Sevgilimin ve kız arkadasım son gorulmesi paranoyak olucam lutfen yardimm

Arkadasının yanına gidip telefonunu verebilirmisin sevgilimi arayacağım diyip alacaksın ve bakacaksın bu kadar. biraz ileri gidersin konusmak icin o sırada bakarsın.

Derhal ayrilmalisin bende eşim ile konuşurken eşimin arkadaşı bana sürekli bundan ayrı seni hak etmiyor falan diye laflar yapiyordu ama ben anlamamistim eşim ile nisanlandim sözüm e onuda çağırmış eşim ama gelmedi sonra sözümün gecesi çocuk bana msj attı içmiş bir şekilde aradı açtım seni seviyorum ben dedi o yüzden gelmedim seni o halde görmek istemedim dedi yalvariyorum ayrıl ondan dedi benimle evlenme o du zaten hemen numaramı değiştim şu zman olmuş hala eşim e söylemedim ben ama arkadaşıyla biz evlendigimizden beri hiç görüşüyoruz

banada hiiiiiç masum görünmedi.
bi arkadaşımda kuzeniyle tanıştırdıgına pişman olmuştu, onlarda birbirinden hoşlamıyolardı ama kız ayrıldıktan sonra sevgili bile oldular.
benimde yıllaaar önceki eski sevgilim en yakın arkadaşıma ilgi gösterirdi. ben yanındayken bile kızın montunu tutup giydirmişligi vardı. hala deli olurum nasıl izin verdim bu kadar rahat olmasına diye. neyse.

kesinlikle bu işin peşini bırakma. hiç bi zaman sevgilimi kız arkadaşımla tanıştırıp bide ona övmem asla. hep kötü bahsetmek lazım zaten. kadının düşmanı kadındır demişlerr

Zaten dayanamadim daha fazla icimde tutamadim yazdim arkadasima tabiki hicbisey demedi bundan sonra onunla konusmama karari aldim yarinda sevgilimi ariyip konusucam daha sonrada iliskimi bitiricem

Başlıktanda anliycaginiz gibi kizlar sevgilimin ve kız arkadasimin whatsapp son gorulmeleri surekli ayni birbirlerinde numaralarida var sozde gicik oluyo ikiside birbirine aralarinda bisey varmidir yoksa sadece benim paranoyakligim mi
Sizin içiniz fesat Dicem ama demekki bişey hissettinz

Neden arkadaşınız da sevgilinizin numarası var ki ? Hadi yaptın bi hata numarasını öğrendi. Sevgiline söyleseydin silerdi numarayı arkadaşına da söyleyebilirdin. Madem bu çocuktan nefret ediyosun numarasını sil diye. Hiç sevmediğim bir şey arkadaşlarda sevgilinin numarası konuşmaları. Samimiyetsiz geliyor bana.

Ilk defa boyle bi salaklik yaptim ne diye verirsin numarasini resmen kendimi öldurmek istiyorum.

Ilk defa boyle bi salaklik yaptim ne diye verirsin numarasini resmen kendimi öldurmek istiyorum.
Sildir ikisinden de numaraları. Ne olcak sanki istemiyorum dersin olur biter. Ama sen güvenmiyorsun sevgiline ve arkadaşına ya da ikisiyle de ilişkini bitirmen gerekiyor.

Sildir ikisinden de numaraları. Ne olcak sanki istemiyorum dersin olur biter. Ama sen güvenmiyorsun sevgiline ve arkadaşına ya da ikisiyle de ilişkini bitirmen gerekiyor.
Kiz arkadasimla zaten iliskimi kestim yarinda sevgilimden konusup ayrilicam bu boyle devam etmez ne halleri varsa gorsunler

Ne desem bilemedim laf sokma birbirinden nefret etme hersey var birde arkadasim sevgilime bi saka yapmisti ben seni seviyorum falan diye kendimi cok kotu hissetmeye basladim.
Bu nasil sakaa ne alaka anlamadim bence suphelenmekte haklisiniz kmseye guven olmaz bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…