Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Zamanla bu sizi daha fazla rahatsız etmeye başlayacak. Ben de sevgilime bazen bakıp vay be bu adam resmen benim ya diyorum. Kişiliğiyle görünüşüyle herşeyiyle seveceğiniz birini bulun.

adam seni sevdiğini şekil değiştirerek yeterince göstermiş.bütün" sevdiğini olduğu gibi kabul etmemişsin" diyen yorumları beğendim.bolca hak veriyorum.senin gibi girişken konuşkan olsa inan anlaşamazdınız bir ilişkide iki horoz olmaz ki evlilikte de aynı bu kafayla kimseyle geçinemezsin senle geçinmek isteyenleri korkutur kaçırırsın. söz dinletme yeteneğin süper bir şey. sanırım senin doğuştan yapın.fakat dozunu ayarlamazsan yalnız kalırsın.senle olmak isteyenleri küstürürsün.inan karşına hep laftan anlayan insanlar gelmiş.ne laftan anlamayan insanlar var bilsen.benim laf dinletme özelliğim yoktur ve karışma çıkan laftan anlamayan insanları izlerken bile şok oluyorum.

adama proje olarak baktığını kabul etmiş oldun, zaten bu tamamen yanlış
sevgilinin de özgüven problemleri olduğunu düşünüyorum, adamın mimiklerine bile müdehale etmen onur kırıcı ve aşağılayıcı, ama kendisi bunun farkında bile değil anlaşılan
sen bu adamdan asla tatmin olmazsın ne olursa olsun, senin mutlu olman için sana senden daha dominant biri lazım
bence yazık adama bırak, sen de vaktini boşa harcama bence, herkes gerçekten kendine göre birilerini bulabilir...
nedense ilerdeki çocuğunu düşündüm umarım ona da böyle davranmazsın

böyle buyurganlık görmedim, gözümde erkek değil evcil canlandı kusura bakma, ki sahipleri evcilleri üzerinde bu denli buyurgan değildir eminim, adam keşke hamur olsa da çekip sündürsen boyunu uzatsan kas yapsan komple oynasan istediğin gibi, çok üzüldüm adama, hiçbir aşk insanı omurgasızlaştırmamalı

Yazık yav adama, gerçekten sevmiş demek ki bu kadar ödün verdiğine göre. Özgüven problemi de var belli ki. Hadi giyim kuşamı geçtim de mimik vs. yazmışsınız. İnsan kendi gibi olamayacaksa ne yapsın o ilişkiyi de aşkı da hayat arkadaşını da. Evlenince o giysileri çıkartacak, saçı sabah kalktığında bozulmuş olacak, kilo alacak, zamanla saçları dökülecek. Bence o zaman çıldırırsınız. Siz bu adamı kesinlikle sevmiyorsunuz. Tutku, aşk yok zaten. Alışkanlık ya da sevilmeyi sevmek olabilir. Yazık günah bırakın kendisi gibi olabileceği, özgür olabileceği biriyle olsun. Adam şimdi oturmasından kalkmasına kadar sizden onay almak istiyordur. Çocuğa dönmüş, muma dönmüş, kediye köpeğe dönmüş adam. Siz de aradığınız gibi birini bulun. Bulamıyorsanız da yalnız kalın. Size de yazık olur sevmediğiniz biriyle evlenirseniz. Ömür mü geçer böyle benim ruhum daraldı okurken.

koynuna girmeyi bi gözünde canlandır bakalım. sevişebileceksen evlen yok yapamam diyorsan hemen ayrıl adamı da daha fazla hevelnemdirme.

Aileyi katmadan bu kınuyu hallet.onu kafandaki profile çevirmek istiyorsun ama olmayabilir zamanla kendiside sıkılıp bunalır. Anlamıyorum senin gibi insanları. İnsan özü gibi yaşamalı. Niye değiştiriyosunki seviyorsan onu değiştirme onu sarıl ve sev.

adamcagizin proje oldugunu kabullenmissin iste buna daha da cok uzuldum. adami sevmek icin bir proje gelistirmissin ama sevememissin bu acidan basarisiz bir proje. kime gore neye gore basarisiz proje diye sormussin ironiyi bile anlayamamissin. insanoglundan bahsediyoruz... neyse ya devam et karsindakine insan degil de giydirilmesi kusatilmasi bazi seylerin ogretilmesi greken bir oyuncak oyun hamuru hatta manken gibi davranmaya.

adamcagizin proje oldugunu kabullenmissin iste buna daha da cok uzuldum. adami sevmek icin bir proje gelistirmissin ama sevememissin bu acidan basarisiz bir proje. kime gore neye gore basarisiz proje diye sormussin ironiyi bile anlayamamissin. insanoglundan bahsediyoruz... neyse ya devam et karsindakine insan degil de giydirilmesi kusatilmasi bazi seylerin ogretilmesi greken bir oyuncak oyun hamuru hatta manken gibi davranmaya.

Adam size bir iyilik yaptı diye vicdan yapıp onunla sevgili olmuşsunuz gibi sanki. Siz bu adamı sevmiyorsunuz bence ayrılın ona da haksızlık etmeyin. Gerçekten sevseydiniz böyle herşeyini değiştirmeye çalışmazdınız.

Sevgilinizi sevmiyorsunuz, sevdiginizi zannediyorsunuz bence. Nişan gibi ciddi islere girmeden önce yollarınızı ayırmanızı tavsiye ederim. Simdiden böyleyseniz, evlenince daha çok "of şöyle olsaydı böyle olsaydı"lara takılacaksınız demektir, bu da ikinizi mutsuz bir evlilige sürükler. Evlenince mutsuz yasamaktansa, simdi ayrılıp bir miktar mutsuz olup ardından dogru insanı bulma fırsatıne erişmesi o kisi icin daha hayırlı olacaktır. Ayrıca nerede görülmüs "ama ayrılırsam cok üzülür" diye düsünüp de iliskiye devam etmek? Cok yanlıs.

çocuk bile değiştirilmez böyle

hadi kılık kıyafet neyse de adamın kişiliğini de değiştireyim demişsin

olmaz yol yakınken adamı huzurla bırak

Kesinlikle, insan kendi kanından canından olanın davranışlarına bile şaşırıyo bazen, kime çekti bu çocuk diyoruz,halbuki birine çekmesine gerek yok,her insanın bir fıtratı var

Adamın cebinden karakterine anasından tumanına kadar her şeyini bize anlatmışsın, ne gerek var ki? Yaşlandığında yanında olmasını ister misin? Çocukların onun gibi olsun ister misin? Korkunca, sevinince, üzülünce yani insanı duygular yaşayınca aklına ilk kim geliyor kiminle paylaşmak istiyorsun?
Evinize girince birileriyle kıyaslayıp keşke şu adam yanımda olsaydı diyor Muş'un mesela.
Evleneceğin kişinin en iyi arkadaşın olması yanlış değil, evlilik sadece tutkuyla yürüyen bi kurum değil, hepsinden az biraz olmasa birlikte olmalı.
Para,pul,boy,pos,huzur,aşk, hepsi bi yere kadar gerekli ve gereksiz. Kalbini de mantığını da dinlemelisin.
Bence doğru adamla birlikte olsadın bu kadar şüphe duymazdın, ben olsam bir süre uzaklaşıp özleyip özlemediğime bakardım. Ona göre bir yol belirlerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…