Karakterinden şüphem yok...Kimse 4/4 luk degil maalesef. Karakteri saglam olsun.
Belki yorumum yanlis olabilir ama sanmiyorum cunku yazim tarzinizdan cok egoist oldugunuz gorunumu veriyordunuz. Kendi rizasiyla mi yoksa siz istediniz diye boyun egmesi mi orasini sordunuz mu?Maymun maskara diye yorumlamasak, çünkü kendi rızasıyla şive diksiyon tarz ve üslup alanında yardımcı oldum.
Bence herseyi gormemeye calisin. Birazda oldugu gibi kabul edin. Kaba saygisiz biri degil sonucta.Karakterinden şüphem yok...
Ama ergen gibi fiziksel ya da toplumsal özelliklerine takıldığım için kızıyorum kendime..
Gözardı edebilen var mıdır. Bunu soruyorum ben.
Çünkü seviyorum bu adamı.. ayrılsam Canım yanıcak ama evlenirsem bi yerde Çan'ıma tak edip ayrılmak daha büyük mesele
bakış gülüş dediğim şeyler sadece basit örneklerdi. :) bakışı gülüşü güzel olan çok erkek var zaten dışarıda. şunu kastediyorum, bir insanı mesela seversiniz ve onun her şeyi size güzel gelmeye başlar. duruşu, bakışı bilmem nesi. sevdiğiniz insanın fiziğini beğenmeme, boyuna takma, kasına kilosuna takma gibi şeyler söz konusu olmaz demek istiyorum. bu yüzden dedim zaten size güzel gelmesi önemli diye. yani adamı sevseydiniz, tamam aşık olmasanız da olur ama özel bir sevgi duyar değil mi insan... işte sizde bu olsaydı boyuna, kasına, sporuna vs. takılmazdınız. adamı kendinize yetersiz görüp 1,90'lıklarla kıyaslamanız bile olayı açıklıyor. tamam aşık değilsiniz anladık çok belli zaten, peki nesini seviyorsunuz? bir debenim içinde ilkkez oldu... başa gelince hiç anlamıyorsunuz bile... bakışını gülüşünü beğenip sevgili olduklarımla anlaşamayınca ayrıldım. Ama şimdi anlaştığım birime ya aşık değilim deyip ayrılmak zor geliyor.
Kadın vardır kukla etmeye çalışır o kadına yol verirler,Adamın giyim kuşamını değiştirmeyi hayal ettin tamam boyu ne yapmayı düşünüyordun peki? Offf ne saçma sapan düşünceler.. ayrıl oynama adamla daha fazla , kuklaya çevirmişsin. Dediğin gibi dolu dolu biri olsa bunların tek birini yapmaz sana milyon kere yol verirdi zaten
Çok teşekkür ederim gerçekten yol göstermek için yorum yazıyorsunuz. Gücümü toplayıp ara vermeye çalışırsam belki daha rahat bir karar süreci olur benim için.hayır canım evlenirken bazı şeylerı göz ardı etmen gerekmez zaten öyle bir duygu seline kapilirsin ki ( severek evlenmelerden bahsediyorum ) göz ardı edecek şey bulamazsın. kusurlarını eksiklerini bile seversin. kafanda böyle soru işaretleriyle yanlış kararlar verme. ne kendine ne de o adama yazık et.
erkek arkadasının üzülmesinde korktugün için ayrılamıyorum diyorsunya merak etme derdi veren Allah dermanınıda veriyor. insanoğlu ölüm acısına bile alısıyor. evlendikten sonra onu terkedersen daha çom üzülmez mi?
26 yaşındayım. İlkte bir çırpıda boşaltınca içimi sanırım öyle anlaşıldım. 23 yaşında üni bitişinden beri kendi evim işim arkadaşlarım oldu. Denedim hep ama şansımdan mıdır ya ot içeni ya egoist ya saptığı tipine bakıp da beğendiğim kimseyle sevgililik yürütemedim. Ailem yanımda değil yalnızım. Ve aileme bir anlamda çok büyük iyiliği dokundu arkadaştık daha da yakın arkadaş olduk. Ona yardım etmek bir görev gibiydi bana severek yapıyordum. Beni sahiplenmesini sevmesini içi dışı bir olmasını sevdim. Hiç yanıltmadı beni en zor zamanlarımda hep yanımda oldu.. kıyıp ayrılalım diyemedim hiç. Ama içimde de hep bunlar oldu. Şimdi annem çok iyi biri dedikçe içime batıyor. Seven sahiplenen herşeyi göze alan biri.. şu takıntılarım yüzünden kaybetmek istemiyorum. Pisikologa bile gitmeyi düşündüm. Sonra sormak istedim gözardı edilebilir mi diye..bakış gülüş dediğim şeyler sadece basit örneklerdi. :) bakışı gülüşü güzel olan çok erkek var zaten dışarıda. şunu kastediyorum, bir insanı mesela seversiniz ve onun her şeyi size güzel gelmeye başlar. duruşu, bakışı bilmem nesi. sevdiğiniz insanın fiziğini beğenmeme, boyuna takma, kasına kilosuna takma gibi şeyler söz konusu olmaz demek istiyorum. bu yüzden dedim zaten size güzel gelmesi önemli diye. yani adamı sevseydiniz, tamam aşık olmasanız da olur ama özel bir sevgi duyar değil mi insan... işte sizde bu olsaydı boyuna, kasına, sporuna vs. takılmazdınız. adamı kendinize yetersiz görüp 1,90'lıklarla kıyaslamanız bile olayı açıklıyor. tamam aşık değilsiniz anladık çok belli zaten, peki nesini seviyorsunuz? bir de
28 yaşında mıydınız, yanlışsam kusura bakmayın lütfen. şive, diksiyon, beden dili gibi şeylerde yardımcı oldum falan demişsiniz. gerçekten merak ediyorum yani siz belli ki ondan birkaç adım daha öndesiniz. benim yaşım 24 mesela, şivem yoktur, diksiyonum düzgündür, kişisel gelişim eğitimlerine falan bolca katılırım, beden dili falan da biliyorum... ben mesela şivesi olan, giyinmeyi, yürümeyi vs. bilmeyen, diksiyonu kötü birine hayatım boyunca hiç ilgi duymadım, duyamam da. böylelerinin karakteri falan da çekmiyor beni, yani çekiyor ama arkadaş olarak. :) kimse bir olmaz tabi de kendimden örnek veriyorum. ilk yazdığınız egoist gibi durmuştu ama insanlara verdiğiniz cevaplardan sizi daha iyi anladım. sevdiğiniz adamı değiştirmeye ihtiyaç duymazsınız çünkü onu zaten olduğu gibi sever ve kabul ederdiniz.
