Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan neler dedi :@

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
Kızlar o kadar moralim bozuldu ki..Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan "Çok zayıfsın,bişeyler ye. Bak ben daha güzelim" gibi şeyler söyledi.Daha sonra sevgilimin yaktığı sigarayı istedi.Sevgilim,sigarayı ağzına değdirdiği için vermek istemedi.Ama ısrarla vermesini söyledi. Bu hareketler ne demek oluyor sizce?? resmen şok oldum ve ağzımdan hiç bir kelime çıkmadı. sevgilim gezmeye gidicez diyerek beni kaldırdı. çok kötü oldum.

ya çok patavatsız bi insan yada kıskanç. ikisinden birisi.

Kendinden ve sevgilinden uzak tutman gereken bi insan bence hayatından çıkarmaya bak bir an önce

bir daha görüşmezsin..
neden diye sorarsa da burda yazdıklarını ve içinde kalıp da yazamadıklarını da söyle. eğer söylemez de sessiz kalırsan hem daha fazla yapar hem de sen kötü olursun. kıskanç vs. o yüzden hemen koy ağırlığını..
sakın sessiz kalma ama..

Son düzenleme:
çok saçma hareketler... kız patavatsız ve şımarık bence bi daha görüşme o kızla sana zararı dokunur.faydası olacağından şüpheliyim

böyle manyak kıskanç çekemeyen insanlar çok uzak dur ne demek ağzındaki sigarayı almak dudaklarının tadınamı bakacakmış

Yerinde olsam o kıza tam oradayken alır bir güzel meydan dayağı çekerdim..Karakolluk olana kadarda elimden zor kurtarırdı kendini.
Nefret ediyorum böyle kadınlardan..Kadın demeye bile utanyorum.Hatta bunlar kadınsa ben değilim!
İğnreç yaratıklar...

Senin arkadaşım dediğin yaratık.Gözünün önünde resmen kur yapmış sevgiline..
Belliki sevgilinde bunu anlamış.
Bu durum ''RESMEN FESATLIK'' başka birşey değil..

Dostlarını seçerken dikkat et bence..
Eğer etmezsen az buz değil sağlam yiceksin o dost kazığını..

O senin dostun olsa sen çirkin biri bile olsan seni yüceltir..
Yerin dibine sokmaya çalışmaz.Burada bukadar konu okudum yemin ediyorum hiç bukdar sinirlenmedim
silip silip yazıyorum yeniden cümleleri..(MALUM FORUM BURASI)

Dostunuz değilmiş demek ki!
Bir daha görüşmezsiniz olur biter...
Ufak tefek olayları kafanıza takmayın,yazık gençliğinize!

sevgılınle yan yana getırmezsın olur bıter.
gorusmelerını seyreklestır zaten arkadaslık bagını da koparmıs olursun.

Hayatından çıkar gitsin,şunuda unutma bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır.

.Hey Allahım ! Uzak dur canımm . Daha anlayamamış her şeyin güzellik olmadığını ve bellki çok kıskanç.
İnsan yerine koyup götürmüşşsün ki eminim gelmek konusunda o baskı yapmıştır ,bir de utanmadan saçmasapan konuşmuş.
Belli ki sevgilinde rahaatsız olmuş,bir an önce kurtarmış sizi oradan ..
Görüşmezsin olur biter.

Seni kıskanıyordur. Kesinlikle görüşmeyi kesmelisin ya da minimuma indirmelisin. Böyle arkadaş olmaz.

nedemek sevgılınızın elınden sıgarasını almak kendı sevgılısının elınden alsa bı bayan tamam ama baska bır erkegın elınden sıgarasını almak basıt bır kızmıs bır erkegın elınden sıgarasını almasının bır anlamı var kız erkek arkadasınızı arzuluyo

canım bundan yıllar önce benim de 12 yıllık bir kız arkadaşım vardı ve tek görüştüğüm arkadaşımdı, aynı şekilde erkek arkadaşımın yanında sürekli ne kadar zayıf olduğumdan bahseder ya da düz saçlarımla ilgili laflar söylerdi. (güzel de değildi üstelik) ve bu arkadaş bir zaman sonra ben bile hiç gitmediğim halde, erkek arkadaşımın evine gidip geliyormuş zaman zaman ve hatta abartıp ailesinin evine de gidip geliyormuş. bunları hep sonradan öğrendim ve hakkımda atıp tuttuğunu da iki tarafa, ben hepsini birden bıraktım sonradan çok şükür :) sevgilinin pek umurunda değil gibi, o da rahatsız olmuş gibi görünüyor. bence ya arkadaşını uyaracaksın ya da ilişkini keseceksin.

bence noluur bir kere daha o kız sevgilin ve sen bir araya gelin.
ve tekrar seni aşağılamaya çalışan sözler söylediğinde " pardon da acaba neden sürekli kendini övmeye çalışıyorsun beni beyenen beyenmiş görmüyormusun onun bi şikayeti yok bu durumdan bende pek rahatsız değilim sende yalnızlıktan bana sardın !" de.hatta çok ağır cümleler kullan.kavga çıkarırsada döv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…