Ben: Sizin niye x'le son gorulmeniz surekli ayniDurumu merak ettim ya ne dedi kız arkadaşınız?
Inanin suan umrumda bile degil belkide gunahlarini aliyorum ama napabilirimki icim icimi yiyoKız arkdaşınızla muhabbeti bitirme şekliniz kötü olmuş.
paranoyak sevgililerin kullandığı bir program atıyorum rehberden aşkımı seçiyorsun o online olunca bildirim geliyo what's apa girmeden onun girdiği saati çıktığı saati online olup olmadığını hatta 24 saatte kaç kere girdiğini kaç dk online kaldığını gösteren deli programıO ne kız
varmıymış yani bir şey aralarındaBen: Sizin niye x'le son gorulmeniz surekli ayni
Arkadasim: Nasil
B: Bilmem surekli ayni
A: Neden olabilir
B: Bilemem
A: Bilmemeye devam et o zaman
Bilmiyorum ukalaligina dayanamadim engel attim yarin sevgilimle konusucamvarmıymış yani bir şey aralarında
Bekleyip görceksiniz aralarında bir şey varsa zamanla ortaya çıkar zaten.Inanin suan umrumda bile degil belkide gunahlarini aliyorum ama napabilirimki icim icimi yiyo
O zaman gerçekten birşey var aralarında.yoksa kızın sevgilinizde gozu var.ama birşey var yaniBen: Sizin niye x'le son gorulmeniz surekli ayni
Arkadasim: Nasil
B: Bilmem surekli ayni
A: Neden olabilir
B: Bilemem
A: Bilmemeye devam et o zaman
Okadar ukalaca cevaplar veriyoki bende en sonunda o lafindan sonra engel attim kendini savunucagina ukalalasiyo hayir yani insan der benim senin sevgilinle ne isim olabilir bilmemne diyeO zaman gerçekten birşey var aralarında.yoksa kızın sevgilinizde gozu var.ama birşey var yani
aman için icinibyiyecegine zaten ayrilmayida çoktan göze almissin boşver ayrıl gitsin bi erkek için kendini yiprattigina deymezOkadar ukalaca cevaplar veriyoki bende en sonunda o lafindan sonra engel attim kendini savunucagina ukalalasiyo hayir yani insan der benim senin sevgilinle ne isim olabilir bilmemne diye
Musait olsam hemen ararim ama musait degilimofff
kıza bak ya bilmemeye devam et diyebildigine göre
baya güveniyo kendisine.
gücünü verende sevgilindir allah bilir.
neden yarına kadar bekliyosun hemen degil ?
Ben okadar deger veriyim o beni aldatsin ise bak yaaman için icinibyiyecegine zaten ayrilmayida çoktan göze almissin boşver ayrıl gitsin bi erkek için kendini yiprattigina deymez
Aynen bende ona cok sasirdim insan kendini savunurEee kiz kendini savunmamis bile hatta sasirmamis zaten bekliyormus gibi.Cok ilginc sahiden bir sey mi var ne...
Suan okadar bikkinimki kimseyle ugrasicak halim yok sadece kendime aciyorum nasil bu kadar saf olabiliyorum diyeneden hemen engelledin bu kızı
şimdi sevgilinle konuşuyolardır ?
neden agzından girip burnundan cıkmadın ki
yakın arkadaşın degil miydi benim söyleyecek cok lafım olurdu o beni engellerdi delirip herhlde
Suan okadar bikkinimki kimseyle ugrasicak halim yok sadece kendime aciyorum nasil bu kadar saf olabiliyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?