Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Gösterişi sevmeyen demek istemiştim... çok pardon... boyunu uzatmaya çalışmadım elbette bunu takıyorum ama seviyorum da bu adamı sırf bu sebepten ayrılmak mı gerekir gözardı edebilen var mıdır bunu konuşmak istedim.

Teşekkür ederim... gücümü toplayıp bunun için bir karara varmam gerek çünkü artık ciddi bişeyler olsun istiyor ve ben hala napıcagımı bilmiyorum

Bu arada yanlıs buldugumu soylemıstım aklıma ablamın mevzusu geldi ablam esmer seviyorum aslında demıstı cocuga cocuk ta kömür mü süriyim napıyım demişti ve bitirdi ablam cunku sarısın sevmıyor o erkekte özguven kırıcı bence caktırmasa da vizyon katarsın ılla ki de bunun yansıtma seklı de önemli belki de bunu basarıyorsun hanı değiştirebılmesı mumkun olanları kasdediyorum ama sonunuz olmayabılır bırınızden bırısı sıkılabılır her an cunku ımkansız seyler de ıstıyorsun fızıksel olarak boy misal keskelerin var içinde.

Ablanızda pek fettanmış nasıl söyleyivermişben hiç söylemedim daha şuyunu sevmiyorum filan diye... aslında söylemek gerek ben yapamadım. Bende sonumuz ne olucak diye düşünüyorum... bi de evlenelim filan yapınca tutuştum resmen dışım huzur için viran dolaşıyorum...

Mesela ilk zamanlar tipini sevmedigin insanin zaman gectikten sonra gozune guzel gelmeye baslar...niye? Cunku gonlune girmistir artik...gonle giren goze hos gelir.
Hala dis gorunusu ile memnun degilseniz zorlamayin bu iliskiyi daha fazla derim...

Çok mu egolusunuz bana mı öyle geldi? Bence adamı sevmiyorsunuz sizi sevmesini sevmişsiniz.Eğer bu kadar saçma düşünceler içerisindeyseniz ciddi adım atıp adamı esas sonradan kahretmeyin . Fazla özel olacak ama cinsel çekim var mı? Eğer oda yoksa bir iyilik yapın ona cıkın hayatından

Mesela ilk zamanlar tipini sevmedigin insanin zaman gectikten sonra gozune guzel gelmeye baslar...niye? Cunku gonlune girmistir artik...gonle giren goze hos gelir.
Hala dis gorunusu ile memnun degilseniz zorlamayin bu iliskiyi daha fazla derim...
Hakkınız var bende hep bekledim bu takıntılarımın geçmesini ama geçen kız kardeşi alay eder modda boyuna laf edince depreşiverdim... kızdım utandım Nedime'si takıyorsun dedim sonra aşık olmadan huyunu sevip ne diye başladın dedim.. demekki atamıyorum ben

dunyalariniz ayri ayrilin bence yazik adami da basini yakmayin siz sevmiyorsunuz bu adami merhamet sadece aciyosunuz.kendinize gore birini bulun bence size egosu tavan yapmis biri lazim sizin gibi...

bilemiyorum göz ardı edilebilir mi... yani ben fiziksel anlamda çekici bulmadığım biriyle ilişki yaşayamadığım için... bana güzel gelsin isterse bütün dünyaya tipsiz gelsin sorun değil ama önemli olan benim beğenmem.
bu arada sevgilinizin uyguladığı şey biraz da benim taktiğimdir :) ben de gözüme kestirip daha yakından tanımak istediklerime yaparım benzer şeyleri. önce arkadaş olurum, sonra daha yakın arkadaş olurum, bir şekilde hayatına girip yer ederim. bunlar her şey olabilir yani aileye olan iyilik, yardım da olabilir kendi dertleriyle yakından ilgilenmek de, yalnızlığını gidermek de, genelde bana ihtiyacı olabileceği şeyleri kollayıp piyonlarımı ona göre hareket ettiririm. ve sonra bir bakmışım ki ben o insan için önemli olmuşum, olmazsa olmaz olmuşum... o da taktik yapmış olmasın? :)

4ay birlikte yaşadık tatile gittik herhangi bir sorunumuz olmadı her anlamda uyumluyuz. Ev işleri yemek sohbet ..... Şuan işlerimizden dolayı bir arada değiliz.

