Sevgilimin yaptığı normal mi?

Evet bende öyle düşünüyorum ben korktum da biri görür falan diye belli etmedim gittim yine kendisi de zorla götürdü hatta bişeyler alalım diye benim için götürdü ama baktım ki hızlı hızlı gidiyor biri görür şeyiyle bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşturmadım rahat rahat gittim hani gelmiyor musun falan yaptı bişey demedim

Menekşe daha önce kaç defa uyardık seni, bu adam senin sevgilin falan değil, sadece sen öyle sanıyorsun. Ya seni sevmiyor, ya da evli bile olabilir bu adam. Başka bir şey düşünmüyorum, kullandırma artık kendini kızım ya.

İnsanın zoruna gidiyor biliyo musun böyle olunca

İşte tam o anda diyeceksin ki beni şurdan çağırıyorlar gitmem lazım acayip mors olurdu sonra da güzel bir mesafe uzak konuşmak bak nasıl peşinde pervane olacak. Ne oldu birden bir hata mi yaptım vs pişman ettir ya da uğraşmak istemezsen sevmiyorsan sal gitsin

İşte akıl yok ki bende 10 aydır berabersin senden çekiniyor laf söylemek tepki vermek yerine peşinden gidiyorsun

İpler elimde olupta nasıl belli etmiycem ki bağırıp çağırmadan mi yapmam lazım yani evet kolay kazanınca umursamiyorlar gerçekten

Nikinin hakkını dibine kadar veriyorsunbunu demesem olmazdı
Bu arada dediklerine harfiyen katılıyorum…
konu sahibi Menekse2000 değişmenin tam yaşı tam vakti hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…