- 17 Ağustos 2011
- 24.895
- 157.006
- 798
- Konu Sahibi A N T A R E S
-
'' Sen bekle, ben az sağa sola bakınayım, daha iyisini bulamazsam yine gelirim. '' diyecek hali yok adamın. Tabiki '' Seni seviyorum, ayrılmamız senin iyiliğin için. '' diyecek. Arkadaşına sordu mu ona neyin iyi geleceğini? Bilekliği takmasına aldanmasın arkadaşın, erkekler eşyalara anlam yüklemiyor. Onun için sadece bir bileklik o. Yeni biri ile tanışsa falanca yerden aldım diyecek, hatta kızın bileğine bile takacak belki.merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Meali: Şimdi bana biraz müsade, birisi var biraz onunla egleneyim, sende buraya gelirsen ara beni biraz sevişiriz.merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Katılıyorum. 6 yıllık ilişkim erkek arkadaşımın mezun olduğu dönemde çatırdadı. Başka sebepler de vardı elbette. Ama iş bulamamak epey yıpratmıştı onu. Beni de tabiki. O dönem tepetaklak olduk ayrıldık. 1 ay sonra barıştık ve daha sonrasında iş buldu. Şu son 4 aydır da mutluyuzMaddi özgürlüğünü sağlayamamış erkekler ikili ilişkilerinde her zaman sorunlu olurlar çünkü kendilerini eksik hissederler ama bir yandan da hislerine hakim olamazlar ona biraz zaman tanımanızı tavsiye ederim tecrübeyle sabittir (tabii ki bu söylediklerim çalışmayan ya da maddi olarak gerçekten kötü durumda olanlar İçin geçerli)
Nasıl güvenebiliyorsun?? Belki seninle dört ay konuşurken hayatında başka birisi vardı da onu seninle aldattı. Farklı şehirde ve aydan aya yüzünü görüyorsun. Kimseye güvenme. Bence onunla olan irtibatını kesmeli ve her yerden engellemelisin. Yoksa çok üzülürsün. İlişki bile denemez aslında. Aklın varsa aynı şehirde yaşadığın birisiyle konuşursun. Çünkü bende aynı hataya düştüm ve hikayenin sonunda üzülen ben oldum. Aldatıldım. Bunlarla kafanı yorma kendi hayatına bak. Kendini mutlu et. Beni mutlu etsinler diye bekleme.merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Muhtemelen evlidir. Ayrıca sevgili böyle olunmuyor olunmamalı.merhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Uzaktan uzağa nereye kadar diyor. Ben başkasıyla yatacağım diyor. Senin iyiliğin için demesi omerhabalar konuyu arkadasim icin aciyorum: yaklaşık 4 aydır devam eden bir ilişkim vardı farklı şehirlerde yaşıyoruz ama en az ayda 1 kere bir yolunu bulup buluşuyorduk.Beni cok sevdigini davranislariyla sozleriyle cok belli ediyordu. Her şey gayet iyi devam ederken sevgilim beni geçen hafta bir anda terk etti. Terk ederken dahi beni çok sevdiğini bunun benim için olduğunu söyledi ama ben inanmadım tabii ki. Son zamanlarda maddi durumunun kötü olduğunu buluşmak için çareler aradığını ama bulamadığını söylüyordu. Şimdi de her gün türlü türlü bahanelerle mesaj atmaya snapchatten fotoğraf atmaya gayet samimi davranmaya devam ediyor.Beraber aldığımız bilekliğini bile çıkarmamış arkadasiyla kafede kahvalti yaparken bile foto atmis sizce ne yapmaya calisiyor ben ne yapmalıyım
Tabi maddi durumum kotu isten ciktim, babamla aram bozuk harclik alamiyorum bulasamiyoruz diyip ayrilanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?