• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yaptığına bakın

Nedense herkes erkek arkadaşınızın sizi düşündüğünü söylemiş
Ama bence tam tersi
Daha önce hep yanaşan ,sırnaşan o oluyormuş
Bu seferde siz sırnaşınca adamın feleği şaşmış:37:

zaten öylesine gireceğim sınava
eskiden o istekli halde peşimde dolaşması hoşuma gidiyordu
onuda yapsak ne olacakki nasıl olsa evleneceğiz:27:
ben bu aralar tuhafım kızlar ya
sürekli onu düşünüyorum

cnm bu lafın bitirdi beni kelimelerin bittigi yerdeyim...:26::26:
hayatta ne olacagı bilinmez hayat ne getirir bilemezsin bukadar emin olma bence..allah ayırmasın dileğim ama ayık ol..
aşk güzel şeydir herkese karşılıklı aşk yaşatsın Rabbimm :69:..aminn

dünya tersine dönmüş az önce de buna benzer bi konu okudum burda,kızlar istiyor erkekler durduruyor:52:hayret kalmış böyle erkekler demek ki:24:

msn sabahtan beri açık
ama tek kelime yazmıyor
bende cumartesi ne planın var dedim birlikte bişeyler yapsak dedim
bana ben balığa gideceğim tüm gün olmam sende otur evde sana aylar önce verdiğim testlere çalış bir zahmet
mesajın cevabı bu
ben ne yaptım bu çocuğa çok mu üstüne düşüyorum

Son düzenleme:
bukadar ısrarını sebebi senin ona anlamıyorum matematiği çalışmak istemiyorum vs sözlerin bence..
onu ders çalıştım biraz test çözdüm gibilerinden ikna et bakalım napıcak..

bukadar ısrarını sebebi senin ona anlamıyorum matematiği çalışmak istemiyorum vs sözlerin bence..
onu ders çalıştım biraz test çözdüm gibilerinden ikna et bakalım napıcak..

yalan söylesem ne farkedecek ki bana soru çözdürüyor tabi yapamıyorum sonuçta anlar yani
bizimkilere dün akşamd edim benden dgs falan beklemeyin dedim
girecem ama kazanmam imkansız dedim. devlet memuruyum çalışıyorum ne gerek varya
babamda dgs kazan hemen araba alacağım diyor arabada istemiyorum dedim
ben evlilik planları yapmak istiyorum
kavga edince geldi özür diledi tek taş yüzük aldı parmağıma taktı ama yine evliliğin konusunu bile açmıyor

Ben erkek milletini anlamıyorum herşeyin tersini yapıolar sanki anne baba gibi çalış çalış deyip duruyo çalışmıyorum kardeşim ister cumartesi balığa git ister gezmeye git ben çalışmıyorum bende arkadaşlarımla gezecem de ve gez off ne garip bi adammış :84:

Arada bana da senin gibi geliyorlar sevgilimin üstüne atlayasım geliyor ama o benim bu halime bayılıoo çünkü normalde yapmam arada olunca onunda komiğine gidioo ama benim 3.5 yıldır halen tek taşım yok :( :14: almadı :43:

Ben erkek milletini anlamıyorum herşeyin tersini yapıolar sanki anne baba gibi çalış çalış deyip duruyo çalışmıyorum kardeşim ister cumartesi balığa git ister gezmeye git ben çalışmıyorum bende arkadaşlarımla gezecem de ve gez off ne garip bi adammış :84:

gitsin balığa dediğin gibi bende arkadaşlarımla gezeceğim hemde gece yarısına kadar hatta gider bir arkadaşımda kalırım

Okudum ama anlam veremedim... :53: Adam sana yardım etmek istemiş matematiği geç istemiş.
Seni çağırsa gel çalışacağız dese sonra da sırf senle romantizm yapsa aman boşver ne sınavmış dese daha mı çok mutlu olacaktın?
Sevgili yeri gelir arkadaş olmak demektir. :81:

Arada bana da senin gibi geliyorlar sevgilimin üstüne atlayasım geliyor ama o benim bu halime bayılıoo çünkü normalde yapmam arada olunca onunda komiğine gidioo ama benim 3.5 yıldır halen tek taşım yok :( :14: almadı :43:

bizimde iki yılımız oldu
aman tek taşıda zaten kavgadan sonra aldı
yoksa gidip almazdı

Okudum ama anlam veremedim... :53: Adam sana yardım etmek istemiş matematiği geç istemiş.
Seni çağırsa gel çalışacağız dese sonra da sırf senle romantizm yapsa aman boşver ne sınavmış dese daha mı çok mutlu olacaktın?
Sevgili yeri gelir arkadaş olmak demektir. :81:

sanki o öğretmen bende öğrenciymişim gibi davranıyor
azarlıyor kaç kere ders çalışırken beni ağlattı

Alsın o matematiği :) tövbee

Ya off bende tek taş istiyom çok hevesim var ama kaç kere vurguladıysam almadı " matematiksel yönden " anlatmaya çalışayım belki alır

Aşkım 2 x 2 = 4

4 x 4 = Tektaş :D

Alsın o matematiği :) tövbee

Ya off bende tek taş istiyom çok hevesim var ama kaç kere vurguladıysam almadı " matematiksel yönden " anlatmaya çalışayım belki alır

Aşkım 2 x 2 = 4

4 x 4 = Tektaş :D

beni gülmekten öldürdün ya
tek taş falan almazdı biz çok kötü kavga ettik
ben o sinirle bana görücü gelen biri ile görüştüm
bu başta inanmadı falan ama gerçeği öğrenince
bayramda tek taşı alıp geldi

beni gülmekten öldürdün ya
tek taş falan almazdı biz çok kötü kavga ettik
ben o sinirle bana görücü gelen biri ile görüştüm
bu başta inanmadı falan ama gerçeği öğrenince
bayramda tek taşı alıp geldi

Off bana görücü gelse cinayet çıkar çıldırır benim sinir küpü

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya :( 3.5 yılımı vermişim tek taşı çok görüo bana peki tek taş fiyatları pahalı mı ?

belki kendine hakim olamayacağından korkmuş olabilir canım daha önce nasılsa böyle bir şeye yeltense senin durduracağını bildiği için daha ileri gitme şansınız olmaz diye düşünüyordur ama baktı sen de isteklisin onu durduracak bir şey yok o da istememiş olabilir :77:

Back
X