Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Bakın kişiliğini benliğini değiştirmeye çalışmadım. Beden dili eğitimi almıştım ve bunları öğrettim. Konuşurken şive olmamasına özel göstermesine mekanda çalışanlara hitap etmesini yürümesini, nasıl dik duruşlu bir insan olabileceğini öğrettim. Spor yap dedim hantal olma. Araba kullanamıyordu öğrettim ehliyet aldı. Bu tarz şeyler... bunlar Onur kırıcı şeyler değildi kendi küçük yerde yaşadığı için bilmediğini söyledi ve gösterdim hepsi bu

En bastan baslamaniz hataydi iste, ben onu diyorum. Ayrica onu begenmedigini anlarsa daha cok uzulmez mi sence de?

Bu kadar sey ogrettigin adama saygi duyuyor musun? Bana ezik gelirdi cunku.

En bastan baslamaniz hataydi iste, ben onu diyorum. Ayrica onu begenmedigini anlarsa daha cok uzulmez mi sence de?
Çok üzülür üzülmez mi.. ben aylardır nasıl söylerim yada bu aklımdakileri def edebilir miyim diye kendi mi yiyorum.

Çok üzülür üzülmez mi.. ben aylardır nasıl söylerim yada bu aklımdakileri def edebilir miyim diye kendi mi yiyorum.
Gozunu karartip ayrilacaksin,baska yolu yok. Ayrica cok da uzulme bence, hicbir erkek begenmedigi kadin icin uzulmezdi.

Bu kadar sey ogrettigin adama saygi duyuyor musun? Bana ezik gelirdi cunku.
Evet sıkıntı burda sanırım.. ben bunların hepsini kendim dışarıda yaptım şimdi 32 yaşında adam bunları benden öğrendi. Seviyorum çok güzel bir kalbi var ama ömrümün sonuna kadar ben mi öğreticem ona.. toplumdan hala kaçıyor. Ben böyle biri değilim..

32 mi? Psikolojik rahatsizligi mi var acaba, toplumdan kaciyor dedin?

konu sahibesi...
Çok merak ediyorum istediğin kriterlerde tipi boyu yerinde olan vavvvvvvvv aman Tanrım aşik oldum galiba dedigin adamın evlendikten sonra içi boş cıkarsa ne olacak? Veya yine aşık oldugun adam seni ilerde kendi istediği kalıba sokmaya çalısırsa ne kadar dayanabileceksin?
objektif olmaya çalısiyorum ilişkiniz devam ederse erkek arkaďaşın bir süre sonra patlama yaşayacaktir çunkü eminim üzerinde kurduğun baskıyı hissediyordur.
kolay kolay bu sözü söylemem ama bence ayrıl. sende rahat bi nefes al erkek arkadasin da...
bu arada evlendiğinde ve üzerinden yıllar geçtiğinde evlilikte önemli olan şeyin tip yada giyim kuşam yada sosyallik olmadıgını SAYGI ve SEVGİ olduğunu anlayacaksın.
Nacizane tavsiyem insanları olduğu gibi kabul et. hele birde degıstiremeyeceği fiziksel özelliklerine yorum yapmayı bırak, aklından bile geçirme gün gelir o 1.90 lık adamlar bi bakmışsın yardıma muhtaç hale gelebilir. Bi anlık dalginlikla ufak bi kazaya bakar.

32 mi? Psikolojik rahatsizligi mi var acaba, toplumdan kaciyor dedin?
Toplum önünde olmayı, konuşmayı sevmiyorum dedi.. karakter dedim küçük yerde yaşamış dedim alışır dedim, ama buna alıştırmaya çalışmak bazılarına göre karakterini değiştirmek oldu. Yani öyle çok sevmiyorum deyip kesip atıyor.

