- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Ben sana şekil vermeye çalıştım, birçok fiziksel özelliğini beğenmedim, seni başka birisi yapmaya çalıştım ama olamadın,seni istediğim kıvama getiremedim, kişiliğini benliğini değiştiremedim(!) deyip ayrılmalısın. Bu kadar basit.
En bastan baslamaniz hataydi iste, ben onu diyorum. Ayrica onu begenmedigini anlarsa daha cok uzulmez mi sence de?Hatalıyım evet karakterine hayran kaldığım ki hala öyle, ama tipini beğenmediğim biriyle denedim.
Ya tipini beğendiğim karakterini bilmediğim biriyle deneseydim yine mi hataydı bu... sadece sorun şu karakterler uyuşmayınca kavga ediyosun ve ayrılıyorsun. Ama çok sevdiğin birinin tipini beğenmeyince öyle kolay olmuyor.
Bu kadar sey ogrettigin adama saygi duyuyor musun? Bana ezik gelirdi cunku.Bakın kişiliğini benliğini değiştirmeye çalışmadım. Beden dili eğitimi almıştım ve bunları öğrettim. Konuşurken şive olmamasına özel göstermesine mekanda çalışanlara hitap etmesini yürümesini, nasıl dik duruşlu bir insan olabileceğini öğrettim. Spor yap dedim hantal olma. Araba kullanamıyordu öğrettim ehliyet aldı. Bu tarz şeyler... bunlar Onur kırıcı şeyler değildi kendi küçük yerde yaşadığı için bilmediğini söyledi ve gösterdim hepsi bu
Çok üzülür üzülmez mi.. ben aylardır nasıl söylerim yada bu aklımdakileri def edebilir miyim diye kendi mi yiyorum.En bastan baslamaniz hataydi iste, ben onu diyorum. Ayrica onu begenmedigini anlarsa daha cok uzulmez mi sence de?
Gozunu karartip ayrilacaksin,baska yolu yok. Ayrica cok da uzulme bence, hicbir erkek begenmedigi kadin icin uzulmezdi.Çok üzülür üzülmez mi.. ben aylardır nasıl söylerim yada bu aklımdakileri def edebilir miyim diye kendi mi yiyorum.
Evet sıkıntı burda sanırım.. ben bunların hepsini kendim dışarıda yaptım şimdi 32 yaşında adam bunları benden öğrendi. Seviyorum çok güzel bir kalbi var ama ömrümün sonuna kadar ben mi öğreticem ona.. toplumdan hala kaçıyor. Ben böyle biri değilim..Bu kadar sey ogrettigin adama saygi duyuyor musun? Bana ezik gelirdi cunku.
Evet sıkıntı burda sanırım.. ben bunların hepsini kendim dışarıda yaptım şimdi 32 yaşında adam bunları benden öğrendi. Seviyorum çok güzel bir kalbi var ama ömrümün sonuna kadar ben mi öğreticem ona.. toplumdan hala kaçıyor. Ben böyle biri değilim..
Toplum önünde olmayı, konuşmayı sevmiyorum dedi.. karakter dedim küçük yerde yaşamış dedim alışır dedim, ama buna alıştırmaya çalışmak bazılarına göre karakterini değiştirmek oldu. Yani öyle çok sevmiyorum deyip kesip atıyor.32 mi? Psikolojik rahatsizligi mi var acaba, toplumdan kaciyor dedin?
Dogru soylemisler, eger o bundan rahatsiz olmuyorsa birak oyle kalsin. Herkes disa donuk olacak diye bir sey yok, kimse kimseyi buna zorlayamaz. Anladigim kadariyla degistirmek istediginiz sadece adamin tipi degil. Yani ozetle siz bu adami degil, baska birini istiyorsunuz. Adami salin, siz begendiginiz bir tiple beraber olun, o da onu oldugu gibi sevecek biriyle beraber olsun. Problem solvedToplum önünde olmayı, konuşmayı sevmiyorum dedi.. karakter dedim küçük yerde yaşamış dedim alışır dedim, ama buna alıştırmaya çalışmak bazılarına göre karakterini değiştirmek oldu. Yani öyle çok sevmiyorum deyip kesip atıyor.
+1ben anlamıyorum hayran olmadığım, bakışına gülüşüne, tarzına, tipine ölüp bitmediğim adamı ben yanımda sevgilim diye gezdirmem siz nasıl gezdirebiliyorsunuz?
Aslında sormak istediğim tam da bu.. sevgi ve saygı duyan birini seviyorum...evlilik için bunun önemli olduğunu da biliyorum. Benim için öncelik karakter...konu sahibesi...
Çok merak ediyorum istediğin kriterlerde tipi boyu yerinde olan vavvvvvvvv aman Tanrım aşik oldum galiba dedigin adamın evlendikten sonra içi boş cıkarsa ne olacak? Veya yine aşık oldugun adam seni ilerde kendi istediği kalıba sokmaya çalısırsa ne kadar dayanabileceksin?
objektif olmaya çalısiyorum ilişkiniz devam ederse erkek arkaďaşın bir süre sonra patlama yaşayacaktir çunkü eminim üzerinde kurduğun baskıyı hissediyordur.
kolay kolay bu sözü söylemem ama bence ayrıl. sende rahat bi nefes al erkek arkadasin da...
bu arada evlendiğinde ve üzerinden yıllar geçtiğinde evlilikte önemli olan şeyin tip olmadıgını SAYGI ve SEVGİ olduğunu anlayacaksın.
