Sevgilimin ve kız arkadasım son gorulmesi paranoyak olucam lutfen yardimm

Walla ates olmayan yerden duman cikmaz. Ve bir kadinin supheleri, bir erkegin kesin bildigi seyden daha dogrudur demisler.

Bence suphelenmekte haklisin. Ve birbirine bu kadar kafayi takmis sevgili ve arkadas bence normal degil. Ne birbirinden nefret etmeler, sinir olmalar, laf sokmalar falan. Orta okulda misiniz?

Bencede normal degil yani sanane elalemin sevgilisinden sevmezsin konusunu acmazsin biter gider

Sevgilinizin whatsappına whatsappweb kurabilirsiniz eger yapabiliyorsanz. Ya da telefonunu karıstırın yapabiliyorsanz. Bu suphe sizi kudurtur yoksa

Umarim ben yaniliyodurum boyle bi durumu kaldiramam
Bence sevgılıne arkadasınla aranın biraz sogudugundan Bahset arkadasına da sevgilinle kaldı ki eger konuşuyorlarsa da onlar da mesafelı dururlar ama ben sanmıyorum oyle bır sey oldugunu

Sevgilim pek konusunu acmiyo ama arkadasim surekli ayril su cocuktan cok gicik nefret ediyorum falan diyo bide son gorulme olayi var bunlarin disinda pek bisey yok
Ayrıl su cocuktan nedir sanane diyemiyo musun, şüphelerin doğru gibi umarım üzülmezsin.

Kızdan şüphelen.
Ben bana sürekli ayrıl diyen kişilerden haz etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…