- 12 Mayıs 2021
- 141
- 330
- 53
- Konu Sahibi A N T A R E S
-
Denemiş olmamış uzarsa aşık olacağınızdan korkmuş bu yüzden sizin için terk ettiğini söylemiş. Yeni birini bulacak onunla olmazsa boşta kalmamak için sizi tekrar arayacak bu yüzden de ayrılırken seni seviyorum diyor ki cepte kal diye. Seven erkek bunların hiçbirini yapmaz nokta.merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
yanlıs anlama ama kımse ayda 1 gordugu ınsanla sevgılı olmak ıstemez :S goruntulu arama da bı yere kadar. bı de gunumuz sartlarında her yer ulasabılecegı kız yada erkek kaynıyorken ınsanın boyle ask yurutmesı bence zor. eskıdenmıs o mektupla ayda 1 bı sey yazcaksın da yıllarca aynı hıssı yasayabılceksın falan .. yanlıs anlamanı cıdden ıstemem . brıaz daha gorusebılecegın bırıyle olman gerek..merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Babamla aram bozuk diyip ayrılan mı varKlasik baskasini bulmus türk erkegi palavralari.
Seni cok seviyorum ama maddi durumum kotu pskikojim bozuk, babamla aram bozuk.
Yedektesin. Erkekler genelde kapıları tamamen kapatmazlar ki geri dönmek isterseler yüzleri olsun. Klasik erkek kafası. Yersen...merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Tabi maddi durumum kotu isten ciktim, babamla aram bozuk harclik alamiyorum bulasamiyoruz diyip ayrilanlar var.Babamla aram bozuk diyip ayrılan mı var
22Yaşlar kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?