hiç kızmayın bana ama dışarıdan bakıldığı zaman o kadar egoist, kendini beğenmiş yorumlarla anlatmışsınız ki... sizi tanımayan kişiler gerçekten egoist olduğunuzu düşünür. ayy yazık, çok seviyor, beğenmiyorum ama ayrılırsam çok üzülür zavallı demişsiniz sanki alttan alttan. konuya gelirsek, bence ayrılmalısınız çünkü onu gerçekten beğenmiyorsunuz. zaten aşık olarak falan başlamamışsınız. ben anlamıyorum hayran olmadığım, bakışına gülüşüne, tarzına, tipine ölüp bitmediğim adamı ben yanımda sevgilim diye gezdirmem siz nasıl gezdirebiliyorsunuz? yani tip olarak diğerleriyle kıyaslamayın, siz bu durumdan hoşnut musunuz o önemli. yakışıklı olması şart değil size güzel gelmeli.

Dogru soylemisler, eger o bundan rahatsiz olmuyorsa birak oyle kalsin. Herkes disa donuk olacak diye bir sey yok, kimse kimseyi buna zorlayamaz. Anladigim kadariyla degistirmek istediginiz sadece adamin tipi degil. Yani ozetle siz bu adami degil, baska birini istiyorsunuz. Adami salin, siz begendiginiz bir tiple beraber olun, o da onu oldugu gibi sevecek biriyle beraber olsun. Problem solved

Ben adama uzuldum. Onu oldugu gibi kabul edemeyecegin kesin. Adami degistirmeye calisiyorsun. Biri seni degistirse hosuna gider mi? Adami sevmiyorsun. Bence ayril.
Hadi giyimini kusamini degistirdin, boyuna ne yapacaksin? Topuklarina silikon mu koyduracaksin? 1.90 lik adam istiyorsan ne isin var 1.75 lik adamla? Adama uzuldum. Maymun maskara olmus elinde.

Aslında sormak istediğim tam da bu.. sevgi ve saygı duyan birini seviyorum...evlilik için bunun önemli olduğunu da biliyorum. Benim için öncelik karakter...
Ama söylediklerimde kafamda... 190lık bulsam da önce karakter...
Ama ben hem fiziğini hem karakterini uygun birini bulamadım.
Ve artık bir yuvam olsun istiyorum. Evlenirsem sevgilimle yine böyle kalır mı aklımda bu konular...
Arkadaşlarım evlendi çok mu yakışıklılar hayır yaşlıyla evlenen var işsizle evlenen var... bunu onlarda bilerek evlendi.. demekki sevmiş Gölardı etmiş diyorum geçiyorum.
Evlenirken bazı seyleri göz ardı mı etmek gerekir ?

Maymun maskara diye yorumlamasak, çünkü kendi rızasıyla şive diksiyon tarz ve üslup alanında yardımcı oldum.

Kimse 4/4 luk degil maalesef. Karakteri saglam olsun.

benim içinde ilkkez oldu... başa gelince hiç anlamıyorsunuz bile... bakışını gülüşünü beğenip sevgili olduklarımla anlaşamayınca ayrıldım. Ama şimdi anlaştığım birime ya aşık değilim deyip ayrılmak zor geliyor.

Adamın giyim kuşamını değiştirmeyi hayal ettin tamam boyu ne yapmayı düşünüyordun peki? Offf ne saçma sapan düşünceler.. ayrıl oynama adamla daha fazla , kuklaya çevirmişsin. Dediğin gibi dolu dolu biri olsa bunların tek birini yapmaz sana milyon kere yol verirdi zaten

hayır canım evlenirken bazı şeylerı göz ardı etmen gerekmez zaten öyle bir duygu seline kapilirsin ki ( severek evlenmelerden bahsediyorum ) göz ardı edecek şey bulamazsın. kusurlarını eksiklerini bile seversin. kafanda böyle soru işaretleriyle yanlış kararlar verme. ne kendine ne de o adama yazık et.
erkek arkadasının üzülmesinde korktugün için ayrılamıyorum diyorsunya merak etme derdi veren Allah dermanınıda veriyor. insanoğlu ölüm acısına bile alısıyor. evlendikten sonra onu terkedersen daha çom üzülmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…