- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Ablanızda pek fettanmış nasıl söyleyivermişben hiç söylemedim daha şuyunu sevmiyorum filan diye... aslında söylemek gerek ben yapamadım. Bende sonumuz ne olucak diye düşünüyorum... bi de evlenelim filan yapınca tutuştum resmen dışım huzur için viran dolaşıyorum...
Bir konuda tartıştık..dedimki ayrılıyorum ben. Sonra benim dediğim oldu ayrılamadım tabi... hiç hayır demez bana hatırlamıyorum yani..Valla var boyle kurnazlar. Hic tartisma yasadinizmi acaba? Veya fikir ayriligi yasadiniz mi hic? Yoksa siz ne istiyorsaniz ne dusunuyorsaniz katiliyormu herseyine?
Bir konuda tartıştık..dedimki ayrılıyorum ben. Sonra benim dediğim oldu ayrılamadım tabi... hiç hayır demez bana hatırlamıyorum yani..
Yok canım öyle olsa olmazdı zaten öpemezdim çekim olmasa aramızda..takıntılarım küçük farkındayım ama var işte görmezden gelebilir miyim yoksa içimde büyür mü ... hani benim gibi evlenmeden böyle düşünüyordum şimdi hiç aklıma gelmezdi diyecek var mı onu konuşmak :)Daha ne istiyorsunuz o zaman ? Tip dediğiniz gelip geçici Allah korusun mesela bir düdüklü patlayıp yüzünüz yanık içinde kalabilir ne yapacaksınız ? Ama tipinden dolayı cinsel anlamda da itici buluyorsanız kesinlikle ayrılın
Birgün patlar mı bilmiyorum.. ama millet atışır kavga eder filan bizim ki hiççç... ben işten gelene yemek yapar, beni iş çıkışı almaya gelir masaj yapar söylenmez bağırmaz kitap okuyorsam tvnin sesini kısar, dışarı gideceksek ne giyim hayatım beraber seçelim der aman vallahi bu adam da evlenince değişirse bu erkeklerin hepsinin dibine kibrit suyuHmm bence evlenene kadar pusuya yatiyor olmasin? Hic tartismamak herseye he he demek her fikrine katilmasi vs pek normal degil bence. İnsanlar farkli herkes her konuda dort dortluk uyumlu olamaz..fikir ayriliklari yasanabilir ama orta yol da bulunur. Bilemedim simdi sen daha iyi tanirsin onu...hic sinirli anini biliyormusun? Bana pek samimi gelmedi..hem oyle insana kul köle olmak da anormal yani..hem kendisi birgun patlak verir hem senin ona karsi saygin kalmaz..saglikli bir iliski tarzi degil..
Yani az biraz vardı bizdede ama ben sadece giyim konusuna takıntılıydım hala ben giydiririm ama tip boy pos takıntım yoktur bakımlıysa sıkıntı yok diğer özellikler evlilikte daha ağır basar anlaşmak ve cinsel uyum. Ama her dediğime evet diyen adamla yapamazdım bende.Yok canım öyle olsa olmazdı zaten öpemezdim çekim olmasa aramızda..takıntılarım küçük farkındayım ama var işte görmezden gelebilir miyim yoksa içimde büyür mü ... hani benim gibi evlenmeden böyle düşünüyordum şimdi hiç aklıma gelmezdi diyecek var mı onu konuşmak :)
Birgün patlar mı bilmiyorum.. ama millet atışır kavga eder filan bizim ki hiççç... ben işten gelene yemek yapar, beni iş çıkışı almaya gelir masaj yapar söylenmez bağırmaz kitap okuyorsam tvnin sesini kısar, dışarı gideceksek ne giyim hayatım beraber seçelim der aman vallahi bu adam da evlenince değişirse bu erkeklerin hepsinin dibine kibrit suyu
adama ne kadar uzuldum anlatamam... sen onu degil kendi kendine oyun hamuri gibi sekillendirdigin adami sevmeye calisiyorsyn. 1.5 senedir sen resmen bir proje uzerinde calismis ve basarisiz olmussun. yazik cok yazik...Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi sevmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
Kukla olmuş demeyelim çünkü ona yardımcı olduğum konularda yardım alan pek çok tanıdığım var. Bu işi yapan danışmanlık şirketleri var. Beden dili eğitimi diksiyon vb. Ben bunların eğitimini almıştım arkadaşken yardımcı olmamış istedi oldum ki benim pek çok arkadaşım ya alışverişe çıkalım beraber bana bişeyler bakalım sıkıldım değişmek istiyorum diyen kız arkadaşıma saç rengi önerisi yapmışlığım oldu. Sizde fikir alıyorsunuzdur. Kas yapma konusunda da bana kazak yakışmıyor dedi bende biraz kas yapsan sende beğenirsin o yüzden dedim. Yani ben kaslı erkek seviyorum yapıcaksın dayatması yapmadım yanlış anlaşılmıyım.
Kokusunu seviyorum. Onunla uyumayı kahvaltı etmeyi pc de oyun oynamayı beraber içmeyi, konuşup gülmeyi hayal etmeyi ağlarken sarılmasını hiç birine zerre dokunmadım zaten bunlar onu o yapan özellikleri ve seviyorum hepsini..
Dış görünüşe bu kadar takmak neden?Bir erkek çok güzel bir kadına aşık olur ama evlenince ruhları uyuşmaz ya... benimki de aynen öyle ruhlarımız uyumlu ama dış görünüşüne geçip de aa buna aşık olurum ben diyebileceğim biri değil. Ama seviyorum.
Birgün patlar mı bilmiyorum.. ama millet atışır kavga eder filan bizim ki hiççç... ben işten gelene yemek yapar, beni iş çıkışı almaya gelir masaj yapar söylenmez bağırmaz kitap okuyorsam tvnin sesini kısar, dışarı gideceksek ne giyim hayatım beraber seçelim der aman vallahi bu adam da evlenince değişirse bu erkeklerin hepsinin dibine kibrit suyu
Adam da bu kadar müdahaleye ragmen begenilmedigini anlamadiysa diyecek söz yok benceAyrilmazsan da onu begenmedigini anlarsa uzulur.
Bence adamı gerçekten sevip sevmediğini sor kendine, olmazsa bi süre ara ver ilişkine, özlüyormusun, başkasıyla olması fikri canını acıtıyor mu. Belki şu an içinde olduğun için durumunu tam göremiyorsun, kendine şöyle bi dışardan bakmayı dene. Ama şekil, girişkenlik vs bunlar çok da önemli değil, aşırı derecede çirkin değilse :)Arkadaşken yardım istememiş olsa diyorum bu kadar takarmıydım kafama.. en başta olduğu gibi başlasaydık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?