- 4 Şubat 2019
- 983
- 172
- 23
- Konu Sahibi Burcucum34
-
O gun okadar soylendimki bana kendine bakmiyorsun diye okadar inatciki anlatamm size yani dukkanda bile kriz geçirmiş soguk terler dokmus israr etmisler iyiyim gecer simdi demis gerek yok demis gotmemis elemaanlari israr etmis zorla goturmusler hastaneye giridhi an kalbi durmus ben soylendikce bana bos konusma diyi0 konuhu degistirirdi hep cok sigara icerdi engel olamya calisamma kavga ederdi benimle yani sandiginiz kadar soguk kanli degilim ama olacagin onune gecilmiyorne kadar soğuk kanlısınız. hayret. adam sol kolum ağrıyor dediğinde bile acile gidelim diyip götürmeniz gerekirdi.
adam ölümden gerçek anlamda dönmüş ve akrabalar sıkıntılı diye yanına gitmiyorsunuz. e siz bu adamla nasıl evleneceksiniz peki? 10 yıldır birlikteymişisniz bir de :\ tuhaf ya.
Her halde sizi hastaneden kovmayacaklardi
Haksızsınız hem de çok.. Ben kalp krizi geçireceğim 10 senelik sevgilim bana hiç ziyarete gelmeyecek.. Çok ama çok kırılırdım ben olsam..
Evet canim dogru soyluyosun ben agliyarak yaziyorum yorumlari okuyorum kimse kimsenin ic dunyansini durumunu bilemez ben istemezmiydim yaninda olmayi ona bakamyi ilgilenmiyo birde sorun benim gitmemm degilki sadcee bu surecte olan inslarin psikolojisi boylemi olur yani ruh hali degsiirmi bunu öğrenmek istedim ama insanlara neden boyle ahkam kesmek kolay geliyor anlamiyorum tsk ederim canimoturduğun yerden söylemek dile kolay, şöyle yapardım böyle yapardım. söylemek farklı yaşamak farklı. eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. canını sıkma olan olmuş. içinde olduğun durumu en iyi sen bilirsin. boşuna uğraşıyorsun anlatmaya çalışmakla @burcis
Benim bir arkadaşımın kolu kırılmıştı(Çok yakın bir arkadaşım değildi) Haftası olmadan elimde çiçekle ziyaretine gitmiştim. Cidden şaka gibi konuAy sevgiliyi bırak insan arkadaşına gider... Şaka gibi konu
empati zor değil. 10 yillik sevgilin kalp krizi gecirmis hasta yatıyor bu basli basina problemken birde aileler arasinda cikacak bir kriz daha fena olurdu bence.Evet canim dogru soyluyosun ben agliyarak yaziyorum yorumlari okuyorum kimse kimsenin ic dunyansini durumunu bilemez ben istemezmiydim yaninda olmayi ona bakamyi ilgilenmiyo birde sorun benim gitmemm degilki sadcee bu surecte olan inslarin psikolojisi boylemi olur yani ruh hali degsiirmi bunu öğrenmek istedim ama insanlara neden boyle ahkam kesmek kolay geliyor anlamiyorum tsk ederim canim
Aynn oyle yani bende ailede geri donusu olmayan seylere sebebiyet veriridim bu aradada simdi ogrendimki kalp pili takilcakmis ona psikilojini iyi olduhunu düşünmüyorum muhtemelenempati zor değil. 10 yillik sevgilin kalp krizi gecirmis hasta yatıyor bu basli basina problemken birde aileler arasinda cikacak bir kriz daha fena olurdu bence.
Ben ona hic bir sey yansitmiyorum trip atmiyorum ona boyle bir sey yapmak insanlik olmaz zaten sadece burda icimi dokmek amacli yazdim ona yazdigimda askim canim guzel ifadeler kulaniyorum cvp vemriyor ama guzel seyelr yaziyorumAmeliyat oldugumda eski sevgilim cok gecerli sebeplerle 1 hafta yanima hic gelmemisti.
Gelmemesinden cok ben o agrilarla aglarken bana kizmasina trip atmasima icerlemistim ne kadar bencil bir insan bu nasil bir insan.diye cok zor durumda kalmistim. Yapmayin boyle tripler. 1 ay hastanede kalmis gitmemissiniz ustune alinmis hakli
Benim gidip gitmemem sorun degil zaten bunun boyle olucagjni oda biliyor ssadece hastaliktan dolayimi ruh hali boyle diyemi sordum10 yıl boyunca ilişki devam ederken buluşup gezilebilirken aileler sorun değil
Adam ölümden dönünce gidemedim edemedim
Bi tanıdığım beyin ameliyatı geçirdi hastane sürecinde sevgilisi kız hiç yanında olmadı
Çocuk kızı sildi terketti.
Hastanede insan o kotu ruh haliyle kendini oldurmeyi bile dusunebiliyorBen ona hic bir sey yansitmiyorum trip atmiyorum ona boyle bir sey yapmak insanlik olmaz zaten sadece burda icimi dokmek amacli yazdim ona yazdigimda askim canim guzel ifadeler kulaniyorum cvp vemriyor ama guzel seyelr yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?