- Konu Sahibi Menekse2000
-
Evet bende öyle düşünüyorum ben korktum da biri görür falan diye belli etmedim gittim yine kendisi de zorla götürdü hatta bişeyler alalım diye benim için götürdü ama baktım ki hızlı hızlı gidiyor biri görür şeyiyle bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşturmadım rahat rahat gittim hani gelmiyor musun falan yaptı bişey demedimKalbini kırmak istemiyorum ama seninle evleneceğine emin olsa idi senden hiç çekinmez utanmazdı. Seninle evleneceğine emin olsa kim görürse görsün eninde sonunda evleneceğiz diye gururla dolaşırdı çünkü erkekler bizim gibi mi Allah aşkına bir kere kadınsal toplum baskısı gibi aptalca bir durum var hele belli katı kurallar dairesinde isek aman biri görmesin adımı çıkarmasın diye düşünürüz ama erkekler öyle mi? ! İsterse 5 kadınla görsünler unutulur gider kimse diline varmaz anlatabildim mi aramızdaki farkı ???
Menekşe daha önce kaç defa uyardık seni, bu adam senin sevgilin falan değil, sadece sen öyle sanıyorsun. Ya seni sevmiyor, ya da evli bile olabilir bu adam. Başka bir şey düşünmüyorum, kullandırma artık kendini kızım ya.Alışveriş merkezi kalabalık olduğu için çevresi geniş ve tanıdık çıkabilecegini düşündüğü için ( daha önce çıkmıştı ) soru soruyorlar daha söz nişan olmadan görününce olmuyor falan diye düşünmesi normal mi bir erkek için hatta önden hızlı hızlı yürümesi falan bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşmadım sonra kendisi söyledi tanıdık görünce arayıp soruyor falan diye kızdın mı bana dedi o şekilde gönlümü yaptı aylardır beraberiz annemle tanıştı ablasıyla tanıştım. Daha önceleri de gittik o zamanlar denk gelen olmuştu bize sonra görüp arayanlar falan onun çevresiydi hep
Kalbini kırmak istemiyorum ama seninle evleneceğine emin olsa idi senden hiç çekinmez utanmazdı. Seninle evleneceğine emin olsa kim görürse görsün eninde sonunda evleneceğiz diye gururla dolaşırdı çünkü erkekler bizim gibi mi Allah aşkına bir kere kadınsal toplum baskısı gibi aptalca bir durum var hele belli katı kurallar dairesinde isek aman biri görmesin adımı çıkarmasın diye düşünürüz ama erkekler öyle mi? ! İsterse 5 kadınla görsünler unutulur gider kimse diline varmaz anlatabildim mi aramızdaki farkı ???
İnsanın zoruna gidiyor biliyo musun böyle oluncaKalbini kırmak istemiyorum ama seninle evleneceğine emin olsa idi senden hiç çekinmez utanmazdı. Seninle evleneceğine emin olsa kim görürse görsün eninde sonunda evleneceğiz diye gururla dolaşırdı çünkü erkekler bizim gibi mi Allah aşkına bir kere kadınsal toplum baskısı gibi aptalca bir durum var hele belli katı kurallar dairesinde isek aman biri görmesin adımı çıkarmasın diye düşünürüz ama erkekler öyle mi? ! İsterse 5 kadınla görsünler unutulur gider kimse diline varmaz anlatabildim mi aramızdaki farkı ???
