- 20 Ocak 2021
- 2.244
- 2.752
- 83
- 27
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Erkeğin bu kadar lafı sözü takması çok itici…Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Valla sen baya sabırlısın ben olsam mesajla veya telefonla yardırmıştımTekrar gittiğimiz de yaparsa çok bozucam yinede bozmamaya çalışıyorum
Neyse öyle yada böyle bundan bi halt olmaz şimdi milletin lafından korkan yarın yuva kursan elalem için yaşar giderYok canım evli değil değil de önceden de gittiğimizde gören eden olmuştu 3 4 kere aramislardi falan utaniyor galiba
Takıldığı anlamında , ay bu kadar saflık beni öldürecek. O ablasıyla tanışma olayına vs de çok anlam yükleme sen, erkek aileleri sallamaz böyle şeyleri. Sen ailemle tanıştıracam de bak nasıl kıvırıyor.Ben tam söylediğiniz gibiyim muhafazakar çevrem var bende korkuyorum ama onun gibi de yapmıyorum kırığı vardır derken Allah korusun yaa ne gibi bi kırık olabilir kivalla hızlı hızlı gitti önden bende insanların arasında kaldım yürüyen merdivende onumuzde 1 adam vardı yani o da biraz yaşliydi
Ne bileyim tuhaf işte adı tamamen konulunca rahat oluruz diyorE yani ne olmuş ki görününce, ortada bırakmazsin canim adı çıkarsa
Erkek adam utanır mı sevgilisindenYok canım evli değil değil de önceden de gittiğimizde gören eden olmuştu 3 4 kere aramislardi falan utaniyor galiba
En güzelini sen ve senin gibiler yapar işte erkekler senin gibilerin bir dediğini iki etmez edemez benim gibiler de öyle işte düşe kalka yaşarValla sen baya sabırlısın ben olsam mesajla veya telefonla yardırmıştım
Söz nişan olursa daha rahat oluruz falan dedi banaErkek adam utanır mı sevgilisinden
Hayatında ilk kez birine taniştirmis annemle de tanisti aslında ama işte şey diyor söz nişan olsaydı daha rahat olurduk falan dedi böyle olunca görüp sorup duruyorlar dediTakıldığı anlamında , ay bu kadar saflık beni öldürecek. O ablasıyla tanışma olayına vs de çok anlam yükleme sen, erkek aileleri sallamaz böyle şeyleri. Sen ailemle tanıştıracam de bak nasıl kıvırıyor.
Bende senin gibiydim ama hayat tecrübesiyle bu kıvama geldim iyiki de gelmişim inan pişman değilim her şeye sessin çıkmazsa tepene biner bu erkek milleti varya az değiller sakın kendini ezdirme hep ipler senin elinde olsun . Düşe kalka yaşamak iyi bir şey mi bence sende değişmeye başlaEn güzelini sen ve senin gibiler yapar işte erkekler senin gibilerin bir dediğini iki etmez edemez benim gibiler de öyle işte düşe kalka yaşar
Kendin için değişmenin zamanı gelmedi mi senceEn güzelini sen ve senin gibiler yapar işte erkekler senin gibilerin bir dediğini iki etmez edemez benim gibiler de öyle işte düşe kalka yaşar
Utanıyor mu ?Yok canım evli değil değil de önceden de gittiğimizde gören eden olmuştu 3 4 kere aramislardi falan utaniyor galiba
ahahaaa utanıyor mu ? kıyamam ben ona ya, sevgilisi olmuş utanıyor yaşlar kaçtı sizin 16 mı ? saf mısınız safı mı oynuyorsunuz, utanıyor diyorsunu bir de.Yok canım evli değil değil de önceden de gittiğimizde gören eden olmuştu 3 4 kere aramislardi falan utaniyor galiba
Kalbini kırmak istemiyorum ama seninle evleneceğine emin olsa idi senden hiç çekinmez utanmazdı. Seninle evleneceğine emin olsa kim görürse görsün eninde sonunda evleneceğiz diye gururla dolaşırdı çünkü erkekler bizim gibi mi Allah aşkına bir kere kadınsal toplum baskısı gibi aptalca bir durum var hele belli katı kurallar dairesinde isek aman biri görmesin adımı çıkarmasın diye düşünürüz ama erkekler öyle mi? ! İsterse 5 kadınla görsünler unutulur gider kimse diline varmaz anlatabildim mi aramızdaki farkı ???Hayatında ilk kez birine taniştirmis annemle de tanisti aslında ama işte şey diyor söz nişan olsaydı daha rahat olurduk falan dedi böyle olunca görüp sorup duruyorlar dedi
25 yaşına girdim hayatımda pek erkek arkadaşım olmadı hele yüz yüze geldiğim biri hiç olmadı bir erkekle konuşmam klavye disina geçmemiştir ben ipler hep benim elimde olursa onunla çok çatışırım benden sıkılır bunalır diye de korkuyorum aslında kaybetmek korkusuyla hep orta yolu bulmaya çalışıyoruz onunda gönlü olsun bişey olunca hemen tepki vermiyim vs vs aslında çok yanlışBende senin gibiydim ama hayat tecrübesiyle bu kıvama geldim iyiki de gelmişim inan pişman değilim her şeye sessin çıkmazsa tepene biner bu erkek milleti varya az değiller sakın kendini ezdirme hep ipler senin elinde olsun . Düşe kalka yaşamak iyi bir şey mi bence sende değişmeye başla
Anladım yanlış düşünüyorsun canım ipler senin elinde olacak ama bunu belli etmeyeceksin, her istediğini yaptıracaksın ama belli etmeden, en önemlisi aklını kullanacaksın ne demek benden utanıyorsun deyip trip atacaksın gerekirse mesefeni koyacaksın ayyyyy uğraştıracaksın işte adamı yaaavvv uğraşmadan kolay kazanılanların elden çıkarılması pek kolay olur bunu yaz bir köşeye25 yaşına girdim hayatımda pek erkek arkadaşım olmadı hele yüz yüze geldiğim biri hiç olmadı bir erkekle konuşmam klavye disina geçmemiştir ben ipler hep benim elimde olursa onunla çok çatışırım benden sıkılır bunalır diye de korkuyorum aslında kaybetmek korkusuyla hep orta yolu bulmaya çalışıyoruz onunda gönlü olsun bişey olunca hemen tepki vermiyim vs vs aslında çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?