• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonumu arayan yabancı numaralar icin bana kızması dogru mu?

Yok değil en azından benim için değil siz tek tek sordu bildiğimi söyledim vs diyince benim gözümde sanki uzun bir listeymiş gibi canlandı kusura bakmayın çünkü gerçekten sürekli bir yanlış numara döngüsü olursa bu beni ilişkimde huzursuz eder
O sekilde bir dongu olsa bende kendime kızarım ama bu sekilde herseye kizmasi hic normal degil kendimi sorguluyorum suanda o yuzden yazmak istedim

Eee mesaj atanlar kim o zaman.? Bence sen de herşeyi söylemiyorsun.
Herseyi anlatiyorum neden anlatmayim burda cekinecegim bisey yokki engellenen 5 kisiyi sorun etti. Sizde keske yazdiklarinza dikkat etseniz burda insanlar derdini paylasiyor ve buraya konu acan insanlarin yüzde 80 ni bunalmis kotu bir ruh halinde oluyor bunlari dusunerek yazarsaniz daha iyi olur

Merhaba arkadaşlar basliktanda anlasilacagi uzerine nisanlim nisani atmak istiyor 8 yillik bir gecmisimiz var ne yapicam bilmiyorum kafam cok karişik konusmaya çalıştığım zamanda cok kalbimi kırıyor tartisiyoruz surekli sacma sapan konulara en sonra isten ayrilmadigim ve patronumu savundugum icin onu isyerine tercih ettiğimi dusunuyor ve ayrilalm dedi yaklasik 3 haftadr dogru duzgun mesajlasmiyoruz bile anlasmiyoruz beni anlamiyorsun diyor oda benj anlamiyor gercekten cok bunaldim psikologa basladim bu yuzden sizden de fikir almak istedim fikriniz nedir

Bu diğer konunuz

Çok aşk anneciğim

Herseyi anlatiyorum neden anlatmayim burda cekinecegim bisey yokki engellenen 5 kisiyi sorun etti. Sizde keske yazdiklarinza dikkat etseniz burda insanlar derdini paylasiyor ve buraya konu acan insanlarin yüzde 80 ni bunalmis kotu bir ruh halinde oluyor bunlari dusunerek yazarsaniz daha iyi olur
Engellenen kişileri nasıl gördü.zorla mi bakıyor.

Sizin konunuzu hatırlıyorum. Bu adam sizi asla hak etmiyor. İşinizi, yaşadığınız şehri bırakmanızı istiyor. Üstelik çok çok iyi şartlardaki işinizi… Bu adam sizi kendi kölesi yapmak istiyor resmen. Sizi aramıyordu en son, umarım hâlâ aramıyordur. O engelliler listesine 6. kişi olarak nişanlınızı eklemek için neyi bekliyorsunuz? Bir de nişanlınızla 8 senelik beraberliğiniz varmış. Allah aşkına, 8 yıl önceki sevgilinizi mi sorun etti yani? Bu adam kontrol manyağı bir tip. Bir an önce tamamen bitirin ilişkinizi ve hemen bir terapist bulun kendinize. Baksanıza, adam aramadıkça “Acaba şu yüzden mi ayrıldı, bu yüzden mi ayrıldı” diye sorgulayıp duruyorsunuz. Boşverin şu mantık yoksunu tipi. Engeli basın, geçin.

Sizin konunuzu hatırlıyorum. Bu adam sizi asla hak etmiyor. İşinizi, yaşadığınız şehri bırakmanızı istiyor. Üstelik çok çok iyi şartlardaki işinizi… Bu adam sizi kendi kölesi yapmak istiyor resmen. Sizi aramıyordu en son, umarım hâlâ aramıyordur. O engelliler listesine 6. kişi olarak nişanlınızı eklemek için neyi bekliyorsunuz? Bir de nişanlınızla 8 senelik beraberliğiniz varmış. Allah aşkına, 8 yıl önceki sevgilinizi mi sorun etti yani? Bu adam kontrol manyağı bir tip. Bir an önce tamamen bitirin ilişkinizi ve hemen bir terapist bulun kendinize. Baksanıza, adam aramadıkça “Acaba şu yüzden mi ayrıldı, bu yüzden mi ayrıldı” diye sorgulayıp duruyorsunuz. Boşverin şu mantık yoksunu tipi. Engeli basın, geçin.
Keske o kadar kolay olsa kafamda bitirebilsem yapicam ama gecmis konular akin ediyor beynime yazip rahatlamak istiyorum

Şu güven problemi neydi anlatır mısınız?
Eski sevgilim beni rahatsiz ediyordu 1 aylık bir sevgililik donemimiz oldu ayrildik birakmadi peşimi 2 yil boyunca en son sikayet etmeye karar verdim o zmn yeni sevgili olmustuk suanki nisanlimla 2 3 civari olmuştu eski sevgilim oldugunu sakladim sevgilim degil dedim ama onu kandirmak istemedim kendim söyledim eski sevgilim oldugunu oda bundan sonra guveninin kırıldığını söyledi. Bilmesin istedim eski sevgilim oldugunu utandim sonradan da kendim dedim eski sevgilim die

Eski sevgilim beni rahatsiz ediyordu 1 aylık bir sevgililik donemimiz oldu ayrildik birakmadi peşimi 2 yil boyunca en son sikayet etmeye karar verdim o zmn yeni sevgili olmustuk suanki nisanlimla 2 3 civari olmuştu eski sevgilim oldugunu sakladim sevgilim degil dedim ama onu kandirmak istemedim kendim söyledim eski sevgilim oldugunu oda bundan sonra guveninin kırıldığını söyledi. Bilmesin istedim eski sevgilim oldugunu utandim sonradan da kendim dedim eski sevgilim die
*Düzeltme yapayim 2 3 ay civarı olmustu

Burada size destek olması gerekirken sizi manüple etmiş ve siz farketmemişsiniz bile. Sanki onu aldatmışsınız. Madem bu kadar zoruna gitmiş neden devam etmiş ilişkiye.
Siz bu adamdan ayrılın yoksa daha çok ağlarsınız

Merhaba kızlar size gecmiste yaşadığım bir olayi anlatmak istedim suan nisanliyim ve ayrilma asamasinda gibi bir şeyim:KK43:
Nisanimizdan 1 kac gun once sevgilim telefonumda engellediğim numaralari gördü. Bana sordu kim bunlar die tanidiklarimi söyledim ama tanimadiklarima bilmiyorum kim dedim. Bana msj atan kişileri hicbir sekilde cvp vermeden engelledim daha once aramizda güven sorunu olmuştu bu sebeble cok dikkat ettim kimseye cvp bile vermeden engelledim. Sevgilim görünce kim die sordu bilmiyorum kim dedim numarani nerden buldular dedi bilmiyorum nasil bulmuslar dedim engelledigim numaralarin icinde eski sevgilim de vardi numarami nasil buldu bilmiyorum msj atti cvp vermeden engelledim. Sevgilim o zmn bana cok kızdı hayatimin en kötü gecesini yasadim diyebilirim. Gecmiste kaldi ama kafama takıldı ben yanlis bisey yapmadım kimseye cvp vermeden engelledim o sekilde davranmasini icim almadi bir türlü sizin görüşürüz nedir
Ardına bakmadan koşa koşa uzaklaşman gereken bir tip.Ama sende ayrılacak potansiyeli çok göremedim ben🙄 Çok pişman olursun adam gerçekten psikopat

Back
X