Sevgilimin tarzını yeniledim ama ya sonra??

Kafanızda bir profil var resmen ona dönüştürüp aşık olmaya cabaliyorsunuz ama olamazsınız.
Birini sevmek bir bütündür onu olduğu gibi sevebiliyor musun ? Mesele bu. Çocuğun da vaktini alıp onu olduğu gibi seven birini bulması için vaktini almayın derim.

Bak ben sevgilimin ter kokusunu ve taklit için bile yapsa şiveli şiveli konuşmasini seviyorum. Bi daha konuşsana öyle diyorum :))

Birine aşık olsan en saçma şeylerine bile hayran olurdun

Duygularınızı muhakkak yansıtıyorsunuzdur. Çoğunlukla erkeklerin değişmesine sebep kadınlar oluyor.

Siz nasılsınız peki?
Mesela adam size dönüp bakınca "vaaooov işte bu benim aşık olduğum kadın" diyor mudur.
Tamam adam aşık da dış görünüşünüze de ayrıca hayran mı?

Adama yaptıklarınız itici açıkcası.
Çiftler birbirinin dış görünüşüne ufak dokunuşlar yapabilir, bu hoş birşey ama sizinki fazla olmuş, saygısızlık olmuş, üstelik ortaya çıkarttığınız eseri beğenmemişsiniz.

mesajınız çok itici inşallah en kısa zamanda bunu fark eder de o sizden ayrılır o zmn dünyanın kaç bucak olduğunu görürsünüz

İlerde evlenirseniz sevgilinizin en ufak şeyi bile gözünüze batacaktır. Bu şekilde sürekli devam eden değiştirme dönüştürme çabaları her ikinizi de yıpratır.

Karakteri düzgün bir insanı mı kaçırıyorum acaba gibi bir endişeniz var sanırım. Ancak bu kaygıyla birşeyleri oldurmaya çalışmak karşı tarafa büyük haksızlık. İyi bir insan olması evet önemlidir ancak tek başına yeterli değildir. Öyle olsaydı hepimiz yakın erkek arkadaşlarımızla evlenirdik.

adamı dönüştürmeye çalıştığınız karakterdeki erkeklerden hoşlanmıyordunuz hani? içleri boştu ve egolulardı ya öyle demişsiniz.
bir insan her şeyiyle dört dörtlük olamaz yalnızca karşısındaki onu çok sevip saygı duyduğu için dört dörtlük geliyordur gözüne veya kendince kusur gördükleriyle seviyordur
konuşkan değil demişsiniz, sizinle tek kelime dahi etmiyor mu muhabbetsiz asabi bir erkek mi?
giyim kuşam hal hareket konusunda biri beni değiştirmeye çalışsaydı eğer bir sn düşünmez hayatımdan çıkarırdım
bu adam yine bu beğenilmemeye tahammül etmiş. dediğiniz gibi sizi hem seviyor hem de bayağı tolerans göstermiş size
bence öncelikle ne istediğinize karar verin ve o bensiz yapamaz veya çok üzülür gibi bencilce düşüncelere kapılmayın
hiç kimse vazgeçilmez değildir endişe edeceğiniz konu bu olmasın

benim neden hoslandigimi arkadasken anlayip bu konuda degismek istiyorum yardimci olur musun diye yanima gelmisti.kendi rizasi yada sorusu olmadan canim sende boylesin buyunu suyunu sevmedim demedim. neden hep onu kullaniyor musum hissine kapiliyorsunuz o asik oldugu kadinla beraber bir bucuk yilsir bense seviyor muyum asik miyim birakamam degerli benim icin ama ya ask degilselerle boguluyorum. kinu acmamin sebebi birini mutsuz ediyorum degil birini kirmaktan korkuyorum duygularim karisik. godomanlik konusunda da giyim tarzina daha duskun insanlardan bahsetmek istedim. onu godoman yapmaya calistigimi soylemedim aylik 50 bin maasi var parasi pulu yeterliyken hersey icin gidipte kardesler kunduradan giyinmesinin alemi yoktu tabiki. dedimki giyin tabi bi daha gelmiceksin dunyaya. dikkat cekerek diyorum ki parasinin benim acimdan bir onemi yok kendi isim gucum var sukurler olsun asla karsiligini alamayacagim hediyeyi dahi kabul etmedim etmem de..

