Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan neler dedi :@
Seni kıskandığı çok belli. Fazla yüz verme, tepkini belli edersen bir daha zor cesaret eder fesatlık yapmaya. sevgilinin yanında "biraz zayıfla ben daha güzelim" gibi laflar bilinçli laflar yani.. iyi niyetli değil.
Kızlar o kadar moralim bozuldu ki..Sevgilimin yanında,dostum dediğim insan "Çok zayıfsın,bişeyler ye. Bak ben daha güzelim" gibi şeyler söyledi.Daha sonra sevgilimin yaktığı sigarayı istedi.Sevgilim,sigarayı ağzına değdirdiği için vermek istemedi.Ama ısrarla vermesini söyledi. Bu hareketler ne demek oluyor sizce?? resmen şok oldum ve ağzımdan hiç bir kelime çıkmadı. sevgilim gezmeye gidicez diyerek beni kaldırdı. çok kötü oldum.
gercek dost baskalarinin yaninda böyle seyler söylemez özellikle sevgili yaninda..ayrica bana kiskanc gibi geldi yada cok rahat biri ..mesafenizi iyi ayarlayin derim..siz daha iyi tanirsiniz belki kötü niyeti hic yoktur ama yinede dikkat edin..