• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin sordugu sorular iliskimizi bitirdi

Kendisiyle yaşadığınız için sanırım aynı evde kalma durumları da olmuştur büyük ihtimalle.Kendiside aynı şekilde yaşamamıştır başkasıyla bu tip şeyler o yüzden gururuna yedirememekten ya da ilerde karşısına çıkabilecek şeylerden korkuyor olabilir.İçine kapanık biri sanırım..Pek sağlıklı bir ilişki değil yalnız çok itici bir durum

Şizofreniye doğru gidiyor sanki adam. Evlenince de "ben yokken eve birini aldın mı" falan der bence bi uzmana gitsin

Kendisiyle yaşadığınız için sanırım aynı evde kalma durumları da olmuştur büyük ihtimalle.Kendiside aynı şekilde yaşamamıştır başkasıyla bu tip şeyler o yüzden gururuna yedirememekten ya da ilerde karşısına çıkabilecek şeylerden korkuyor olabilir.İçine kapanık biri sanırım..Pek sağlıklı bir ilişki değil yalnız çok itici bir durum

Az önce aradi beni sucluyor yine. Sen benim sevdigim insan olamazsin, sen nasil böyle bisey icin beni terkedersin diyor.
Adam bariz AN LA MI YOR, ya da oscarlik oyuncu. Bu sorun disinda da hic bi sorunumuz olmadi daha önce.
Zaten baska soruna da ihtiyacimiz kalmadi, her 3-4 günde bi ayni muhabbet olunca :KK61::KK61:

merhaba arkadaslar

benim erkek arkadasimla bir sorunum var. Kendisi bana devamli sorular soruyor. Cikmaya basladiktan 3 ay sonra sormaya basladi bu sorulari. Ilk önce masumca basladi, yani kötü seyler düsünmedim.
Ama sonradan hastalik haline geldi sanki. Cok kavga ettik bu yüzden biz. Sordugu sorulardan örnekler vermek istiyorum:

- Sen bu filmi baska kiminle izledin
- Sen buraya baska kiminle geldin
- Sunu bunu sen mi aldin, yoksa hediye mi ettiler
- Benden önce baskasina yemek yaptin mi
- Benden önce baskasinin evinde kaldin mi
- Benden önce baskasiyla uyudun mu

Ve daha ekstrem örnekler:
- Su su erkek arkadasin seni ciplak gördü mü
- Su su erkek arkadasinla da dustayken biseyler yaptin mi
- Gazetede okudum. Seks videosu cikan kiz intihar etmis italyada. Cok korktum. Böyle bisey olmaz degil mi
- Bisey sorucam cok icim aciyor, birgün moral bozacak bi foto ya da video ile karsilasmam degil mi

Ve daha neler neler. Bunlar sadece bir kac örnek. Cig gibi büyüdü sorular zamanla.

Kendisini bu düsüncelere itecek bir sey dahi olmadi iliskimizde. Hic bir hatam Hic bir sadaktsizlik yok. Ben kendisini cok asiri sevdim. 30 yasindaydim, ilk defa böyle asik oldum ve sevdim. Gercekten gelecek isteyerek sevdim. Bu konu disinda baska sorunumuz kavgamiz da olmadi. Hep bunlar iste.
Söz dinlerim, laf dinlerim, o da ayni sekilde kesinlikle hoslanmadigim bisey yapmaz. Bu konu disinda.

Ben kendisine bana bir daha "gecmisle ilgili ya da pis/ igrenc" sorular sormasini istemedigimi ve söz vermesini istedigimi söylemistim. 5 kez söz verip tutmadi. Yazdigim son soruyu 1 saat önce sordu.

Birbirimizi seviyoruz, neden ayrilalim, yapma etme diyor. Icim cok aciyor. Ben bu iliski icin herseyi yaptigimi düsünüyorum. Bu sorular hic son bulmayacak diyorum, sacmalama olur mu öyle sey bitecek elbet benim degismem lazim psikolojik bi sorun oldu bu bende diyor. Hic inanmiyorum.

Ayrilmak istedigimi söyledim. Ama kendisi özür dileyip sadece "masum bir soru" sordugunu söyleyip duruyor. Sevseydin böyle tepki vermezdin diyor. Bu kadar abartma deyince sanki cildiricak gibi oldum.
Kadinlik gururum ezildikce ezildi. Cok sabrettim. Ve sonunda ayrildim kendisinden.

Psikolojik sorun mu bu? Yoksa rahat mi batiyor? Kavga mi ariyor?
Ben anlamadim maalesef...

