Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Canım bazen bende acaba kırılır mı hıssıyatına dusuyorum ama bakıyorum onlar daha fena ee kadınlar neden bakmasın ki diye dusunuyor ınsan. Şunun taraftarıyım sadece basta belli etmek önemli rengini. Ben kulp takıyorsam ıstemıyorumdur kendıme zorla kanıksattırmam yani bir cocuk tanımıstım bak kıloluca böyle ama onceden soyle cok yakısıklıydım boyle cok yakısklıydım soyle kaslydım falan dedi hemen at bakıyım su eskı fotonu dedim baktım yoo o zaman da oyle ahım şahım değilmissin dedim neden abartıyor ki sinirimi zıplattı ayrıca Bazen dıyorum bunlara mustehak kirpiyi sevınce kendını pamuk sanırmıs çünkü bazen ayar gerekmıyor değil.Sevgılılerımde de bazen saka yollu derim kırıcı olmam zaten oyle sevıyorumdur sadece basta sevdıgım ozellıklerını kaybetmemesıni isterim karakteri, durusu, giyimi vs işte :)

Valla var boyle kurnazlar. Hic tartisma yasadinizmi acaba? Veya fikir ayriligi yasadiniz mi hic? Yoksa siz ne istiyorsaniz ne dusunuyorsaniz katiliyormu herseyine?
Bir konuda tartıştık..dedimki ayrılıyorum ben. Sonra benim dediğim oldu ayrılamadım tabi... hiç hayır demez bana hatırlamıyorum yani..

Bir konuda tartıştık..dedimki ayrılıyorum ben. Sonra benim dediğim oldu ayrılamadım tabi... hiç hayır demez bana hatırlamıyorum yani..

Hmm bence evlenene kadar pusuya yatiyor olmasin? Hic tartismamak herseye he he demek her fikrine katilmasi vs pek normal degil bence. İnsanlar farkli herkes her konuda dort dortluk uyumlu olamaz..fikir ayriliklari yasanabilir ama orta yol da bulunur. Bilemedim simdi sen daha iyi tanirsin onu...hic sinirli anini biliyormusun? Bana pek samimi gelmedi..hem oyle insana kul köle olmak da anormal yani..hem kendisi birgun patlak verir hem senin ona karsi saygin kalmaz..saglikli bir iliski tarzi degil..

Yok canım öyle olsa olmazdı zaten öpemezdim çekim olmasa aramızda..takıntılarım küçük farkındayım ama var işte görmezden gelebilir miyim yoksa içimde büyür mü ... hani benim gibi evlenmeden böyle düşünüyordum şimdi hiç aklıma gelmezdi diyecek var mı onu konuşmak :)

Birgün patlar mı bilmiyorum.. ama millet atışır kavga eder filan bizim ki hiççç... ben işten gelene yemek yapar, beni iş çıkışı almaya gelir masaj yapar söylenmez bağırmaz kitap okuyorsam tvnin sesini kısar, dışarı gideceksek ne giyim hayatım beraber seçelim der aman vallahi bu adam da evlenince değişirse bu erkeklerin hepsinin dibine kibrit suyu

Yani az biraz vardı bizdede ama ben sadece giyim konusuna takıntılıydım hala ben giydiririm ama tip boy pos takıntım yoktur bakımlıysa sıkıntı yok diğer özellikler evlilikte daha ağır basar anlaşmak ve cinsel uyum. Ama her dediğime evet diyen adamla yapamazdım bende.

