• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yakın kız arkadaşı

nellyyone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
101
52
98
29
Merhaba arkadaşlar,

23 yaşındayım. Sevgilimle gayet iyi giden bir ilişkimiz var, yaklaşık 6 aydır beraberiz ve birlikte yaşıyoruz. Sevgilimin bir kız arkadaşı var açıkçası şu an benim için büyük problem yaratıyor. Bu kız ile sevgilim biz beraber olmadan bir kaç ay önce küsmüşlerdi. Sebep ise kızın sevgilisinin bu arkadaşlığa izin vermemesi. Çünkü eskiden inanılmaz yakınlarmış, hatta bir dönem ev arkadaşlığı yapmışlar 5 6 ay kadar, sonra kız kendi evine çıkmış. Yıllardır yakın arkadaşlar yani. Küs oldukları dönemde sevgilim çok üzülmüştü bahsettikleri yakınlık beni zaten inanılmaz rahatsız ediyordu ama konuşmadıkları için içim rahattı. Ancak bundan 2 ay önce kız sevgilisinden ayrılınca gelip sevgilimden özür diledi. Büyük bir hata yaptığını , tamamen yanlış anlaşılma olduğunu falan söylemiş, sevgilim de inanmış ve barıştılar. Ben çok sorun çıkardım, hatta işi evi terketmeye kadar götürdüm. Ama sevgilim inat etti biz yakın arkadaşız dostuz ve sen buna karışamazsın dedi. Ben senin hayatına ve arkadaşlarına müdahale etmiyorsam senin de buna hakkın yok dedi. Ve geri vites yapması gereken kişi ben oldum, taviz vererek buna göz yumdum arkadaşlar. Sevgilimle aramı düzelttikten sonra, benden o kızla tanışmamı istedi. Zor da olsa kabul ettim, bir şans verebilirim diye düşündüm.

Neyse 1 ay önce kızla tanıştım. Şu an evimizden çıkmıyor neredeyse her akşam bizde. Sevgilisinden de ayrılmış zaten, duygusal boşlukta sürekli birileriyle flört halinde ama çok mutsuz. Hatta özel ders verdiği öğrencisinin babası olan evli bir erkek ,ev kirasını ödeyip ayda 1000 tl burs veriyormuş buna, daha dün öğrendim ve kesinlikle karşılıksız olduğunu düşünmüyorum. Nasıl böyle bir şey yapabilir çok ayıp çok yanlış dediğimde; sevgilim o kız öyle biri değil bir şey yaşamıyor adamla saçmalama falan dedi. Yani kız ne yaparsa yapsın sevgilimin gözünde adeta bir melek. Sevgilimin başka yakın kız arkadaşları da var hepsini tanırım iyi geçinirim ama bu kızda bir şey var dayanamıyorum varlığı bile beni huzursuz ediyor. Gerçekten çok denedim. Kıza saygı duymayı, sevmeyi, arkadaş olmayı ama yapamıyorum sanki geçmişte bir an için bile olsa bir şey yaşamışlar gibi bir his var içimde. Belki de kafamda kuruyorum yanlış bir düşünce, ama kafamdan atamıyorum ve kız sürekli evimizde. Her hareketi bana batıyor sanki sohbet ederken sevgilimin gözünün içine bakıyor. Geçmişte ikisi de bekar oldukları dönemde hep birbirlerine destek olmuşlar, sevgilim onun için o kadar çok şey yapmış ki bunları düşündükçe canım acıyor. Geçen gün sevgilime bunlardan bahsettim. Yapamıyorum çok denedim olmuyor sevmiyorum o kızı dedim. Olur mu öyle şey hayatım o seni çok seviyor diyor başka bir şey demiyor.

Artık dayanamıyorum. O kadar duygularıma yenik düşüyorum ki aralarını bozmayı bile düşündüm. Fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar, daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Güncelleme: Hemen durumu açıklayayım. Burs verme muhahhabeti; eski özel ders verdiği öğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe çıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak için detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu açıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Haftasonu sevgilimin arkadaş grubuyla geziye gitmiştik kiz orada alkol alınca anlatti.

