Sevgilimin üniversite için başka şehire gidecek olması

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Mrb kızlar ben bu sene üniversiteye başladım bilgisayar proğramcılığına geçen sene sevgilimde girdi sınava öğretmenlikler geldi kendisi anadolu öğretmen lisesi mezunu ama hukuk istediği için öğretmenlik yazmadı hukukta tutmadı bu senede gitti dersaneye puanı iyi hukuk olacak gibi biz konyalıyız ama o sadece bi tane konya yazcam ilk sıraya diğerlerine şehir dışı ankara felan diye ben istemiyorum diğer yerleri çünkü dayanamam ya burdayken bile haftada bi kere görüşebiliyoruz dayanamıyorum başka yere gitse nasıl dayanacam ben hiç bilmiyorum aşkım bende üzülüyorum ama güçlü ol geleceğimiz için diyo bide ikinci senesi olduğu için bişeyde diyemiyorum pek sizce üstüne mi gidiyorum ne yapmalıyım ama içime bi acı oturdu düşündükçe gideceğin çok k ötü oluyorum bi yıl değil iki yıl değil dört yıl yardımcı olun arkadaşlar ne yapmalıyım akıl verin bana nasıl dayanacam ben başka bi yer çıkarsa

hızlı tren diye bişey var,1 saat 50 dakika

günümüzde şehiriçi sürüyo bazen o kadar,hiiiiiiiiiç sorun olmaz mesafe,günübirlik bile gelebilir.
Zaten demişsin haftada bi görüşüyoruz,çocuk sırf seni kırmamak için emeklerini boşverip konyada kalsa ve yine haftada bi görüşseniz,emeklerine yazık değil mi???

Konya-Ankara arası dert etmeye değmez,dua et de istanbul izmir falan yazmasın.

Ben zaten anlamadım daha ne istiyorsun,sevgilin ikinizin geleceği için çalışıyo işte ne güzel..Demek ki çalışmaları planladığından daha güzel ki konya yerine ankarayı düşünmeye başlamış.Kaldı ki hukuk gibi bi bölümü ankarada okumak istemek daha akıllıca,stajda falan hiç zorlanmaz,bakarsın ilerde bakanlıkta bile iş bulabilir...

Ben senin yerinde olsam gereksiz yere üzmez hatta destek olurdum...

Son düzenleme:
tekerleme gibi olmuş cümlelerim ya :S
kusura bakma ,
inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi...

ya haklısın aslında ama orayada gidince ayda 1 yada 2 ayda felan görüşebiliriz imkanlardan dolayı bide işin o yönü var yani

daha sevgilisiniz canım siz
bence birbirinizin kararlarına saygılı olun ve destekleyin
bu sonuçta onun hayatını etkileyecek bir karar
bu konuda ona düşüncelerinizi söylemeyin bence
bırakın kararını o versin 4 senede olsa birbirinizi seviyosanız geçmiycek bir zaman değil inan bana

Merak etme görüşmek isteyen ne yapar eder sıksık gelmenin bir yolunu bulur,forumda ailesiyle almanyada yaşayan,onlardan gizli bi günlüğüne türkiyeye sevdiğinin yanıa gelip geri gidenler bile var.
Yurttan bi arkadaşım mesela 6 saatlik mesafedeydi sevgilisinden geliş gidiş saatini öyle ayarlardı ki yurdun son imza saatinde gelmiş olurdu.
Yani diyeceğim o ki sen özledim dedikten sonra genç bi erkeği ne tutabilir ki ??Her imkanını zorlar bi yolunu bulur devamlı sevgilisini görmek için..Gerekirse pastaneye oturmaz bank köşelerinde idare edersiniz,ya da gelişi o alır gidişi sen bi şekilde halledersiniz..Hee baktın o gelmiyo sen gidersin...Çok zor şeyler değil bunlar tatlım,üzülmene değmez =))

