Off bana görücü gelse cinayet çıkar çıldırır benim sinir küpü
Ben bu erkekleri anlamıyorum ya3.5 yılımı vermişim tek taşı çok görüo bana peki tek taş fiyatları pahalı mı ?
gitsin balığa dediğin gibi bende arkadaşlarımla gezeceğim hemde gece yarısına kadar hatta gider bir arkadaşımda kalırım
belki kendine hakim olamayacağından korkmuş olabilir canım daha önce nasılsa böyle bir şeye yeltense senin durduracağını bildiği için daha ileri gitme şansınız olmaz diye düşünüyordur ama baktı sen de isteklisin onu durduracak bir şey yok o da istememiş olabilir
Kendine 25 milyara araba alırken pahale değil amahemde peşin paraya
bana tek taşa gelince mi pahalı yok be cnm o sebepden değilde zamanı var die almıo bence ama ben istiyom
Bilmiorum zaten herşeyi beklemekten arada bunalıorum
Evlenmeyi bekle - sözlenmeyi bekle - Tek taş ı bekle - Okulunu bitirmesini bekle - Askere gitcek beklicemm ama ne yapiim seviyorum onu cok:82:
seninkinin aybaşı tutmuş canım
Bence kaçan kovalanır canım
eğer sen dersen daha yaşım erken evlenmeyi düşünmüyorum zaten aceleside yok evlenince bir sürü sorumluluk altına gircem
gibi laflar edersen o bence üstüne düşer
Aynen bende sen gibiyim ne dediyse yaptım gitme dediği yere gitmedim arkadaşlarımla 40 yılda 1 görüşüyorum sayesinde ama ben ona hiç kısıtlama getirmedim kıskanmıomuş gibi davranıorum gıcık oluyor
Evlilik konusunda bende hep dile getirirdim şimdilerde hiç getirmiyorum olursa olur diyorum bu sefer o tutuştu neymiş babana söyle söz yapalım dio bende olur bi gün söylerim diyorum tek taşı alsın gelsin söliim yok öle yağma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?