Son düzenleme:
Kadınların hislerinde yanıldıklarını pek görmedim. Demekki bir negatif elektrik var. Tamam arkadaşlar ama neden devamlı sizin evde anlamak zor. Sevgiliniz de sanki (atıyorum) siz ondan bu sebeple ayrılsanız bile yine de arkadaşından taraf olacak gibime geliyor. Tamam arkadaştır sevsin de bu kadarı fazla ve insana başka şey düşündürtür.

Size hak vermiştim ta ki özel ders verdiği öğrencinin babasıyla ilgili yaptığınız imayi duyana kadar. Aslında ima da değil direkt erkek arkadaşınıza demissiniz ki nasıl evli adamla beraber olur... Ben erkek arkadaşınız yerine olsam hem kızı hem de sizi hayatimdan cikarirdim. Kız bencil güvenilmez biri sizse...

Size hak vermiştim ta ki özel ders verdiği öğrencinin babasıyla ilgili yaptığınız imayi duyana kadar. Aslında ima da değil direkt erkek arkadaşınıza demissiniz ki nasıl evli adamla beraber olur... Ben erkek arkadaşınız yerine olsam hem kızı hem de sizi hayatimdan cikarirdim. Kız bencil güvenilmez biri sizse...
yanlış anladınız sanırım beni neden hayatından çıkarsın? Kızın yaptığını onaylar gibi bir halim mi var?

Kadınların hislerinde yanıldıklarını pek görmedim. Demekki bir negatif elektrik var. Tamam arkadaşlar ama neden devamlı sizin evde anlamak zor. Sevgiliniz de sanki (atıyorum) siz ondan bu sebeple ayrılsanız bile yine de arkadaşından taraf olacak gibime geliyor. Tamam arkadaştır sevsin de bu kadarı fazla ve insana başka şey düşündürtür.
zaten elimde hiç bir kanıt yokken bir şey söylesem haklının yanında olur sırf sevgilisiyim diye o kızla arkadaşlığını asla bitirmez. bu düşünce benim de aklımda o yüzden üzülüyorum ya zaten

yanlış anladınız sanırım beni neden hayatından çıkarsın? Kızın yaptığını onaylar gibi bir halim mi var?
Kızın öyle bir şey yaptığını bilmiyorsunuz. Siz sadece iftira atiyorsunuz. Doğruluğu bile belli değil. Belki eşinin de haberi var ve öğrenciye yardım amaçlı yapıyorlar bunu. Zaten özel ders veriyormus. Aylık bin lira özel ders parası bile olabilir. Geriye kira için de yardım ediyorlardir.

Normal değil bence bu arkadaşlık ilişkisi haa normalse de bana göre değil ben sevgilimin kız arkadaşıyla böyle bir ilişkisi olsa sürdüremezdim ayrılırdım net. Neden en güzel yıllarımı saatlerimi bu çarpık arkadaşlıktakı paranoyalarla geçireyim ki bence hiç gerek yok.

Normal reğil bence bu arkadaşlık ilişkisi haa normalse de bana göre değil ben sevgilimin koz arkadaşıyla böyle bir ilişkisi olsa sürrüremezdim ayrılırdım net. Neden en güzel yıllarımı saatlerimi bu çarpık arkadaşlıktakı paranoyalarla geçireyim ki bence hiç gerek yok.

Bir kadınla erkeğin arkadaş olmasının neresi çarpık ya?

Aman ya şu ilişkilerde 3. kişiler yüzünden sorun çıkıyor ya ifrit oluyorum resmen!benimde vardı samimi erkek arkadaşlarım kanka dediklerim sevgilileri olunca mesafe koydum.çağırsalarda her seferinde diplerinde bitmedim.siz üstüne gitmeyin yinede.inada bindirirse daha kötü olur ben burda kendi arkadaşımla ilgili bi konu açmıştım bi kız hakkında o kız o arkadaşımla sevgilisinin sonu oldu.o kıza ne kadar taktığınızı belli ederseniz size karşı o kadar kullanır erkek arkadaşınız kendi arkadaşımda birebir gördüm bunu.inş birini bulurda yeniden küserler ne diyeyim.çok sinir oluyorum böyle şeylere.