Illa evlenmen gerekmedigini anlarsan daha iyi olur. Evlilik pesinde kosmazsan o sana gelir.Aslında sormak istediğim tam da bu.. sevgi ve saygı duyan birini seviyorum...evlilik için bunun önemli olduğunu da biliyorum. Benim için öncelik karakter...
Ama söylediklerimde kafamda... 190lık bulsam da önce karakter...
Ama ben hem fiziğini hem karakterini uygun birini bulamadım.
Ve artık bir yuvam olsun istiyorum. Evlenirsem sevgilimle yine böyle kalır mı aklımda bu konular...
Arkadaşlarım evlendi çok mu yakışıklılar hayır yaşlıyla evlenen var işsizle evlenen var... bunu onlarda bilerek evlendi.. demekki sevmiş Gölardı etmiş diyorum geçiyorum.
Evlenirken bazı seyleri göz ardı mı etmek gerekir ?
O çelişki bitiriyor beni... sahiplenici beni sevişi ona sarılmak hepsi çok güzel seviyorum. Sevmesem sarılamam.. hiç incitmedi beni bende onu...Hem bu adama asik olurum diyemem diyorsunuz hem de cok seviyorum diyosunuz. Bu ne yaman celiski?
Peki canım kolay gelsin sana sevgili tapılacak kadınKadın vardır kukla etmeye çalışır o kadına yol verirler,
Kadın vardır vizyon verir erkeğe erkek bırak kukla olduğunu düşünmeyi daha da tapar kadına...
Siz hep birincisini yaşamış şahit olmuş yada görmüşsünüz sanırım ama bizde durum ikincisi bana aşık ve hiç kukla gibi görmedi kendisini...
Ya takımıyım diyorum boyunu geçen kendi ailesinin olduğu ortamda kız kardeşi dönüp de boyuyla dalga geçince üzüldüm utandım kızdım bir tuhaf oldum... sorguladım sonra dışardan kardeşi bile böyle söylüyorsa.... ne bilim içim acıdı Başlarken hiç onun fiziğine bakmadığımı düşündüm. Dert olduBen ne 190 lık adamlar gordum ıcındeeeee adam yok ☺☺☺sevdımı ınsan boyuna posuna bakmıyo
Kas falan hıkaye koca göbekte olsa sevıyor
Sevgili olmadan rica etmiştiyardımcı olur Musun demişti.. o yüzden kendi rızası diye düşünüyorum. Ben mükemmel değilim elbette.. ayrılık kararı konusunda aklımı toplamaya çalışıyorum. İnsanlara durumumu anlatıp ne yapmalıyım diye fikir almaya çalışıyorum.Belki yorumum yanlis olabilir ama sanmiyorum cunku yazim tarzinizdan cok egoist oldugunuz gorunumu veriyordunuz. Kendi rizasiyla mi yoksa siz istediniz diye boyun egmesi mi orasini sordunuz mu?
Bir insani degistiremezsiniz. Ne kadar adsm uzerinde oynarsaniz oynayin belli ki adami srvmiyorsunuz. Oldugu gibi kabul edemiyorsunuz. Birakin da adam kendini oldugu gibi kabul eden birini bulsun. Degisimle nereye kadar surer ki? Herseyi degistirseniz genleri degistiremezsiniz. Siz o kadar mukemmel misiniz ki adami bir kaliba sokmaya calisiyorsunuz? Beni birisi boyle sevecekse hic sevmesin daha iyi bence.
Ben seni anlıyorum.. ama maalesef bi tavsiyede bulunamıyorum.. sevmediğim bi adama bana olan sevgisinden, beni onun kadar sevecek birini bulamazsam gibi saçma sapan korkumdan uzun süre katlanmıştım.. neyse ki tahmin ettiğim kadar sevmiyor çıktı, beni aldattı da kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?