Sevgilimin yaptığı normal mi?

Erkeğin bu kadar lafı sözü takması çok itici…

siz yapayalnızım demiyor muydunuz ? sevgiliniz varmış kaçak göçek var işte. benimle görünmekten çekinen adamla o avmde ayrılırım. ben yanıma yakıştırmış geziyorum o rahatsız oluyor. ya neler değişti son 20 yılda, üzülüyorum şimdiki genç kızlara.

Takıldığı anlamında , ay bu kadar saflık beni öldürecek. O ablasıyla tanışma olayına vs de çok anlam yükleme sen, erkek aileleri sallamaz böyle şeyleri. Sen ailemle tanıştıracam de bak nasıl kıvırıyor.

Arkadaslar bu normal bir iliski degil. O gozle yazmayin.
Daha yakin zamanda sevgilisi "ayrilirsak biraz üzülürüz ama gecer, arkadas olarak devam ederiz" falan diyordu. Sonra R yapti ama sonucra mantigi bu.
Konu sahibiyle dogru duzgun konuşmuyor. "Seninle konusmak beni strese sokuyor" diyor.
Eski konularinda hepsi var.

Konu sahibi sevgilisinin onu sevmedigini kabul edemiyor sadece.

Kac konudur adamin yavas yavas ayrilmaya calistigini söylüyorum.

Adam artik bir adim daha atarak beraber gorunmek bile istemiyor.

Hayatında ilk kez birine taniştirmis annemle de tanisti aslında ama işte şey diyor söz nişan olsaydı daha rahat olurduk falan dedi böyle olunca görüp sorup duruyorlar dedi

En güzelini sen ve senin gibiler yapar işte erkekler senin gibilerin bir dediğini iki etmez edemez benim gibiler de öyle işte düşe kalka yaşar
Bende senin gibiydim ama hayat tecrübesiyle bu kıvama geldim iyiki de gelmişim inan pişman değilim her şeye sessin çıkmazsa tepene biner bu erkek milleti varya az değiller sakın kendini ezdirme hep ipler senin elinde olsun . Düşe kalka yaşamak iyi bir şey mi bence sende değişmeye başla

Utanma mı? Ne alaka bacım ya. Önden önden gitcekse beraber gezemiceksek neden onla avm e gideyim ya normal tavırlar gelmedi bana kusura bakma

Hayatında ilk kez birine taniştirmis annemle de tanisti aslında ama işte şey diyor söz nişan olsaydı daha rahat olurduk falan dedi böyle olunca görüp sorup duruyorlar dedi
Kalbini kırmak istemiyorum ama seninle evleneceğine emin olsa idi senden hiç çekinmez utanmazdı. Seninle evleneceğine emin olsa kim görürse görsün eninde sonunda evleneceğiz diye gururla dolaşırdı çünkü erkekler bizim gibi mi Allah aşkına bir kere kadınsal toplum baskısı gibi aptalca bir durum var hele belli katı kurallar dairesinde isek aman biri görmesin adımı çıkarmasın diye düşünürüz ama erkekler öyle mi? ! İsterse 5 kadınla görsünler unutulur gider kimse diline varmaz anlatabildim mi aramızdaki farkı ???

25 yaşına girdim hayatımda pek erkek arkadaşım olmadı hele yüz yüze geldiğim biri hiç olmadı bir erkekle konuşmam klavye disina geçmemiştir ben ipler hep benim elimde olursa onunla çok çatışırım benden sıkılır bunalır diye de korkuyorum aslında kaybetmek korkusuyla hep orta yolu bulmaya çalışıyoruz onunda gönlü olsun bişey olunca hemen tepki vermiyim vs vs aslında çok yanlış

Anladım yanlış düşünüyorsun canım ipler senin elinde olacak ama bunu belli etmeyeceksin, her istediğini yaptıracaksın ama belli etmeden, en önemlisi aklını kullanacaksın ne demek benden utanıyorsun deyip trip atacaksın gerekirse mesefeni koyacaksın ayyyyy uğraştıracaksın işte adamı yaaavvv uğraşmadan kolay kazanılanların elden çıkarılması pek kolay olur bunu yaz bir köşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…