Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

ahaaa benle aynı şeyi düşünen biri

İleride karşına tamda istediğin kriterlerde biri çıkar ama öyle bir pis huyu çıkarki sonradan kafana vurursun çünkü artık adam gibi adam mumla aranıyor

evet ama tıp mip dıyorsa bu kız hala, bence bugun begense yarın begenmeyecek bu adamı.
hem adamın duzgun olup olmadıgı da bellı degıl kı aslında. sadece tıpsız ve duzgun gıyımlı oldugunu bılıyruz.

Siz onu sevmiyorsunuz. Aşık olmak istediğiniz kişiye çevirmeye çalışıyorsunuz. Sevgi bu demek değil yaşasanız anlardınız..

Tamamıyla katılıyorum sevmek bu demek değil. Aşık olduğunuzda gerçekten gözünüz bunları görmek. Umarım size de bir defa benim kadar açık olmak nasip olur

Bende onu sevdiğinizi düşünmüyotum
Niye değiştirmeye çalışıyosunuz, niye olduğu gibi kabul etmiyosunuz

Ben iyi bir insanım ne ya asdfgh kime göre neye göre umut verip yarıyolda bırakıp ah alıyorsunuz
Kimseyi inciterek Onur kırarak yorum yapmadığımı söylemek istediğim bir cevaptan alıntı yaparak sormuşsunuz. Ben iyi insanına birinin onurunu inciterek değişmeye zorlamam demek istemiştim.

Ben size yorum yapmayın demedim. Yorumlarınız konudan çok polemik yapmak üzerine ... bana faydanız Yok zaman harcamayın burda dedim.

Yorumunuza saygı duyuyorum ama sevgilimin rol yaptığına hiç ihtimal vermiyorum. Arkadaşkende bu tarz mevzusunda yardımcı oluyordum zaten. Birlikte yaşamak konusunda ev arkadaşlarım da olmuştu birlikte yaşadığım bence bu bir ayrıcalık değil kazanılası bir durum da değil aynı evi paylaşmayı lütuf olarak görmüyorum. Sevgili olduğum kişiyle birlikte olmak istersem olurum. Birlikte olduğum için ne kullanılmış görürüm kendimi ne kullanmış gibi hissederim erkeği.. hatta bu durum benim için doğal birşey. Sevmediğim biriyle katiyen el ele bile tutuşamam. Sevdiğim biriyle yaşadıklarımdan dolayı kullanılmış hissetmem kendimi.

Çok güzel bir yorum olmuş bende sizi çok iyi anlayabiliyorum. İnsan sevdiğinde kusur gördüğü bişey varsa sevgisinden emin olamıyor. Kaybedince anlıyor sevdiğini bende bunu yaşamak istemem tekrar çok teşekkür ederim.

iyi de hep kendine göre düşünüyorsun.
onun da sende şu şu olsa dediği yönler yok mu ama belli ki o seni olduğun gibi sevmiş sen neden bunu yapamıyorsun?
Aslında bende hep bunu sorguluyorum seviyorum ama olduğu gibi neden kabullenemiyorum? Atamıyorum aklımdan...

onun da sende şu şu olsa dediği yönler yok mu ama belli ki o seni olduğun gibi sevmiş sen neden bunu yapamıyorsun?
Aslında bende hep bunu sorguluyorum seviyorum ama olduğu gibi neden kabullenemiyorum? Atamıyorum aklımdan...

çok güzel yorumlamışsınız. Çok teşekkür ederim bence benim sorunum buymuş. Cidden söylüyorum siz buldunuz cevabı...Sanırım toplum ne der bize demekten kaynaklı bu stresim . Ve olay kız kardeşinin esprisi üzerine başladı. Bu da çok doğru tespit. Arkadaşlarımla kardeşimle filan tanıştırdım ama akrabalar ve tüm aileyle henüz tanışmıyorlar. Bizim aile çok uzundur bu arada.. onun dalga muhabbet konusu olması beni çok üzer.
Ben Aslan burcuyum. Sevgilimse akrep.
Analiz yeteceğiniz cidden bi ışık yaktı kafamda bende size mesleğinizi sorabilir miyim.

Son düzenleme:
Aşkı düşününce ayrılmak , sevgilim aklıma gelince seviyorum onu demek geliyor. Sizde benim yaşadıklarımı yaşamışsınız. Ve sonra aşkı bulmuşsunuz. Ne mutlu size hep mutlu olun inş.

Arada "ben mı yapamadim" cümlesini okudum sanki. Malzemesi eksik kalmış yapamamissiniz. Bir de godaman ne ola ki.

ad & sıfat
  1. bir yerin ileri gelen, para ya da makam sahibi kimseleri için alay yollu söylenir.
Aslı kodamandır. Alaylı bir anlatım olduğundan godoman diye yazmıştım.

Sevgilimi sevdiğimi ama bana göre kötü gelen yanlarını görmezden gelemediğini anlattım konuda. Ben mi yapamadım dememdeki gaye Burdur.

Anlıyorum sevgilinizi yenileyip adeta yeniden var etmenizi o denli belirtmişsiniz ki bir an sevgilinizi doğru ve istediginiz biçimde yapamadiniz diye algıladım. Godaman değilim algim fakir.

Anlıyorum sevgilinizi yenileyip adeta yeniden var etmenizi o denli belirtmişsiniz ki bir an sevgilinizi doğru ve istediginiz biçimde yapamadiniz diye algıladım. Godaman değilim algim fakir.
Alınmayın lütfen tepkili bir biçim olsun diye yazmadım. Daha öncede bahsi geçmişti kelimenin anlamını tam olarak yazdım. Konuyu yazarken anlatım bozukluğu yapmış olabilirim tabiki ben mi yapamadım deyince neyi yapamadın diyebilirsiniz

Sayisal bir bolum okudum ben, erkeklerin agirlikta oldugu. Agzim siki oldugundan hep dert yanardi millet bana, guzin abla gibi :)

Ailenizin yada arkadaslarinizin sevdiginizle dalga gecmemesi sizin elinizde biraz. Boyle bi olay karsisinda dominantligini konusturacaksin, masaya yumrugunu vur. Onu boyle sevdigini iyice belli et. Onlarin tavirlarini umursamadigini goster. Yilanin basini kucukken ez ki sesi cikmasin daha sonra

Buradaki hic kimse senin yasadiklarini yasamadik. En dogru karari sen verebilirsin ancak. Umarim isler yoluna girer.

Bence ona yapma bunu özneyi değiştirip onun senin hakkında böyle düşündüğünü varsayarak oku ne demek istediğimi anlarsın.Sen ütopyandaki adamı seviyorsun onu değil.

Kurmalı bebek mi bu ? Kuruyorsun ,işlev kazandırıyorsun. .bide duruyor bakıyorsun "iiiii iihhhh bu olmamis" yeni birşeyler lazım gibi ..

Adamı olduğu gibi kabul edemiyorsan bırak edecek biri bulsun ..efsane rencide etmişsin ..ben olsam seni başımdan defederdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…