Bilmiyorum sevmiyomus.nefret etme sebebi neymis
sebebi yokken sevmiyo hatta nefret ediyo.bide ayril diyo.whatsapp olayinda da suphelenmekte haklisin.aralarinda kesin bisey varmi bilemem ama konustuklari ve birbirlerine yol yaptiklari kuvvetle muhtemelBilmiyorum sevmiyomus.
Zaten dayanamadim daha fazla icimde tutamadim yazdim arkadasima tabiki hicbisey demedi bundan sonra onunla konusmama karari aldim yarinda sevgilimi ariyip konusucam daha sonrada iliskimi bitiricembanada hiiiiiç masum görünmedi.
bi arkadaşımda kuzeniyle tanıştırdıgına pişman olmuştu, onlarda birbirinden hoşlamıyolardı ama kız ayrıldıktan sonra sevgili bile oldular.
benimde yıllaaar önceki eski sevgilim en yakın arkadaşıma ilgi gösterirdi. ben yanındayken bile kızın montunu tutup giydirmişligi vardı. hala deli olurum nasıl izin verdim bu kadar rahat olmasına diye. neyse.
kesinlikle bu işin peşini bırakma. hiç bi zaman sevgilimi kız arkadaşımla tanıştırıp bide ona övmem asla. hep kötü bahsetmek lazım zaten. kadının düşmanı kadındır demişlerr
Sizin içiniz fesat Dicem ama demekki bişey hissettinzBaşlıktanda anliycaginiz gibi kizlar sevgilimin ve kız arkadasimin whatsapp son gorulmeleri surekli ayni birbirlerinde numaralarida var sozde gicik oluyo ikiside birbirine aralarinda bisey varmidir yoksa sadece benim paranoyakligim mi
Ilk defa boyle bi salaklik yaptim ne diye verirsin numarasini resmen kendimi öldurmek istiyorum.Neden arkadaşınız da sevgilinizin numarası var ki ? Hadi yaptın bi hata numarasını öğrendi. Sevgiline söyleseydin silerdi numarayı arkadaşına da söyleyebilirdin. Madem bu çocuktan nefret ediyosun numarasını sil diye. Hiç sevmediğim bir şey arkadaşlarda sevgilinin numarası konuşmaları. Samimiyetsiz geliyor bana.
Bu sadece bugune ozel bi his degil uzun zamandir hatta 1 aydir dusunuyorum kimseninde gunahini almak istemiyorum ama en sonunda bugun patladimSizin içiniz fesat Dicem ama demekki bişey hissettinz
Ne söyledinBu sadece bugune ozel bi his degil uzun zamandir hatta 1 aydir dusunuyorum kimseninde gunahini almak istemiyorum ama en sonunda bugun patladim
Sevgilimle henuz konusmadim arkadasimlada kisa bi konusma yaptim iliskimi kestim.Ne söyledin
Sildir ikisinden de numaraları. Ne olcak sanki istemiyorum dersin olur biter. Ama sen güvenmiyorsun sevgiline ve arkadaşına ya da ikisiyle de ilişkini bitirmen gerekiyor.Ilk defa boyle bi salaklik yaptim ne diye verirsin numarasini resmen kendimi öldurmek istiyorum.
Kiz arkadasimla zaten iliskimi kestim yarinda sevgilimden konusup ayrilicam bu boyle devam etmez ne halleri varsa gorsunlerSildir ikisinden de numaraları. Ne olcak sanki istemiyorum dersin olur biter. Ama sen güvenmiyorsun sevgiline ve arkadaşına ya da ikisiyle de ilişkini bitirmen gerekiyor.
Kız arkadaşın ne dedi.Kiz arkadasimla zaten iliskimi kestim yarinda sevgilimden konusup ayrilicam bu boyle devam etmez ne halleri varsa gorsunler
Ben: Sizin niye x'le son gorulmeniz surekli ayniKız arkadaşın ne dedi.
Bu nasil sakaa ne alaka anlamadim bence suphelenmekte haklisiniz kmseye guven olmaz bu zamandaNe desem bilemedim laf sokma birbirinden nefret etme hersey var birde arkadasim sevgilime bi saka yapmisti ben seni seviyorum falan diye kendimi cok kotu hissetmeye basladim.
Kız arkdaşınızla muhabbeti bitirme şekliniz kötü olmuş.Kiz arkadasimla zaten iliskimi kestim yarinda sevgilimden konusup ayrilicam bu boyle devam etmez ne halleri varsa gorsunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?