Sevgilimin yaptığına bakın

Erkekler napsin sasirdilar artik yakinlasmak isteseler aaa evlenmeden olmaz denir,evlenmeden pisman olacagimiz seyler yasamayalim deseler bu seferde niye yaklasmiyo beni sevmiyomu denir

Ders calıstırsa benle ılgılenmıyor, yılıssa ders calısamıyoruz benı sıkıstırıyor olmus sızınkı Sen dersıne calısacaktın onunla,o da belkı senı yıne opmek ısteyecektı.Sen bıraz burda bencıllık yapmıssın sankı canım.Sırf bu sefer sen ıstedın dıye onu suclamıssın.O da sasırmıs halıyle.

dün akşam geldi yüzüğümü verdi
bunu son kez parmağına takıyorum diye birde tehdit etti tabi gülerek söyledi
seni öpmek için binbir takla atardım sen birden üstüme atlayınca şaşırdım
yoksa hoşuma gitmediğinden değil dedi
birde şu var bana güvenme dedi kendime hakim olamayabilirim
sen beni herzamanki gibi durulması gereken yerde beni durdur bana güvenme dedi
bunu bilerek sordum olsun ileriye gitsek ne olacak dedim nasıl olsa evleneceğiz dedim
iki gündür seni tanıyamıyorum dedi
bana görede olsun hatta hemen şimdi olmasını isterim ama şartlar ne getirir bilemeyiz gibi yuvarlak bir cevap verdi
bana evet yüzüğünü aldım nişanlanalım demiyor ya çıldırcam
oysa annesi beni çok seviyor kendisi söyledi oğlum iki yıldır görüşüyorsunuz nişan falan yapalım demiş
ama bizimki konusunu bile açmıyor kavga edip ayrıldığımızda yüzüğü takarken istersen hemen evlenelim dedi
şimdi sanki o sözleri o söylememiş gibi davranıyor
nasıl davranacağımı bilemiyorum

Bence sevgilinizin üstüne cok gitmişsiniz..ben evlendikten sonra bile yaklasmadım kendisinin baslatmasını bekledim..
Bence bu konuda siz geride olun..Ha birde kacan kovalanır taktiği her halukarda işe yarar.

Son düzenleme:

Bence doğru söylemiş

Bence bu adamin senle ilgili tereddütleri var yoksa sartlar ne getirir falan demez. Emin degil yani evlenmek istedigi kizin sen olup olmadigin konusunda. Yoksa asla böyle davranmaz bi erkek

Bence bu adamin senle ilgili tereddütleri var yoksa sartlar ne getirir falan demez. Emin degil yani evlenmek istedigi kizin sen olup olmadigin konusunda. Yoksa asla böyle davranmaz bi erkek

nasıl bir yol bulmam lazım
niyetinin gerçek olup olmadığını
yüzüğü alıp gelince bende değiştiğini düşünmüştüm

bence de niyeti ciddi degil sizinle. ciddi olan erkek hemen evlenmek ister, kendini tutamaz surekli sizi istedigini belli eder. baksaniza annesi istedigi takdirde yanasmiyor evlilige. bence sallayin bu cocugu, ha bi de diger arkadaslara katiliyorum onun baslatmasini bekleyin ustune atlamayin bence o yuzden de kafasi karismistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…