- 30 Kasım 2019
- 12.399
- 39.792
- 598
- Konu Sahibi beyzaaaa123
Arabamda seyir halinde iken biri kapıyı açsa durdurur döverim. Aklınızı peynir ekmekle mi yiyorsunuz siz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beynin sarsılsın da aklın başına gelsin diye yapmıştırBen sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurdu
İlk başta kafama sert bi şekilde vurdu ama zoruma giden bi kadın olarak tam da buBaştan sona hatalı olan sensin. Bi tane doğrun yok şu konuda. Hiç adamı haksız yere suçlama.
Ya napıcaktı aşağı atlamaya çalışan 30 yaşındaki kadına ayy kuzuuuumm geri gelll mi diyecektiİlk başta kafama sert bi şekilde vurdu ama zoruma giden bi kadın olarak tam da bu
Saçma sapan ergen hareketler tövbe estağfurullah hayır o kapıyı açmaktaki amaç ne? İki sevgili tripleniyor Allah korusun ya erkek arkadaşınız direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir araca falan çarpsaydı? Olmayacak şey mi? Ne hakkınız var, Naz niyaz yapacağım diye insanların canını hiçe saymaya? Lütfen tartışmalarınızı trafiye kapalı alanlarda yapın o şekilde atlayın. Vurma konusunda önce yazmışsınız kapıyı açarken vurdu gibi bilmem ne millet size tepki gösterince vurdu, sert vurdu demişsiniz... umarım erkek arkadaşınızA bir aydınlanma gelir, tartışmanın bile adabını bilmeyen biriyle yol gidilmeyeceğini anlar.merhaba lütfen yardımcı olur musunuz dün sevgilimle arabada tartışıyorduk bende sinirimden arabanın kapııısnı açtım kapadım o da kendimi atıcam zannetti tabiki böyle bi şey yapmayacaktım çok sinirlendim açtım kapadım sert bi şekilde neyse o da o refleksle kafama vurur gibi oldu kolumdan tuttu çekti napıyorsun sen dedi kendimi atacaksın dedi araba sürüyorum dedi bende bana vurdun resmen dedim seni korudum dedi öyle bi hareket yapmasan yapmazdım dedi aklımı aldın dedi şu an konuşmuyorum kendisiyle sizce ne yapmalıyım özür diledi seni korumak için refleksle yaptım dedi
Hayır bağırıp çağırmaya başladı sinirlendim sus artık dedim o an sinirle açtım kapadım kapıyı o da Sert bi şekilde vurdu o an tam anlamadım. Bi kadın olarak zoruma gidende bu olduKapıyı açarkenki amacınız neydi acaba? Yani neyi ispat etmeye çalıştınız? Kendimi öldürürüm imajı falan mı çizmeye çalıştınız?
Kocaman kadınsınız bilmiyor musunuz trafikte yapılmaması gereken şeyleri? Ne demek seyir halinde ilerlerken kapıyı açmak?
Şiddeti savunmam ama adam belki düşeceksiniz sanıp sizi tutmaya çalıştı eli de kafanıza geldi, çünkü siz de bi sert vurdu, bi vurur gibi yaptı falan diyorsunuz emin değilsiniz ne olduğundan. Elalemin arabasından o şekilde düşseniz, tamamen kendi sorumsuzluğunuz olmasına rağmen, o adamın başı belaya girer. Diğer yandan trafikte böyle hareket yaparak başka insanların başını da gereksiz belaya sokmayın. Çok saçmasapan bir tavır.
Kapıyı açtığında yandan hızlıca gelen araba kapıyı da alıp götürseydi üstüne bir de maddi zarar.Ya napıcaktı aşağı atlamaya çalışan 30 yaşındaki kadına ayy kuzuuuumm geri gelll mi diyecekti
İkiniz de normal bir davranış sergilememissiniz insan sinirlenince hayatını tehlikeye atar mı ? araba haraket halindeyken kapıyı açıp kapatmak ne demek ? adamın yaptığı da yanlış doğru olan kafanıza vurmak değil senin saçma davranışlarınla uğraşamam deyip ilişkiyi sonlandırmaktı şahsen ben soğurdum sevgilim böyle saçma bir harakette bulunsa çocuk değiliz.Ben sinirimden açıp kapadım kapıyı ve ben açarken kafama sert bi şekilde vurdu
Bağırıp çağırmaya başladı çünkü sinirlendim sus artık dedimTartışınca kapı neden açılıp kapanır ya? Hiç sağlıklı psikoloji değil. Ben sevgilinizin yerinde olsaydım sizden korkar ayrılırdım.
Öööfffff baktın hiçbir şekilde hak verilmiyor sana hemen kadınlıktan vurmaya çalışHayır bağırıp çağırmaya başladı sinirlendim sus artık dedim o an sinirle açtım kapadım kapıyı o da Sert bi şekilde vurdu o an tam anlamadım. Bi kadın olarak zoruma gidende bu oldu
Aynısını yaşaman dileğiyleÖööfffff baktın hiçbir şekilde hak verilmiyor sana hemen kadınlıktan vurmaya çalış
İyi olmuş vala kadın bile olsan haketmişsin.
Olayı evirip, çevirip mağdur olmaya çalışıyor birde beddua ediyorsunuz ya. Pes cidden.Aynısını yaşaman dileğiyle
Ya prenses hanım benim söylediğim o kadar şeyin içinden onu mu aldınız? Siz ne hakla kapıyı açıp kapatıyorsunuz ya bana bi onu açıklayın rica ederim. Sinirlenince her istediğinizi yapma hakkını nasıl buluyorsunuz kendinizde? Yahu sinirlenince yapılacak şey var yapılmayacak şey var. Çekersiniz arabayı kenara isterseniz birbirinize boğazınız yırtılana kadar bağırırsınız. Ama trafikte bunları yapamazsınız. Ayrılın böyle ilişki mi olur ya. Bağır çağır, sinir krizi geçir, vur.Hayır bağırıp çağırmaya başladı sinirlendim sus artık dedim o an sinirle açtım kapadım kapıyı o da Sert bi şekilde vurdu o an tam anlamadım. Bi kadın olarak zoruma gidende bu oldu
Sizin gibi seyir halindeki trafikte tuhaf hareketler yapan insanlar yüzünden kaza yapmış, yaralanmış ve sevdiklerini kaybetmiş insanlar var. Şu olayı onların yanında anlatsanız keşke.İlk başta kafama sert bi şekilde vurdu ama zoruma giden bi kadın olarak tam da bu