Sevgilimin ve kız arkadasım son gorulmesi paranoyak olucam lutfen yardimm

Durumu merak ettim ya ne dedi kız arkadaşınız?
Ben: Sizin niye x'le son gorulmeniz surekli ayni
Arkadasim: Nasil
B: Bilmem surekli ayni
A: Neden olabilir
B: Bilemem
A: Bilmemeye devam et o zaman
Daha sonra dayanamadim engel attim

paranoyak sevgililerin kullandığı bir program atıyorum rehberden aşkımı seçiyorsun o online olunca bildirim geliyo what's apa girmeden onun girdiği saati çıktığı saati online olup olmadığını hatta 24 saatte kaç kere girdiğini kaç dk online kaldığını gösteren deli programı

bu yeterli bir delil değil ama yinede gözardı edilecek bir olayda değil sürekli denk gelişi ilginç geldi bana peşini bırakma bu durumun

Ben: Sizin niye x'le son gorulmeniz surekli ayni
Arkadasim: Nasil
B: Bilmem surekli ayni
A: Neden olabilir
B: Bilemem
A: Bilmemeye devam et o zaman
O zaman gerçekten birşey var aralarında.yoksa kızın sevgilinizde gozu var.ama birşey var yani

O zaman gerçekten birşey var aralarında.yoksa kızın sevgilinizde gozu var.ama birşey var yani
Okadar ukalaca cevaplar veriyoki bende en sonunda o lafindan sonra engel attim kendini savunucagina ukalalasiyo hayir yani insan der benim senin sevgilinle ne isim olabilir bilmemne diye

offf
kıza bak ya bilmemeye devam et diyebildigine göre
baya güveniyo kendisine.
gücünü verende sevgilindir allah bilir.
neden yarına kadar bekliyosun hemen degil ?

Okadar ukalaca cevaplar veriyoki bende en sonunda o lafindan sonra engel attim kendini savunucagina ukalalasiyo hayir yani insan der benim senin sevgilinle ne isim olabilir bilmemne diye
aman için icinibyiyecegine zaten ayrilmayida çoktan göze almissin boşver ayrıl gitsin bi erkek için kendini yiprattigina deymez

Eee kiz kendini savunmamis bile hatta sasirmamis zaten bekliyormus gibi.Cok ilginc sahiden bir sey mi var ne...

neden hemen engelledin bu kızı
şimdi sevgilinle konuşuyolardır ?
neden agzından girip burnundan cıkmadın ki
yakın arkadaşın degil miydi benim söyleyecek cok lafım olurdu o beni engellerdi delirip herhlde

neden hemen engelledin bu kızı
şimdi sevgilinle konuşuyolardır ?
neden agzından girip burnundan cıkmadın ki
yakın arkadaşın degil miydi benim söyleyecek cok lafım olurdu o beni engellerdi delirip herhlde
Suan okadar bikkinimki kimseyle ugrasicak halim yok sadece kendime aciyorum nasil bu kadar saf olabiliyorum diye

benim de eşimle aşkım böyle başlamıştı
o sıralar sevgilim olan şahıs ısrarla yakamdan düşmüyodu
ben ayrıldığımızı söylemiştim ama bana hala ısrarla sevgilisi gibi davranıyodu
devamlı arıyodu yazıyodu falan
bi süre sonra bittiğini anladı ama eşim o sıralar kankamdı
yani eski sevgilimle birlikteyken kankam diye tanıtmıştım ki gerçekten de öyleydi
sonra bu eski sevgili olucak mendebur önce şüphelenmemiş
sonra da whatsapplarımızın hep aynı anda online olmasından şüphelenip olayı çözmüştü.
iyi takip et bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…