EDIT: bugüne kadar sadece 2 erkek arkadasim oldu. Bir de kendisi.
Yani daha önce yasadigim seylerden yola cikiyor desem, ben ilklerimin %90ini kendisiyle yasadim ve bunu biliyor.
Sakın bir daha görüşme şizofren gibi bişey bu psikolojik rahatsızlığı vardır Allah muhafaza senide kötü yollara düşünürse? Uzak dur

Ayy bana burda fenalık geldi soruları okuyunca... bu adamın ruhsal sorunları var kesinlikle. bununla evlensen hayatı sana zindan eder evden çıkartmaz, nasıl şüpheci baksana. ayrılmakla en doğru kararı vermişsin tebrikler:kahve:

Eşim ne birlikteliğin başında ne nisanlilik evresinde nede düğünden sonra geçmişimle alakalı hiç bişey sormadı sadece kendisi anlatti...çünkü seven erkekler sevdikleri kadının geçmişini pek dinlemek istemezler ilk defa 5 senelik evlilik hayatindan sonra üstün körü anlattım oda muhabbet bir sekilde oraya kaydığı için. Yani sizin erkek arkadaşınız bir sapık olabilir en mahrem şeyleri sorararak aslında fantezi dünyasını süslüyor ve bunada eşlik etmenizi bekliyor. Aman canım uzak dur yarın faklı istek ve sorularla karşınıza gelebilir..çok tehlikeli.

Erkekler kadınlara nazaren geç olgunlastigi icin 24 yasindaki birinden beklenecek hareketler ztn bunlar. Adam diyordur "bu benden 6 yas buyuk kimbilir neler gördü gecirdi vs" ve kafasinda kuruyor aptalca sorular soruyor. cocuk yani baska aciklamasi yok. barismayacaksan iyi ki ayrilmissin. barisacaksan geçmiş olsun.

Az önce aradi beni sucluyor yine. Sen benim sevdigim insan olamazsin, sen nasil böyle bisey icin beni terkedersin diyor.
Adam bariz AN LA MI YOR, ya da oscarlik oyuncu. Bu sorun disinda da hic bi sorunumuz olmadi daha önce.
Zaten baska soruna da ihtiyacimiz kalmadi, her 3-4 günde bi ayni muhabbet olunca :KK61::KK61:
Bence sorunlu biraz hiç uğraşmayın

Heralde Adamın kafasında senin eski sevgililerinle yaşadığın cinsellikleri canlandırıyor ve sürekli bu aklına geliyor. Ada'm takıntılı, düşünsene yataktayken Adam o sırada bu eskisiyle de böyle yakındı falan diye geçiriyor içinden.
Ben yazdıklarından bunu anladım. Ayrılmakla iyi yapmışsın

24 yaşındamıymışşşş. Muhtemelen senin daha tecrübeli olduğunu ve kendisinin cinsel anlamda yetersiz olduğunu düşünüyordur. Zaten öyle düşünmese nasıldı falan die sormazdı

merhaba arkadaslar

benim erkek arkadasimla bir sorunum var. Kendisi bana devamli sorular soruyor. Cikmaya basladiktan 3 ay sonra sormaya basladi bu sorulari. Ilk önce masumca basladi, yani kötü seyler düsünmedim.
Ama sonradan hastalik haline geldi sanki. Cok kavga ettik bu yüzden biz. Sordugu sorulardan örnekler vermek istiyorum:

- Sen bu filmi baska kiminle izledin
- Sen buraya baska kiminle geldin
- Sunu bunu sen mi aldin, yoksa hediye mi ettiler
- Benden önce baskasina yemek yaptin mi
- Benden önce baskasinin evinde kaldin mi
- Benden önce baskasiyla uyudun mu

Ve daha ekstrem örnekler:
- Su su erkek arkadasin seni ciplak gördü mü
- Su su erkek arkadasinla da dustayken biseyler yaptin mi
- Gazetede okudum. Seks videosu cikan kiz intihar etmis italyada. Cok korktum. Böyle bisey olmaz degil mi
- Bisey sorucam cok icim aciyor, birgün moral bozacak bi foto ya da video ile karsilasmam degil mi

Ve daha neler neler. Bunlar sadece bir kac örnek. Cig gibi büyüdü sorular zamanla.

