Gösterişi sevmeyen demek istemiştim... çok pardon... boyunu uzatmaya çalışmadım elbette bunu takıyorum ama seviyorum da bu adamı sırf bu sebepten ayrılmak mı gerekir gözardı edebilen var mıdır bunu konuşmak istedim."GOSTERISI IYI BILMEYEN" ne demek.. bende buna takildim.. illa gosterismi lazim bir adam'in cekici olmasi icin.. bence siz sevmiyorsunuz karsinizdaki insani.. ayrica napsin boyunumu uzatsin yani, sirf siz 1.90 istiyorsunuz diye..sevgilim benden 22 cm uzun, eskiden 110 kiloymus, simdi 85 kilo, gobegide azcik var, napim ayrilayimmi yani !!! Sevgi denen olay farkli birseydir
Teşekkür ederim... gücümü toplayıp bunun için bir karara varmam gerek çünkü artık ciddi bişeyler olsun istiyor ve ben hala napıcagımı bilmiyorumNe kadar ona yardimci olmak için başlayan bir ilişki olsa da sizin adamın durumuna takmanız sebebi aslında onu değil sevgisini seviyor olduğunuzu düşünüyorum.
Adam için ilk başta güzel şeyler yapmış olabilirsiniz ama sanki ipin ucu biraz kaçmış. Aslında ona iyilik yapmak isteseniz kas yapmayı teklif etmek yerine sağlıklı olması için spora teşvik ederdiniz.
Oysaki siz karakterini sevdiğiniz bu adamın şeklini size göre ayarlamaya çalışıyorsunuz. Bu bir süre sonra karşınızdaki insanı rahatsız eder, üzer. Ayrılın diyemem ama 32 yaşındaki bir adama bir şeyler katabilirsiniz. Ama onu maalesef değiştiremezsiniz. Bunu göze alarak devam edeceksiniz edin etmeyecekseniz ayrılın o insanda yoluna baksın
TeşekkürlerPeki canım kolay gelsin sana sevgili tapılacak kadın
Ablanızda pek fettanmış nasıl söyleyivermişBu arada yanlıs buldugumu soylemıstım aklıma ablamın mevzusu geldi ablam esmer seviyorum aslında demıstı cocuga cocuk ta kömür mü süriyim napıyım demiştive bitirdi ablam cunku sarısın sevmıyor o erkekte özguven kırıcı bence caktırmasa da vizyon katarsın ılla ki de bunun yansıtma seklı de önemli belki de bunu basarıyorsun hanı değiştirebılmesı mumkun olanları kasdediyorum ama sonunuz olmayabılır bırınızden bırısı sıkılabılır her an cunku ımkansız seyler de ıstıyorsun fızıksel olarak boy misal keskelerin var içinde.
Çok mu egolusunuz bana mı öyle geldi? Bence adamı sevmiyorsunuz sizi sevmesini sevmişsiniz.Eğer bu kadar saçma düşünceler içerisindeyseniz ciddi adım atıp adamı esas sonradan kahretmeyin . Fazla özel olacak ama cinsel çekim var mı? Eğer oda yoksa bir iyilik yapın ona cıkın hayatındanMerhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Hakkınız var bende hep bekledim bu takıntılarımın geçmesini ama geçen kız kardeşi alay eder modda boyuna laf edince depreşiverdim... kızdım utandım Nedime'si takıyorsun dedim sonra aşık olmadan huyunu sevip ne diye başladın dedim.. demekki atamıyorum benMesela ilk zamanlar tipini sevmedigin insanin zaman gectikten sonra gozune guzel gelmeye baslar...niye? Cunku gonlune girmistir artik...gonle giren goze hos gelir.
Hala dis gorunusu ile memnun degilseniz zorlamayin bu iliskiyi daha fazla derim...
bilemiyorum göz ardı edilebilir mi... yani ben fiziksel anlamda çekici bulmadığım biriyle ilişki yaşayamadığım için... bana güzel gelsin isterse bütün dünyaya tipsiz gelsin sorun değil ama önemli olan benim beğenmem.26 yaşındayım. İlkte bir çırpıda boşaltınca içimi sanırım öyle anlaşıldım. 23 yaşında üni bitişinden beri kendi evim işim arkadaşlarım oldu. Denedim hep ama şansımdan mıdır ya ot içeni ya egoist ya saptığı tipine bakıp da beğendiğim kimseyle sevgililik yürütemedim. Ailem yanımda değil yalnızım. Ve aileme bir anlamda çok büyük iyiliği dokundu arkadaştık daha da yakın arkadaş olduk. Ona yardım etmek bir görev gibiydi bana severek yapıyordum. Beni sahiplenmesini sevmesini içi dışı bir olmasını sevdim. Hiç yanıltmadı beni en zor zamanlarımda hep yanımda oldu.. kıyıp ayrılalım diyemedim hiç. Ama içimde de hep bunlar oldu. Şimdi annem çok iyi biri dedikçe içime batıyor. Seven sahiplenen herşeyi göze alan biri.. şu takıntılarım yüzünden kaybetmek istemiyorum. Pisikologa bile gitmeyi düşündüm. Sonra sormak istedim gözardı edilebilir mi diye..