Erkek arkadaşınız size Adriana Lima gibi olmanı istiyorum dese sizde olamayacağınıza göre sevgilinizi de değiştirmeye çalışmayın onu olduğu gibi sevin..
Ben sevdiğinizden de emin olamadım bence sevmiyorsunuz..

bir ilişkiye değiştiririm diye başlanmaz. gerek fiziksel olarak gerek davranış olarak...
zira hayat bu aşık olduğum adam bir trafik kazası geçirip kollarını da kaybedebilir, ya da aynı şekilde ben de...
ben onun o benim elim kolum olmazsa aşk, sevgi yada ilişki değildir benim için.

amacım sizi yargılamak değil ancak siz böyle birisiyle birlikte olmak istemiyorsunuz.
siz dışarıdan bakılınca vaay ne güzel çift, ne kadar havalı sevgilisi denecek birisini arıyorsunuz.

konuşkan, neşeli girişken olmak da yetiştirilme tarzı etkilidir. ama asıl ruhun mayasıdır. kişinin fıtratıdır.
temel görüşler uyduğu takdirde karakteristik özelliklerde farklı kutuplar birbirini çeker ve tamamlar. ancak siz tamamlanmayı değil somut algılarınızdaki erkeği istiyorsunuz.

aradığınızı bulamamışsınız, yol yakınken erkek arkadaşınızı sevgili vasfından çıkarın. çıkarın ki her ikinizde aradıklarınızı bulabilin.

Bence adamı seviyosun ama tip olarak tam istediğim gibi değil diye bi hoşnutsuzluk içindesim peki sen angelima julie misin :) bak evlilik için öle tip filan değil karakter daha önemlidir önce onlara bak kas olayı cok basit ii bi spor salonu ve protein agırlıklı beslenmeyle 1 yılda adam şampiyonaya gider emin ol mümkğnse spora beraber gidin

adama ne kadar uzuldum anlatamam... sen onu degil kendi kendine oyun hamuri gibi sekillendirdigin adami sevmeye calisiyorsyn. 1.5 senedir sen resmen bir proje uzerinde calismis ve basarisiz olmussun. yazik cok yazik...
kime gore neye gore basarisiz bir proje arkadaslari cevresi onun bu degisiminden memnun. annesi dahi ben hic yuzu gulmez saniyordum. kendine bak evladim diye soylenirdim ne guzel ettin kizim dedi. bir kknuyu izah edemedim iyi bir universitenin iyi bir bolumunden mezun. ben still kattim sadece o da bak bunu boyle yapinca karsindaki boyle anlar rollplayleriyle komik ve eglenceli bir oyun gibi. oyun hamurum degildi arkadasimdi sevgili olduk ama ben hep soru isaretleriyleydim.

bence eş olarak seçtiğiniz kişi içinize sinmeli, dış görünüş de dahildir, başka şeyler de dahildir.
1,5 yıldır içinize sinmediyse boyu-bosu bence bitirmelisiniz.

bir de ben kocama bıyık kestiremedim yaaa , nasıl yaptırıyorsunuz şu adamlara istediklerinizi, deyin hele

böyle sevgililik olmaz.
resmen adamı hamur gibi istediğin şekle çevirmeye çalışıyorsun olduğu gibi kabul etmiyorsun. o da sen şöyle yap böyle yap dese hoş olur mu?

yol yakınken ayrıl adama fino köpeği muamelesi yapıyorsun.
adamı olmadığı birine zorlamanın alemi yok.
bırakın onu olduğu gibi kabul eden bir kızla mutlu mesut yaşasın.
yazık yani..

neyin soru işareti?
bildiğin oyun hamurun işte. rollplayler filan geçin bu işleri.
soru işaretlerin bitmez çünkü hayalindeki adamı görmek istiyorsun onu değil. stil kattım filan bahane.

Bence adamı değil kendinizi değiştirmeniz gerekiyor.
Herşeyi kafaya takan, şekilci ve sorunlu bir yapınız var gibi gördüm.
o sebeple ikili ilişki problerinden daha ciddi bir sorun bu.
Öncelikle bunu çözmelisiniz mutlu olabilmek için.
Çünkü mutluluk saçma detaylarda değil, hayatın bizzat içinde, saçma şeylere takılıp kaçırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…