Altın kolyeyi 12-13 yaşında küçücük kızlarda takıyor, abes kaçmaz ki. Ama arkadaş haklı, takı setlerindeki gibi kalın bişey ise her ortamda takılmaz.
sewgilin boyle bi hediye almis ne kadar guzel modeli de guzelse begendiysen ne ala....
bence sen kolyeni tak we hic cikarma sorana da sewgilimin hediyesi de hawani at)))
altin kolye takmakla ewli olmanin hic bi alakasi yok ki boyle seyleri bos yere dert etme.... ;-))[/QUOT
Bu durumu yazarken hala fgarip hissediyordum kendimi ama şu msjınız hepsini aldı içimden.. = )) teşekkür ederim canım havamı atacağım.. ; )
Arkadaşlar merhaba...Birkaç gün önce sevgilimle 3.yıl dönümümüzdü ve altın kolye almış.. Çook mutlu oldum çook sevindim ama daha sevgiliyiz ve böyle dışarıda altın falan takmak çok garibime gidiyor..Kendimi evli gibi hissediyorum.. =) takmasam yanlış anlayabilir.. Garipsemem normal mi.. Aynı şekilde siz olsanız ne yapardınız .. Ben mi çok taktım acaba bu konuyu bilemedim ki.. :26:
sewgilin boyle bi hediye almis ne kadar guzel modeli de guzelse begendiysen ne ala....
bence sen kolyeni tak we hic cikarma sorana da sewgilimin hediyesi de hawani at)))
altin kolye takmakla ewli olmanin hic bi alakasi yok ki boyle seyleri bos yere dert etme.... ;-))[/QUOT
Bu durumu yazarken hala fgarip hissediyordum kendimi ama şu msjınız hepsini aldı içimden.. = )) teşekkür ederim canım havamı atacağım.. ; )
ne alakası var canım tabiki de düşünmüş almış ne ince şeyBenim sevgilim de ilk kez görüşmemizde bana altın nazar boncuğu kolye hediye etmişti. Boynumda o gün kolye vardı kolyene bakabilir miyim dedi çıkardı sonra yerine nazar boncuğunu taktı . Nazar değmesin benim güzelime dedi Çok mutlu olmuştum . Ben hiç öyle düşünmemiştim ne kadar ince bir davranış diye geçirmiştim içimden. Sonra 1. yıldönümüzde tektaşı da taktı evlenme teklifini de etti çok şükür . Bunlar olacak şeyler bırak olsun çok keyifli canım maşallah adamın içinden gelmiş yapmış şimdi mırmır edersen valla sonsuza kadar böle şeylere hasret gidersin adamın hevesini kaçırma
ne alakası var canım tabiki de düşünmüş almış ne ince şeyBenim sevgilim de ilk kez görüşmemizde bana altın nazar boncuğu kolye hediye etmişti. Boynumda o gün kolye vardı kolyene bakabilir miyim dedi çıkardı sonra yerine nazar boncuğunu taktı . Nazar değmesin benim güzelime dedi Çok mutlu olmuştum . Ben hiç öyle düşünmemiştim ne kadar ince bir davranış diye geçirmiştim içimden. Sonra 1. yıldönümüzde tektaşı da taktı evlenme teklifini de etti çok şükür . Bunlar olacak şeyler bırak olsun çok keyifli canım maşallah adamın içinden gelmiş yapmış şimdi mırmır edersen valla sonsuza kadar böle şeylere hasret gidersin adamın hevesini kaçırma
Ayy darısı da bana inşallah canım.. = ) tamam tamam sustum hatta şu an arayıp hediyei çook beğendim falan deyim, hiç çıkarmayacağım deyim.. = )
Ayy darısı da bana inşallah canım.. = ) tamam tamam sustum hatta şu an arayıp hediyei çook beğendim falan deyim, hiç çıkarmayacağım deyim.. = )[/Q
tabiki de canım öyle yap darısı sana inşallah o zamanBen pırlantayı kapınca " sağ eller havaya , pırlantalar buraya tek taşımı aşkitoş aldı " diye şarkı bilem söledim ne olmuş sevinilecek şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?