ya insan tabiki güzel şeyle yaşamak istiyor..demekki erkek arkadasın bu sınavı kazanmanı çok istiyor..belki bazı şeyleri yaşamak istememiştir bu sebeple ama bunun sevgiyle alakası yok cnm..yani istediklerini yapıp pişman olduysa sevmmesi anlamına gelmez.bence onu sen aramalısın.erkek ark seni demekki gerçekten sevio ki bunları yaptıgına pişman olmuş..insan sevdigine kıyamaz derler ya buda o hesap işte..ara ve düşüncelerini açıkla bence..
ben matematikten anlamıyorum nasıl kazanacağım sınavı
sırf ailem zorluyor diye sınava gireceğim
memurluk dediler kpss deli gibi çalıştım kazandım
Aman canım bu mu derdin. Adam haklı kendine hakim olamaycak belkide bu yüzden seni kıracak birşey yapmak istememiştir. Bence sonra derece iyi niytli faydalanmaya kalkmayan uçkuruna sahip bir sevgilin var kıymetini bil derim
Ah kadınlar! Biz gerçekten anlaşılmazız. Bence sevinmelisiniz, erkek arkadaşınız sizden istifade etmek istememiş ve kendi ağzıyla söylemiş "kalırsak pişman olacağımız şeyler yaşayacağız" diye. Bence de arayın erkek arkadaşınızı ama biraz naz yapın erkekler nedense nazlanan kadınlara karşı çok çaresiz kalıyorlar
Belki gerçekten sınavına adapte olman için yapıyordur
seni ve geleceğini gerçekten düşünüyordur..
bu dgs sınavını matematik yapamadığın süre kazanmazsın ama kimseye derdimi anlatamıyorum
off sazan off...yapamasanda gir işte sınava şans bu belki erkek ark dua ederde tutar olamaz mı
çok istiyo ya
önceden her fırsatta üstüne atlardı da belkide içinden çıklamz bişey yapmamak için bu defa yapmamıştır..millet acaba benle faydalanıomu die dert yanarken bizim kız neden bana bişey yapmıo die dertlenio hey yarabbim
zaten öylesine gireceğim sınava
eskiden o istekli halde peşimde dolaşması hoşuma gidiyordu
onuda yapsak ne olacakki nasıl olsa evleneceğiz
ben bu aralar tuhafım kızlar ya
sürekli onu düşünüyorum
zaten öylesine gireceğim sınava
eskiden o istekli halde peşimde dolaşması hoşuma gidiyordu
onuda yapsak ne olacakki nasıl olsa evleneceğiz
ben bu aralar tuhafım kızlar ya
sürekli onu düşünüyorum
kusura bakma gülesim geldi :)
adam senin geleceğini senden çok düşünüyor.
pişman olacağımız şeyler yapmayalım demiş seni zor durumda bırakmamak için, adam ne kadar zor karşı koymuştur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?