Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Inanir misin. Benim esimde giyime kusama onem veren butun gozlerin kendinde olmasindan hoslanan birisi (burcunun terazi olusundan mutevellit) bir de isi geregi surekli kadinlarin icersinde insanin akli bi gitmiyo degil. Ama ben oyle ya da boyle onu seviyorum. Degistirmeye calismiyorum. Onu oldugu gibi kabulleniyorum. Zaten sevmek de bu degil mi zaten?

Sen bu adamı onun seni sevdiği gibi sevmiyorsun. Hayalindeki karakteri yapmaya çalışıyorsun. Bu iş böyle yürümez...

Sevmiyorsan ayril oda artik dayanamayack senin degistirmene ve senden uzaklasacak

Gidin istediginiz biriyle sevgili olalun yazik adama uzuldum yaw.

Resmen adamcagizi kukla etmissin.

Ya istediğin gibi birini seveceksin,
Ya da sevdiğini olduğu gibi kabul edeceksin.

Ismarlama olmaz aşk dediğin. Seversen göz kusur aramaz, aksine kapatır.

Bu arkadaş atıyorum sana daha az dekolte giy ya da kısa giyme filan gibi bi şeyler dese ne derdin? Sen bırak kılık kıyafeti adamın karakterine bile müdahale etmeye çalışıyorsun. Hangi hakla?!

Bence o senin istediğin adam değil. Ayrıl! Şimdi üzülmesi ömür boyu boynundan iple çekiştirilmesinden ya da sevdiği kişi tarafından hep eksik, hep ezik görülmesinden daha iyidir. Aşk acısından kimse ölmez ve de sen yokken nasıl yaşıyorduysa öyle yaşamaya devam eder. Bakarsın kendini karakteri için olduğu gibi seven, değer veren birini bulur. Boşuna mahvetmeyin adamın hayatını.

İstediğin adama çevirmek için çok zorlamışsın sen. İlişki yaşamak için maalesef insan olarak sevmek yetmiyor. Gerçekten aşık olduğunda bunu anlarsın. Aileleri de sakın tanıştırmayın. Daha da girdaba girer herşey

Üzülmesin diyip onu oyalayınca daha çok acı çekecek. Bunu hiç kimseye yapmaya hakkınız yok. Siz bu adamı sevmiyorsunuz sevdiğiniz kalıba oturtmaya çalışıyorsunuz. Ve sizi sevdiği için acıyorsunuz. Bırakın üzülsün hatta siz daha çok üzülün. Yeter ki bu yanlıştan dönün. Eğer bu adama birazcık değer veriyorsanız bir yalanla yaşamasına müsade etmeyin. Çünkü pes eden mutlaka siz olacaksınız olan o adama olacak.

bence sevmiyorsunuz sadece onun ilgisi sevgisi hoşunuza gidiyor ve alışmışsınız ondan kahrolurum diyorsunuz. Sevseydiniz herşeyiyle severdiniz herşeyi güzel gelirdi değiştirmeye çalışmazdınız.

Yok kas yapsın , yok girisken olsun bilmem ne....
Tamam giyim kusama karista gerisi abarti olmus.
Evlenme sakin adamla ...
Mutlu olamazsiniz..

Ama adami birakincada ben okadar emek verdim baska kiza yaradi diye kendinizi yersiniz...

Sanırım aynen sizin taktik :) çünkü ilk tanıştığımızdan beri aşığım sana demişti. :))
bu taktiklerde erkeklerin daha başarılı olma olasılığı yüksek çünkü biz kadınlar daha duygusal varlıklarız, maneviyata birçok şeyden daha fazla anlam yükler ve önem veririz. ama onların da zorluğu, taktikle de olsa bir kadına ulaşmak bir kadının erkeğe ulaşmasından, yakın olabilmesinden daha zordur. biraz zaman alır yani. erkeğin güven verebilmesi lazım mesela, en zoru. bir kadın erkeğe yaklaşmak istediği zaman o erkeğin canına minnet durumu söz konusu olabiliyor ama kadınların güvenmesi, bir erkeği arkadaş olarak da olsa hayatına dahil edebilmesi, onunla yakınlık kurması günümüz şartlarında bile daha zor. :)

Konu sahibi sözlerinden aşk istediğini ama yaşadığın ilişkinin mantık ilişkisi olarak bakıldığında mükemmel olduğunu düşündüğünü anlıyorum. 2 çok iyi insan çok iyi sevgili olamayabilir,iyi anlaşan arkadaşlar olabilirler ama ilişki farklı birşeydir. Sevgilinizin çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorsunuz, ancak ne kadar bazı konularda destek olup değişmesini sağlasanızda hala içinize sinmeyen şeyler var.Eksik bişeyler varki fiziksel özelliklerini eleştirebiliyorsunuz.Anladığım kadarıyla siz aslında karakteri güçlü birini istiyorsunuz. Sevgilinizde gayet mülayim,herşeyi kabullenen biri.Belki ağırlığını koyabilen kendini olduğu kabul ettirebilen biri olsa bu tarz düşünceler içine girmeyecektiniz. Siz çok sosyalsinizdir karşınızdaki antisosyal,siz enerjiksinizdir karşınızdaki sakin eğer bu durumlardan rahatsızsanız zaten o ilişki yürümez.İlişkilerde denge önemlidir,bir taraf sürekli ağır basan taraf olursa sıkıntı var demektir.Yani kendinizi suçlu hissetmeyin, eğer istemiyorsanız bir an önce bitirin,karşınızdaki mutsuz olacak diye kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin.Zaten mutlu olmadığınız sürece kimseyide mutlu edemezsiniz.

O soru işaretleri verdiginiz emekten vazgecemediginiz icin olabilirmi.
Bu sebebten ayrilmiyorsunuz.
Ama adamida sevemiyorsunuz.

Adamada ne desem bilemedim...Bana bukadar mudahale eden birini sevmezdim çünkü.

Adam bir yerden sonra sıkılıp özüne dönebilir

elindeki neyse o sonradan düzelmez, koyduğun kalıpta durmaz mutlaka eğreti gelen tarafları olur ki öyle olmasa konu açmazdın, bence bırak uğraşmayı konu sahibi önüne bak buradan bu işte çok hayır varmış gibi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…