Sevgilimin uzaklasmasi

O gun okadar soylendimki bana kendine bakmiyorsun diye okadar inatciki anlatamm size yani dukkanda bile kriz geçirmiş soguk terler dokmus israr etmisler iyiyim gecer simdi demis gerek yok demis gotmemis elemaanlari israr etmis zorla goturmusler hastaneye giridhi an kalbi durmus ben soylendikce bana bos konusma diyi0 konuhu degistirirdi hep cok sigara icerdi engel olamya calisamma kavga ederdi benimle yani sandiginiz kadar soguk kanli degilim ama olacagin onune gecilmiyor

Adam Ölümden dönmüş normal değilmi? Vede yanına hiç gidemedim demişsin ben olsam tamamen siler atardım kimse canımdan daha önemli değil sonuçta..

Haksızsınız hem de çok.. Ben kalp krizi geçireceğim 10 senelik sevgilim bana hiç ziyarete gelmeyecek.. Çok ama çok kırılırdım ben olsam..

Erkek arkadaşımın(şu anki eşim) başka şehirde iş kazası geçirdi. Aramız 7.5 saat bilet aldım direkt yanına gittim. Ailem beni rezil etti ama gittim. Babası vefat etti 1 hafta yanında kaldım. Ailem izin vermedi ama ben savaştım bu adam için. Hiç de pişman olmadım. Evlenirken sorun oldu bunlar ama yine giderdim yine giderdim bile bile. Neredeyse 1 ay hastanede kalsa ne abisine mesaj atarım, ne kardeşini sallarım.. Başına koşarım kimse de beni oradan alamaz. Öldürürüm kapıdan çıkartmaya çalışanı. Aile krizi filan hikaye. O bana düşman şu bana düşman laf. Siz zayıf birisiniz. Böyle bir insanı hayatımda tutmazdım, yol verirdim.. 10 seneyi çöpe atmışsınız. Hala ergen gibi, adam 2 saattir cevap vermiyor gibi "ama bana soğuk davranıyor ühühühüh" diyorsunuz. Pes.. Haksızsınız.

oturduğun yerden söylemek dile kolay, şöyle yapardım böyle yapardım. söylemek farklı yaşamak farklı. eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. canını sıkma olan olmuş. içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin. boşuna uğraşıyorsun anlatmaya çalışmakla @burcis

Arkadaslar herkesin hikayesi yasam tarzi farklidir ben size burda erkek arkadasimim bana gecirdigi rahatsizliktan dolayi mi ruh halinin bozuldugunu yada yakin cevrenizde kalp rahatriziligi olan yada yogun bakim sureci oaln bu surecte psikoljisi nasildir bilginiz varmi diye sormak istedim yani benim sevgilim benim gitmedigim gidemiycegimi biliyor bu acidan sorun yok aramizda yani bunun ici soguk davraniyor diye bisey yazmadim ben yani bu surectleri yasayn insalarin psikolojisi normalmidir bilginiz varmi diye fikrinizi almak istedim. Ama malesef oyle tuhaf yorumlar oyle acimazciz yorumlar yapiyosunuzki anlatamm gaddarligimdan tutunda acimaziligima soguk kanli olmama sizi silmesi lazim ergen olamma kadar laf soyeldiniz cok kolay zaten on yargili.olmak inaninki acima bir acida siz eklediniz yorumlarinizla olumssuz yorum yapan arkadaslar gerctekten bu kadar dusunmedn acimazsizca yorum yapmaiyin guzel yorum yapanlarada tesk ederim ayrica

Evet canim dogru soyluyosun ben agliyarak yaziyorum yorumlari okuyorum kimse kimsenin ic dunyansini durumunu bilemez ben istemezmiydim yaninda olmayi ona bakamyi ilgilenmiyo birde sorun benim gitmemm degilki sadcee bu surecte olan inslarin psikolojisi boylemi olur yani ruh hali degsiirmi bunu öğrenmek istedim ama insanlara neden boyle ahkam kesmek kolay geliyor anlamiyorum tsk ederim canim

empati zor değil. 10 yillik sevgilin kalp krizi gecirmis hasta yatıyor bu basli basina problemken birde aileler arasinda cikacak bir kriz daha fena olurdu bence.

empati zor değil. 10 yillik sevgilin kalp krizi gecirmis hasta yatıyor bu basli basina problemken birde aileler arasinda cikacak bir kriz daha fena olurdu bence.
Aynn oyle yani bende ailede geri donusu olmayan seylere sebebiyet veriridim bu aradada simdi ogrendimki kalp pili takilcakmis ona psikilojini iyi olduhunu düşünmüyorum muhtemelen

Ameliyat oldugumda eski sevgilim cok gecerli sebeplerle 1 hafta yanima hic gelmemisti.
Gelmemesinden cok ben o agrilarla aglarken bana kizmasina trip atmasima icerlemistim ne kadar bencil bir insan bu nasil bir insan.diye cok zor durumda kalmistim. Yapmayin boyle tripler. 1 ay hastanede kalmis gitmemissiniz ustune alinmis hakli

10 yıl boyunca ilişki devam ederken buluşup gezilebilirken aileler sorun değil
Adam ölümden dönünce gidemedim edemedim

Bi tanıdığım beyin ameliyatı geçirdi hastane sürecinde sevgilisi kız hiç yanında olmadı

Çocuk kızı sildi terketti.

Ben ona hic bir sey yansitmiyorum trip atmiyorum ona boyle bir sey yapmak insanlik olmaz zaten sadece burda icimi dokmek amacli yazdim ona yazdigimda askim canim guzel ifadeler kulaniyorum cvp vemriyor ama guzel seyelr yaziyorum

Benim gidip gitmemem sorun degil zaten bunun boyle olucagjni oda biliyor ssadece hastaliktan dolayimi ruh hali boyle diyemi sordum

Ben ona hic bir sey yansitmiyorum trip atmiyorum ona boyle bir sey yapmak insanlik olmaz zaten sadece burda icimi dokmek amacli yazdim ona yazdigimda askim canim guzel ifadeler kulaniyorum cvp vemriyor ama guzel seyelr yaziyorum
Hastanede insan o kotu ruh haliyle kendini oldurmeyi bile dusunebiliyor
Bir sure ustune gitmeyin
Allah bilir nasil bir psikolojide burda ben uzuldum valla yasadigi sıkıntıları acıları tahmin ettigimden

GOTHIKA sen ergenmisin canim komik ifade birakinca noluyo kendini mi tatmin ediyosun anlamdim 0 6 yas grubusun galiba bukadar guldugune gore cok komiksin gerckenten

Şaka mısınız?
10 yıldır sevgili olduğunuza göre yaşınızda büyük madem bu ilişkiye başladınız her türlü sorumluluğu alacaksınız...
Aileler birbirini sevmiyormus ölseydi ya adam e aileler bırbırını sevmıyor sonuçta...

Sebebe bak evlenemezsınızde sanırım çünkü aileler bırbırını sevmıyor adamın yanına gidemiyorsanız bulaşamazsınız bıle sanırım....

Kaç yaşında kadınsınız ya allahaşkına madem aileler sevmıyor diye zor gününde yanında olamıcaksınız bence devam ettırmeyin...

Valla boyle felaket yazan biri beni yoruyor yaa. Elinize kramp girmiste ondan boyle yazmissiniz diye temenni ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…