Canım haklısın aslında 3 sene olcak bizim o kadar bağlıyız ki birbirimize kesinlikle onun için kötü olan bişeyi onun kötülüğünü istemem ben ama dayanamıyorum elimde değil kendimde o gücü göremiyorum burdayken bile özlüyorum onu bide maddi açıdan sorunlar var bazen burdayken bile olmuyor maddi yönden oraya gidince nasıl olacak bide orası var

Açık konuşuyum mı ? Üzmekte istemem ama yaptığın tamamen bencillik canım. Ne demek ilk sıraya Konya yı yazdıracağım ? Çok daha iyi eğitim veren üniversiteler var, belki puanı buna yeticek ? Sevgilinin üniversiteye yerleşme kriteri; iyi bir eğitim veren üniversite mi olsun, yoksa sana yakın mı olsun ? Yanlış.. Siz daha sevgilisiniz, ileride ne olucağı belli değil.

canım o diyor bi tane konya yazcam diye ben değil tercihi o kendi isteğine göre yapcak zaten haklısın belkide bencillik yapıyorum ama ben konyanın bi ilçesinde okuyorum haftasonları konyaya gidiyorum görüşüyoruz burayı yazdığımda oda aynı tepkiyi göstermişti bana diyosun ne olacağı belli değil diye haklısında aslında ama bi ben değil ikimzde yapıyoruz bunu bu müdahaleuyi birbirimize

Ben 7 yıl önce sevgilimin kararına müdahale ettim.Hiç istemediği bir bölümü 7 senede zor bitirdi...O zamanlar ayrı kalmaktan korktum gerçi sonra 2-3 senemiz ayrı geçti ben atandım o okulu bitiremedi falan derken...şuan o konudan nerdeyse hiç bahsetmiyoruz çünkü ben pişmanlık duyuyorum konuyu açmıyorum o da herhalde beni suçlar konuma düşmemek için açmıyor...şimdi bir ömür istemediği bir işte çalışmak zorunda...bunun vicdan azabını yaşıyorum...uzaktayken ilişkiler zor da olsa yürüyor ama bu çok önemli bir karar bence müdahale etme...

Biz de önceden ayrı şehirlerdeydik 10 ay hiç görüşmediğimiz oldu bir sene o sınava hazırlandı diğer sene ben. Alışılır insan nelere alışmıyorki ? Ayrıca geleceğinizi düşünerek böyle bir karar vermiş Ankara gelirse Ankara-Konya arası hızlı trenle çok az sürüyo sık sık görüşebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz 2 yıldır birlikteyiz 4 yıldırda hep irtibat halindeydik evet özlem oluyo ama gerçekten kuvvetli bi gönül bağı varsa arada uzun süre görüşemesende aynı sekilde sevmeye devam ediyosun bence sevmek illa her istediğinde buluşmak falan değildir.. sevmek araya engeller girsede bulusamasanda hasret çeksende bir gün birlikte olmanın aynı evde yaşamanın hayalini kurmaktır.. üzülürsün anlarım ama korkma sakın araya mesafe girerse biz soğursak biterse gibilerinden tam tersi kendinizi denemiş olursunuz yakından ilişki yürütmek en kolayıdır asıl zor olan uzaktan ilişkiyi yürütmek buna inan canım

canım ben kendi ellerimle dışarıya gönderdim sevgilimi
biz yaşıttık. ben ilk girdiğimde kazandım, o kazanamamıştı
o yıl sırf benim ailem onun lise mezunu olmasını sorun yapıp beni ona vermezlerse diye öyle bi çalıştı ki
tercih zamanı tercih kağıdını bana verdi, al dedi nereyi istiyosan onu yaz, ben elimden geleni yaptım, iyi bi puan çıkardım benim için bu önemliydi, gerisi sana kalmış dedi
iyi de bi bölüm tutuyordu. edirnedekiler de tutuyordu ama açıkçası benim için bu kadar çalışıp iyi bi bölüm tutarken onu edirnedeki bölümlere yerleştirmek bencillik olurdu
bile bile sonlara yazdım edirneyi..
güzel bi bölüme yerleşti, haftasonları görüşüyoruz
şimdi onun 2 benim de 3. yılım biticek üniversitede
kısmetse ben mezun olunca onun yanına atanmayı istiyorum
bakalım kısmet
ama görüşmek isteyince her türlü engeller aşılıyo merak etme