İnan'ın kimseyi incimem fiziksel özelliğinden...
4ay birlikte yaşadık tatile gittik herhangi bir sorunumuz olmadı her anlamda uyumluyuz. Ev işleri yemek sohbet ..... Şuan işlerimizden dolayı bir arada değiliz.Çok mu egolusunuz bana mı öyle geldi? Bence adamı sevmiyorsunuz sizi sevmesini sevmişsiniz.Eğer bu kadar saçma düşünceler içerisindeyseniz ciddi adım atıp adamı esas sonradan kahretmeyin . Fazla özel olacak ama cinsel çekim var mı? Eğer oda yoksa bir iyilik yapın ona cıkın hayatından
Sanırım aynen sizin taktik :) çünkü ilk tanıştığımızdan beri aşığım sana demişti. :))bilemiyorum göz ardı edilebilir mi... yani ben fiziksel anlamda çekici bulmadığım biriyle ilişki yaşayamadığım için... bana güzel gelsin isterse bütün dünyaya tipsiz gelsin sorun değil ama önemli olan benim beğenmem.
bu arada sevgilinizin uyguladığı şey biraz da benim taktiğimdir :) ben de gözüme kestirip daha yakından tanımak istediklerime yaparım benzer şeyleri. önce arkadaş olurum, sonra daha yakın arkadaş olurum, bir şekilde hayatına girip yer ederim. bunlar her şey olabilir yani aileye olan iyilik, yardım da olabilir kendi dertleriyle yakından ilgilenmek de, yalnızlığını gidermek de, genelde bana ihtiyacı olabileceği şeyleri kollayıp piyonlarımı ona göre hareket ettiririm. ve sonra bir bakmışım ki ben o insan için önemli olmuşum, olmazsa olmaz olmuşum... o da taktik yapmış olmasın? :)
Daha ne istiyorsunuz o zaman ? Tip dediğiniz gelip geçici Allah korusun mesela bir düdüklü patlayıp yüzünüz yanık içinde kalabilir ne yapacaksınız ? Ama tipinden dolayı cinsel anlamda da itici buluyorsanız kesinlikle ayrılın4ay birlikte yaşadık tatile gittik herhangi bir sorunumuz olmadı her anlamda uyumluyuz. Ev işleri yemek sohbet ..... Şuan işlerimizden dolayı bir arada değiliz.
Kukla olmuş demeyelim çünkü ona yardımcı olduğum konularda yardım alan pek çok tanıdığım var. Bu işi yapan danışmanlık şirketleri var. Beden dili eğitimi diksiyon vb. Ben bunların eğitimini almıştım arkadaşken yardımcı olmamış istedi oldum ki benim pek çok arkadaşım ya alışverişe çıkalım beraber bana bişeyler bakalım sıkıldım değişmek istiyorum diyen kız arkadaşıma saç rengi önerisi yapmışlığım oldu. Sizde fikir alıyorsunuzdur. Kas yapma konusunda da bana kazak yakışmıyor dedi bende biraz kas yapsan sende beğenirsin o yüzden dedim. Yani ben kaslı erkek seviyorum yapıcaksın dayatması yapmadım yanlış anlaşılmıyım.Peki sana sorsam " senin dokunuslarinin olmadigi! ve en begendigin ozelligi ne sevgilinin?". Dedgim gibi senin el atmadigin bi mevzu olmali. Ornegin "ilk gordgumde gulusu cok guzeldi ona vuruldum".
Cok garip. Sen o adami sevmiyosun. Sen kendi ellerinle yarattigin adamu seviyosun. Sevgilinde rast gele istenildigi gibi egilip bukulen bi kisilige sahip. Sana hrseye izin veriyor giki cikmiyor.
Zaten izin vermekte sorun yasansaydi siz coktan sen ve ben olup ayrilmistiniz. Kukla olmus.
Zaten bir ara verelim nefes alamıyorum dicem. Sonrası da gelir sanırım belkide ben görmüyorum onun kurnazlığını..Yukardaki yoruma katiliyorum. Sevgilini oyle naif dunyadan habersiz gibi anlattin. Ama bence oda kendince taklit uygulamis sanayani yardim istemis senden..kendiside ailene yardimci olmus vs.. Sirf hayatina girmek icin..boyleleri birde vicdan yaptirir insana. Bence ayrilin...hic de uzulmeyin. Zaten kendinden vazgecerek, karsindaki insani kendini baglamak icin herseyi kabul eden insana acirsan kendin acinacak duruma dusersin..
4 ay birlikte yaşadık. Tatillere filanda gittik. Ev hayatı yemek film izlemek yada cinsellik hiç bir uyumsuzluğumuz olmadı.Çok mu egolusunuz bana mı öyle geldi? Bence adamı sevmiyorsunuz sizi sevmesini sevmişsiniz.Eğer bu kadar saçma düşünceler içerisindeyseniz ciddi adım atıp adamı esas sonradan kahretmeyin . Fazla özel olacak ama cinsel çekim var mı? Eğer oda yoksa bir iyilik yapın ona cıkın hayatından
Zaten bir ara verelim nefes alamıyorum dicem. Sonrası da gelir sanırım belkide ben görmüyorum onun kurnazlığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?