- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Yakinen tanıdığım bi çift. Kızın çok yakın kız arkadaşıvvar sevgilisi sürekli kızı kötülerdi.nefret ederdi.aynı şekilde kızda toplu gorusmelerde kızda vardı onlarl arada. Orda bile birbirlerine laf sokarlardi. Kız saf hiç anlazdi derken.kız ve kızın sevgilisi buluşmuş beraber bile olmuşlar. En son dusundum niye bunlar birbirlerine uyuz oluyo diye tabi biz ograndik ama kıza soyleyemedik. Yanı özetle herşey olabilir.
Bencede normal degil yani sanane elalemin sevgilisinden sevmezsin konusunu acmazsin biter giderWalla ates olmayan yerden duman cikmaz. Ve bir kadinin supheleri, bir erkegin kesin bildigi seyden daha dogrudur demisler.
Bence suphelenmekte haklisin. Ve birbirine bu kadar kafayi takmis sevgili ve arkadas bence normal degil. Ne birbirinden nefret etmeler, sinir olmalar, laf sokmalar falan. Orta okulda misiniz?
Bence sevgılıne arkadasınla aranın biraz sogudugundan Bahset arkadasına da sevgilinle kaldı ki eger konuşuyorlarsa da onlar da mesafelı dururlar ama ben sanmıyorum oyle bır sey oldugunuUmarim ben yaniliyodurum boyle bi durumu kaldiramam
Keske yapabilsem malesef sehir disinda cok fazla gorusemiyoruz ne yapicagimi sasirdim artik.Sevgilinizin whatsappına whatsappweb kurabilirsiniz eger yapabiliyorsanz. Ya da telefonunu karıstırın yapabiliyorsanz. Bu suphe sizi kudurtur yoksa
Şu siralar evet guvenmiyorumSevgiline güvenmiyorsun ..
Şu siralar evet guvenmiyorum
Keske yapabilsem malesef sehir disinda cok fazla gorusemiyoruz ne yapicagimi sasirdim artik.
Sevgilim pek konusunu acmiyo ama arkadasim surekli ayril su cocuktan cok gicik nefret ediyorum falan diyo bide son gorulme olayi var bunlarin disinda pek bisey yokbu olay dışında gözüne batan bir laf söz var mı
Ayrıl su cocuktan nedir sanane diyemiyo musun, şüphelerin doğru gibi umarım üzülmezsin.Sevgilim pek konusunu acmiyo ama arkadasim surekli ayril su cocuktan cok gicik nefret ediyorum falan diyo bide son gorulme olayi var bunlarin disinda pek bisey yok
Banada oyle geliyo umarim suphelerim dogru cikmazAyrıl su cocuktan nedir sanane diyemiyo musun, şüphelerin doğru gibi umarım üzülmezsin.
Aslinda kimsenin gunahini almak istemiyorum ama icim icimi yiyoKızdan şüphelen.
Ben bana sürekli ayrıl diyen kişilerden haz etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?