İşte tam o anda diyeceksin ki beni şurdan çağırıyorlar gitmem lazım acayip mors olurdu sonra da güzel bir mesafe uzak konuşmak bak nasıl peşinde pervane olacak. Ne oldu birden bir hata mi yaptım vs pişman ettir ya da uğraşmak istemezsen sevmiyorsan sal gitsinEvet bende öyle düşünüyorum ben korktum da biri görür falan diye belli etmedim gittim yine kendisi de zorla götürdü hatta bişeyler alalım diye benim için götürdü ama baktım ki hızlı hızlı gidiyor biri görür şeyiyle bende hiç bozuntuya vermedim peşinden koşturmadım rahat rahat gittim hani gelmiyor musun falan yaptı bişey demedim
İşte akıl yok ki bende 10 aydır berabersin senden çekiniyor laf söylemek tepki vermek yerine peşinden gidiyorsunİşte tam o anda diyeceksin ki beni şurdan çağırıyorlar gitmem lazım acayip mors olurdu sonra da güzel bir mesafe uzak konuşmak bak nasıl peşinde pervane olacak. Ne oldu birden bir hata mi yaptım vs pişman ettir ya da uğraşmak istemezsen sevmiyorsan sal gitsin
Balık burcu olunca cok ürkek çok korkak oluyorlarErkeğin bu kadar lafı sözü takması çok itici…
Bana utanıyorum demedi de nişan söz olunca daha rahat oluruz falan dediahahaaa utanıyor mu ? kıyamam ben ona ya, sevgilisi olmuş utanıyor yaşlar kaçtı sizin 16 mı ? saf mısınız safı mı oynuyorsunuz, utanıyor diyorsunu bir de.
Utanıyorum demedi de ben o şekilde yorum yaptım buraya soruyorlar ikidebir falan gibisinden konuştuUtanıyor mu ?
Siz bu şekilde inanmak istiyorsanız devam edin.
Wp de konustugu biri sevgilisi vs yok yaa her şeyi açıkBaşka sevgilisi vardır o görsün istemiyordur.
Onun düşüncesi evlenene kadar evlendikten sonra rahatız gibi düşünüyorNeyse öyle yada böyle bundan bi halt olmaz şimdi milletin lafından korkan yarın yuva kursan elalem için yaşar gider
Ne kadar sacmaaa bi düşünce yaaaOnun düşüncesi evlenene kadar evlendikten sonra rahatız gibi düşünüyor
İpler elimde olupta nasıl belli etmiycem ki bağırıp çağırmadan mi yapmam lazım yani evet kolay kazanınca umursamiyorlar gerçektenAnladım yanlış düşünüyorsun canım ipler senin elinde olacak ama bunu belli etmeyeceksin, her istediğini yaptıracaksın ama belli etmeden, en önemlisi aklını kullanacaksın ne demek benden utanıyorsun deyip trip atacaksın gerekirse mesefeni koyacaksın ayyyyy uğraştıracaksın işte adamı yaaavvv uğraşmadan kolay kazanılanların elden çıkarılması pek kolay olur bunu yaz bir köşeye
Ona göre çirkin kültürsüz bilgisizim herhaldeNe kadar sacmaaa bi düşünce yaaa
net birden fazla fanfinfonu var.Bana utanıyorum demedi de nişan söz olunca daha rahat oluruz falan dedi
Durma o zaman yanında tutan ne ki seniOna göre çirkin kültürsüz bilgisizim herhalde
Nikinin hakkını dibine kadar veriyorsunAnladım yanlış düşünüyorsun canım ipler senin elinde olacak ama bunu belli etmeyeceksin, her istediğini yaptıracaksın ama belli etmeden, en önemlisi aklını kullanacaksın ne demek benden utanıyorsun deyip trip atacaksın gerekirse mesefeni koyacaksın ayyyyy uğraştıracaksın işte adamı yaaavvv uğraşmadan kolay kazanılanların elden çıkarılması pek kolay olur bunu yaz bir köşeye
Yok ben öyle düşünüyorum yoksa neden böyle yapsınDurma o zaman yanında tutan ne ki seni
Neden kendinizi bu denli sacmalıklar sinsilesi içinde bırakıyorsunuz
Allah korusun aldatilmayi kaldiramam aslında wp sine de istediğim gibi giriyorum sakladığı biseyi yokta bu benden mi utaniyor ne çözemedimnet birden fazla fanfinfonu var.
Sürekli wp örneğini veriyorsun… aklına başka uygulama gelmiyor mu? wp nedir ki… neler neler görüyoruz okuyoruz burdaAllah korusun aldatilmayi kaldiramam aslında wp sine de istediğim gibi giriyorum sakladığı biseyi yokta bu benden mi utaniyor ne çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?