Kendisini bu düsüncelere itecek bir sey dahi olmadi iliskimizde. Hic bir hatam Hic bir sadaktsizlik yok. Ben kendisini cok asiri sevdim. 30 yasindaydim, ilk defa böyle asik oldum ve sevdim. Gercekten gelecek isteyerek sevdim. Bu konu disinda baska sorunumuz kavgamiz da olmadi. Hep bunlar iste.
Söz dinlerim, laf dinlerim, o da ayni sekilde kesinlikle hoslanmadigim bisey yapmaz. Bu konu disinda.

Ben kendisine bana bir daha "gecmisle ilgili ya da pis/ igrenc" sorular sormasini istemedigimi ve söz vermesini istedigimi söylemistim. 5 kez söz verip tutmadi. Yazdigim son soruyu 1 saat önce sordu.

Birbirimizi seviyoruz, neden ayrilalim, yapma etme diyor. Icim cok aciyor. Ben bu iliski icin herseyi yaptigimi düsünüyorum. Bu sorular hic son bulmayacak diyorum, sacmalama olur mu öyle sey bitecek elbet benim degismem lazim psikolojik bi sorun oldu bu bende diyor. Hic inanmiyorum.

Ayrilmak istedigimi söyledim. Ama kendisi özür dileyip sadece "masum bir soru" sordugunu söyleyip duruyor. Sevseydin böyle tepki vermezdin diyor. Bu kadar abartma deyince sanki cildiricak gibi oldum.
Kadinlik gururum ezildikce ezildi. Cok sabrettim. Ve sonunda ayrildim kendisinden.

Psikolojik sorun mu bu? Yoksa rahat mi batiyor? Kavga mi ariyor?
Ben anlamadim maalesef...

EDIT: bugüne kadar sadece 2 erkek arkadasim oldu. Bir de kendisi.
Yani daha önce yasadigim seylerden yola cikiyor desem, ben ilklerimin %90ini kendisiyle yasadim ve bunu biliyor.
Dusta neler yapiyorsunuz? Adam sizi çıplak mi gördü ? 30 yasinin patlamasini yasamissin demekki ablacim

Sen neden herseyini anlattinki .benim anladigim kadariyla ona erkek arkadaslarindan bahsetmişsinki boyle sorular soruyor.bidaha hayatina giren insana bahsetmesen iyi olur.bazi erkekler bunu iclerinde sorun yapabiliyor.

Sen neden herseyini anlattinki .benim anladigim kadariyla ona erkek arkadaslarindan bahsetmişsinki boyle sorular soruyor.bidaha hayatina giren insana bahsetmesen iyi olur.bazi erkekler bunu iclerinde sorun yapabiliyor.

Hic ama hic bahsetmedim. Kendisi sordugunda ilk basta üstün körü anlattim. Ama deselemeye basladi
Hic bir zaman durup dururken ay benim eski sevgilimle söyle böyle yaptim demedim tövbeler tövbesi :KK43:

Dusta neler yapiyorsunuz? Adam sizi çıplak mi gördü ? 30 yasinin patlamasini yasamissin demekki ablacim

Niyetin yüzümü güldürmek olsun lütfen cünkü basardin, istem disi kahkaha attim :)
Ne iyi geldi onca göz yasindan sonra, cok tesekkür ederim :)

Niyetin yüzümü güldürmek olsun lütfen cünkü basardin, istem disi kahkaha attim :)
Ne iyi geldi onca göz yasindan sonra, cok tesekkür ederim :)

Saplantılı sekilde aşık olmuş sana. Sence bu sorulari soran adam gerçekten ayrılırsaniz ne yapar? Ben söyleyim bu kadar tutku şiddeti doğurur bu kaçınılmaz bir durum. Ama sana ama kendine ama üçüncü bir kişiye şiddetli bir şekilde geri teper. O saatten sonra da birlikte olmanız imkansiza limitlenir. Sahiden seviyorsan güzel haberi vereyim iliskinizin başladıgi tarihten maksimum 30 aya geçer.

Aşık olduğunu sanmıyorum bunlar kıskançlıkla söylenecek şeyleri çoktan geçmiş adam bu şekilde ayrıntılı sorular sorup yaşadıklarınızı dinleyip kendini tatmin etme peşinde. Kıskançlıktan değil bazı erkekler kendilerini böyle tatmin ediyor, bir tür sapıklık... Biriyle aynı evde kaldın mı diye sorup hayır cevabını aldıktan sonra kim ona da yemek yaptın mı, duşta birşeyler yaptın mı vs, ayrı ayrı sorar ki, bu adam sizi hiç mi tanımıyor, saçmalık.

Back
X