Ohhh bir kadin baska daha ne ister yahu
Bence bu isi birdaha dusun
Saka biryana, evet bir kadin baska daha ne ister gibi bir sevgilin var sanirim. Ama icine sinmeyen birseyler varsa yinede hemen evliligi dusunme derim. Daha nice iyi adamlar var..gonlune sinen hic tereddut etmeden evlilige evet diyebilecegin. Biraz daha gozlemle hem kendini hem onu.. Hakkinda hayirlisi olsun

adama ne kadar uzuldum anlatamam... sen onu degil kendi kendine oyun hamuri gibi sekillendirdigin adami sevmeye calisiyorsyn. 1.5 senedir sen resmen bir proje uzerinde calismis ve basarisiz olmussun. yazik cok yazik...

burada da söylediğiniz gibi sizin sevdiğiniz onun karakteristik özellikleri değil bu saydiklariniz başkasında da olan şeyler
sevilmeyi seviyorsunuz
bence bir bahane bulup ayrılın

Dış görünüşe bu kadar takmak neden?
Bende bunu anlayamadım. Yanınıza mı yakıştırmıyorsunuz?
Sizin tabirinizle "godoman" değil bu adam sıradan biri,haliyle giyimi kuşamı ona göredir ki onu değiştirmişsiniz zaten,daha ne yapabilirsiniz ki?
Ayrıca 32 yaşına gelmiş insan kolay değişmez. Karakteri oturmuştur. Dolayısıyla sadece rol yapabilir bu saatten sonra sizi mutlu etmek için. Kendi ne kadar mutlu olur onu bilemem.
Son olarakta dış görünüş sadece ilk bakışta önem taşır,insanları tanıdıkça dış görünüşünden bağımsız olarak seversiniz yada sevmezsiniz,buda tamamen karakterle ilgilidir.

Guzel malzeme yakalamissin :) bu kadar degistiyse daha da degisir bence. Ama boy kismi zorlar :) 175 cok kisa degil sen de 180 değilmişsin zaten topuklu giymeyiver. Bes on yil sonra dua edersin bana rahat ayakkabiya gecersen.

Siz Sevmiyorsunuz. Sadece iyi bir insan olduğu için sevmeye çalışıyorsunuz. Sevmiş olsaydınız boyunu posunu, kas yapıp yapmayacağını, kılık kıyafetine bu kadar müdahalede bulunmazdınız.

Bu saydiklarinizin hicbirinin onemi yok, amaaaa siz ona askla bakiyorsaniz!

Ask?m, hayranlik duymak icin 190 boy, kasli bir vucuda ihtiyac yok inanin. Biskolata erkegi olsa bile ilgi duymayacaginiz biri olabilir karsinizda.

Ben cok uzuldum erkek arkadasiniza. Sizi cok seviyor evet. Ama siz onu begenmiyor yaniniza yakistiramiyorsunuz...

Ayrilmalisinjz kesinlikle, bunu ona biraz sayginiz ve sevginiz varsa yapmalisiniz. Bu sekilde iliskiniz ilerledikce yaninizda kendini ezik gibi hissedecektir, asla mutlu bir evlilik olacagini sanmiyorum

istediğin kişiye çevirmeye çalışmışsın.sevmiyosan kendıne alıstırma.sevıyosanda oldugu gıbı kabullenmeyı dene derim

Seninki aşk değil merhamet.oyun hamuruyla oyun oynuyorsun.aşık olsaydın boya kılığa kasa bakmazdın.her aşık olunan erkek biscolate erkekgi mi sanki.

Arkadaşken yardım istememiş olsa diyorum bu kadar takarmıydım kafama.. en başta olduğu gibi başlasaydık?
Bence adamı gerçekten sevip sevmediğini sor kendine, olmazsa bi süre ara ver ilişkine, özlüyormusun, başkasıyla olması fikri canını acıtıyor mu. Belki şu an içinde olduğun için durumunu tam göremiyorsun, kendine şöyle bi dışardan bakmayı dene. Ama şekil, girişkenlik vs bunlar çok da önemli değil, aşırı derecede çirkin değilse :)

Eğer sevmiyorsan da yol yakınken ayrıl, evliliğin kendisi zaten zor ,hele gerçekten sevmediğin biriyle bir ömür geçiremezsin, yanı benim fikrim bu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…