Arada aşk varsa herşey halledilirr..
Okula gidiyor temelli gitmiyor ya.. Bi o gelir bir siz gidersinizz.. Aşkınızın kıymetini bilinn..
Böyle şeyler için üzülmeyin yıpratmayın kendinizi.. Şükredin halinize.. Sizin yerinizde olmak isteyen ama bir türlü olamayan bir çok insan warr unutmayın..

Asla ama asla ona bu konu da müdehale etmeyin.Bu onun geleceği.Belki onun geleceğinde siz olmayacaksınız ama bu onun geleceğinde olacak.Bu konularda karara müdehale etmeye kimsenin hakkı yok bence.Gerçekten severseniz olur.Ben de uzak ilişki yürütüyorum.

ayni durumu bende yasiyorum ama mutlu olki gorusme imkaniniz var benim sevgilimde avrupaya gitti
ben kendimde avrupadayim oda trde ama bir kac gun once avrupaya gitti icim yaniyor kendimi cok
yanliz hissediyorum korkuyorum degisecek diye .. sabretmekten baska carem yok acaba bitecekmi
acaba devam edecekmi bu sorular bitirdi beni cok uzgunum ama elimden birsey gelmiyor.. katlaniyorum

Kızlar sevgilimin sınav sonuçları açıklandı.İçime doğan çıktı sivas pdr bende pdr diye bekliyordum hukuk olmadı ama bu bölümde çok güzel.tek sorun onun yokluğuna nasıl dayanacağım duyar duymaz çok kötü oldum aradım hatta ağlamaya başladım oda kötü oldu napcam bilmiyorum kızlar bu 4 sene nasıl geçecek aşkım burda olmadan

Üzülme. Kalpler bir oldu mu aşılmayacak bir şey yok. Alışırsın bir süre sonra.
Ne güzel bir bölüm kazanmış hem. Buna sevinmelisin.
Seneleri gözünde büyütme. Nasıl olsa gidecek bu çocuk.
Böyle düşünmenin sana hiçbir faydası yok. O yüzden pozitif ol.
Zaman su gibi akıp gidiyor. Sen yeter ki içini ferah tut.

Haklısın canımda bilmiyorum ya çok değişik bişey bu insanın içine bi acı otururda çıkmaz ya öyle oldu banada düşündükçe çok kötü oluyorum gideceğini onsuz tek başıma ne yapacağımı :2:

bizde sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz... hep nasıl olacak nasıl olacak diye diye bende merak ederdim.. yaşadım ve gördüm.. halen de yaşamakta ve görmekteyim...
Zor arkadaşım ne yalan söyleyeyim...
bizim şartlarımız daha zorlu maalesef... sevgilimin okulu çok disiplinli görüşmemiz çok kısıtlanıyor bu yüzden.....
ve haliyle biz de bu dönemler hiç iyi geçmiyor....
kıskançlık krizleri gün be gün artıyor...
çok özleniyor... hele bir de ilk ayrılğınızsa çok zorlanıyor insan...

zamanla alışıyor mu? hayır alışmıyor.. sadece sabretmeyi öğreniyor...

sevginizi korumaya çalışın, onun dışında korkmayın hiçbir şeyden ...
Teknoloji sağ olsun arada kaçamaklar yaparsınız.. heyecan iyi gelir ilişkinize de....

hem hayatınızı kurmak adına böyle bir ayrılık yaşamanız gerekiyorsa yaşamalısınız... sonunu düşünün, mezun olup ayrılmamak üzere kavuştuğunuzu...
hayallerimiz için bazı konularda tölerans göstermek durumundayız...

sabredin
ve
daha zor durumlarda olanlar da var inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…