Kızın öyle bir şey yaptığını bilmiyorsunuz. Siz sadece iftira atiyorsunuz. Doğruluğu bile belli değil. Belki eşinin de haberi var ve öğrenciye yardım amaçlı yapıyorlar bunu. Zaten özel ders veriyormus. Aylık bin lira özel ders parası bile olabilir. Geriye kira için de yardım ediyorlardir.
Hayır bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsunuz hanımefendi. hemen durumu açıklayayım. eski özel ders verdiği öğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe çıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak adına detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu açıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Zaten kızı sevmeme sebebim bu olay değil sadece kafam karıştı ve daha fazlasını yaşadıklarını düşündüm hepsi bu..

Gözünüzle görmeden neden iftira atıyorsunuz?

Beraber yaşadıkları dönem dahi olmuş sevgili olmamışlar ve/veya yazmadığınıza göre beraber olmamışlar. Olacağı varsa o zaman olurdu.

Kıza gıcık olabilirsiniz içinizden gelen hislerle ama ne sevgilinize böyle ultimatom verebilirsiniz ne de gözünüzle görmediğiniz şeyleri çok emin gibi konuşabilirsiniz.

Katılabileceğim tek nokta kızın sürekli sizinle beraber vakit geçirmesi. Burada da sınırı erkek arkadaşın koyması gerekiyor. Bütün suç kızda değil yani.

Tanışmadan önce bile kıskançlık yapmışsınız. Sevgilinize bu konuda müdahale etmeye hakkınız yok bence.
Ama kızın evinizden çıkmaması gerçekten rahatsız edici. Ben olsam ben de sinir olurum, "ne bu böyle her gün burada, nüfusumuza alalım bari" derdim. Bu konuda mesafe koyarsanız sorunu çözebilirsiniz.
Sevgilinizle tartışmanız bir işe yaramaz bence.

Gözünüzle görmeden neden iftira atıyorsunuz?

Beraber yaşadıkları dönem dahi olmuş sevgili olmamışlar ve/veya yazmadığınıza göre beraber olmamışlar. Olacağı varsa o zaman olurdu.

Kıza gıcık olabilirsiniz içinizden gelen hislerle ama ne sevgilinize böyle ultimatom verebilirsiniz ne de gözünüzle görmediğiniz şeyleri çok emin gibi konuşabilirsiniz.

Katılabileceğim tek nokta kızın sürekli sizinle beraber vakit geçirmesi. Burada da sınırı erkek arkadaşın koyması gerekiyor. Bütün suç kızda değil yani.
Gözümle görmediğim herhangi bir durum hakkında konuşmadım sadece hislerimden bahsediyorum. Bu durum da beni üzüyor ve sizden yardım istedim ültimatom vermenin yanlış olduğunu zaten biliyorum az kalsın bu sebepten ilişkime zarar veriyordum.. Bu konuyu aşmak adına zaten sizlerden yardım istedim. Üzgünüm ama insanlar her zaman duygularına hakim olamıyor..

Hayır bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsunuz hanımefendi. hemen durumu açıklayayım. eski özel ders verdiği öğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe çıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak adına detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu açıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Zaten kızı sevmeme sebebim bu olay değil sadece kafam karıştı ve daha fazlasını yaşadıklarını düşündüm hepsi bu..
Daha dün öğrendim demissiniz de... Gelip size demesi de garip geldi bana. İyi niyetli demek ki... İnsan niye böyle bir şeyi bir ay önce tanıştığı birine söyler ki...

Tanışmadan önce bile kıskançlık yapmışsınız. Sevgilinize bu konuda müdahale etmeye hakkınız yok bence.
Ama kızın evinizden çıkmaması gerçekten rahatsız edici. Ben olsam ben de sinir olurum, "ne bu böyle her gün burada, nüfusumuza alalım bari" derdim. Bu konuda mesafe koyarsanız sorunu çözebilirsiniz.
Sevgilinizle tartışmanız bir işe yaramaz bence.
haklısınız zaten herhangi bir müdahalede bulunmuyorum. Sadece bu saçma düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Sürekli çevremde olmasa dediğiniz gibi daha kolay olabilir. Yorumunuz için teşekkürler.

Back
X