Peki sana sorsam " senin dokunuslarinin olmadigi! ve en begendigin ozelligi ne sevgilinin?". Dedgim gibi senin el atmadigin bi mevzu olmali. Ornegin "ilk gordgumde gulusu cok guzeldi ona vuruldum".

Cok garip. Sen o adami sevmiyosun. Sen kendi ellerinle yarattigin adamu seviyosun. Sevgilinde rast gele istenildigi gibi egilip bukulen bi kisilige sahip. Sana hrseye izin veriyor giki cikmiyor.
Zaten izin vermekte sorun yasansaydi siz coktan sen ve ben olup ayrilmistiniz. Kukla olmus.

Sanırım aynen sizin taktik :) çünkü ilk tanıştığımızdan beri aşığım sana demişti. :))

4ay birlikte yaşadık tatile gittik herhangi bir sorunumuz olmadı her anlamda uyumluyuz. Ev işleri yemek sohbet ..... Şuan işlerimizden dolayı bir arada değiliz.
Daha ne istiyorsunuz o zaman ? Tip dediğiniz gelip geçici Allah korusun mesela bir düdüklü patlayıp yüzünüz yanık içinde kalabilir ne yapacaksınız ? Ama tipinden dolayı cinsel anlamda da itici buluyorsanız kesinlikle ayrılın

Yukardaki yoruma katiliyorum. Sevgilini oyle naif dunyadan habersiz gibi anlattin. Ama bence oda kendince taklit uygulamis sana yani yardim istemis senden..kendiside ailene yardimci olmus vs.. Sirf hayatina girmek icin..boyleleri birde vicdan yaptirir insana. Bence ayrilin...hic de uzulmeyin. Zaten kendinden vazgecerek, karsindaki insani kendini baglamak icin herseyi kabul eden insana acirsan kendin acinacak duruma dusersin..

Sevmiyorsun sevmeyeceksin sadece cok iyi seni seven birini senin sevecegin birine dondurmeye calisiyorsun. Senin zorlamanla olsa bile o da yetmeyecek.

Kukla olmuş demeyelim çünkü ona yardımcı olduğum konularda yardım alan pek çok tanıdığım var. Bu işi yapan danışmanlık şirketleri var. Beden dili eğitimi diksiyon vb. Ben bunların eğitimini almıştım arkadaşken yardımcı olmamış istedi oldum ki benim pek çok arkadaşım ya alışverişe çıkalım beraber bana bişeyler bakalım sıkıldım değişmek istiyorum diyen kız arkadaşıma saç rengi önerisi yapmışlığım oldu. Sizde fikir alıyorsunuzdur. Kas yapma konusunda da bana kazak yakışmıyor dedi bende biraz kas yapsan sende beğenirsin o yüzden dedim. Yani ben kaslı erkek seviyorum yapıcaksın dayatması yapmadım yanlış anlaşılmıyım.
Kokusunu seviyorum. Onunla uyumayı kahvaltı etmeyi pc de oyun oynamayı beraber içmeyi, konuşup gülmeyi hayal etmeyi ağlarken sarılmasını hiç birine zerre dokunmadım zaten bunlar onu o yapan özellikleri ve seviyorum hepsini..

Zaten bir ara verelim nefes alamıyorum dicem. Sonrası da gelir sanırım belkide ben görmüyorum onun kurnazlığını..

4 ay birlikte yaşadık. Tatillere filanda gittik. Ev hayatı yemek film izlemek yada cinsellik hiç bir uyumsuzluğumuz olmadı.

Zaten bir ara verelim nefes alamıyorum dicem. Sonrası da gelir sanırım belkide ben görmüyorum onun kurnazlığını..

Valla var boyle kurnazlar. Hic tartisma yasadinizmi acaba? Veya fikir ayriligi yasadiniz mi hic? Yoksa sen ne istiyorsan ne dusunuyorsan katiliyormu herseyine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…