Nacizane tavsiyem insanları olduğu gibi kabul et. hele birde degıstiremeyeceği fiziksel özelliklerine yorum yapmayı bırak, aklından bile geçirme gün gelir o 1.90 lık adamlar bi bakmışsın yardıma muhtaç hale gelebilir. Bi anlık dalginlikla ufak bi kazaya bakar.
Maymun maskara diye yorumlamasak, çünkü kendi rızasıyla şive diksiyon tarz ve üslup alanında yardımcı oldum.Ben adama uzuldum. Onu oldugu gibi kabul edemeyecegin kesin. Adami degistirmeye calisiyorsun. Biri seni degistirse hosuna gider mi? Adami sevmiyorsun. Bence ayril.
Hadi giyimini kusamini degistirdin, boyuna ne yapacaksin? Topuklarina silikon mu koyduracaksin? 1.90 lik adam istiyorsan ne isin var 1.75 lik adamla? Adama uzuldum. Maymun maskara olmus elinde.
Kimse 4/4 luk degil maalesef. Karakteri saglam olsun.Merhabalar
Tecrübelerinize güvenerek derdimi paylaşmak istiyorum. Ben 26 sevgilim 32 yaşında. Yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgiliyiz. Hiç kavgamız ayrılığımız olmadı...Kendi halinde ailesiyle yaşayan giyimi kuşamı gösterişi iyi bilmeyen bir kişiydi sevgilim.karakter olarak da o kadar dolu terbiyeli ve beni seven biri.
İlk başlarda arkadaştık ve ben ona nasıl yürümesi gerektiğinden giyimine yüz mimiklerine saatine konuşmasına ayakkabısına her konuda yardımcı oldum. İşim gereği çok godoman ortamlarda olduğum için bu konulara bir haylice hakimim. Ve yine işim gereği etrafımda çok yakışıklı bakımlı insanlar olsa da içlerinin boş ve egolu olduklarını biliyorum. Uzun yıllar sevemedim onlardan birini.
Biz arkadaşken bana çok büyük bir iyiliği oldu, hakkını asla ödeyemem. Çok zaman geçmedi bana aşık olduğunu, ben onu sevmesem bile beni hep seveceğini de söyledi. Yalnızdım uzun zamandır sevgilim yoktu deneyelim dedim. Ve tam bir buçuk yıldır beraberiz. Hep üzerime titredi sevdi beni..
Ama kızlar öğreteni olduğumdan mıdır hala bir takım seyleri takıyorum.
1-Mesela boyunu hep uzun sevgililerim olmuştu 190 Lar da filan erkek arkadaşım 175 boylarında topukluyla ondan uzun oluyorum topuksuz benden biraz uzun.
2-Sonra kas yapmasını istiyorum emek veriyor ama sonucu yok.
3-ben girişken biriyim konuşlanım o ise sessiz sakin biri.
4-bir ortamda dans müziği çalarken kalk dinselim dediğimde ben edemem deyip sıkılan zoraki kaldırdım tabi
Çok değişti benim için ama hala dışardan bakınca oww aşık olurum ben bu adama diyemem.
Hala girişken konuşkan biri olamadı.
Mayasında mı yok ben mi yapamadım.
Şimdi benimle çok mutlu bende çok seviyorum ve üzülmesini istemiyorum.ayrılırsam çok üzülür bende kahrolurum. 2 ay sonra aileleri tanıştıralım nişanımız olsun dedi bana...
Bu düşüncelerle siz yorumlayın ne yapmalıyım ben?
benim içinde ilkkez oldu... başa gelince hiç anlamıyorsunuz bile... bakışını gülüşünü beğenip sevgili olduklarımla anlaşamayınca ayrıldım. Ama şimdi anlaştığım birime ya aşık değilim deyip ayrılmak zor geliyor.
hayır canım evlenirken bazı şeylerı göz ardı etmen gerekmez zaten öyle bir duygu seline kapilirsin ki ( severek evlenmelerden bahsediyorum ) göz ardı edecek şey bulamazsın. kusurlarını eksiklerini bile seversin. kafanda böyle soru işaretleriyle yanlış kararlar verme. ne kendine ne de o adama yazık et.Aslında sormak istediğim tam da bu.. sevgi ve saygı duyan birini seviyorum...evlilik için bunun önemli olduğunu da biliyorum. Benim için öncelik karakter...
Ama söylediklerimde kafamda... 190lık bulsam da önce karakter...
Ama ben hem fiziğini hem karakterini uygun birini bulamadım.
Ve artık bir yuvam olsun istiyorum. Evlenirsem sevgilimle yine böyle kalır mı aklımda bu konular...
Arkadaşlarım evlendi çok mu yakışıklılar hayır yaşlıyla evlenen var işsizle evlenen var... bunu onlarda bilerek evlendi.. demekki sevmiş Gölardı etmiş diyorum geçiyorum.
Evlenirken bazı seyleri göz ardı mı etmek gerekir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?