Merhaba. İstisnalar mutlaka vardır ama genel kanım erkekler hediye ve özel günlere kadinlar kadar anlam yuklemiyorlar. Beyfendi de bu kategorideyse beceriksiz ve özensiz bir seçim yaparak kitapla meseleyi halletmeye çalışmış olabilir. Buna ben de olsam üzülürdüm ama suclayici yaklasmazdim. Ben sevgimi jest yaparak, sürpriz yaparak, özel günleri kutlayarak gostermeyi tercih ederken onun sevgiyi gösterme şekli bambaşka olabilir. Bu durumda da özel günlere önem verdigimi uzlaşmaya çalışarak anlatır ve hediye konusunda kendini geliştirmeye istekli oldugunu görmeyi beklerdim. Sonrasinda özel günleri kutlamayi anlamsız bile bulsa benim için kutlamalı elbette.
Karşı ödemeli konusunda da bir dalgınlık yasamis olabilir. Ben zamanım olmadiginda ya da şubede beklemek istemediğinde alıcı bilgilerini bir kağıda not eder paketle birlikte şubeye bırakır cikarim. Bunlar aileme gonderdigim paketler olduğu için üzerine karşı ödemeli diye not düşerim. Belki beyfendi de kargoyu bırakıp çıktı, ödeme kısmıni o an gerçekten unuttu.
Bunlari şeffaf bir şekilde konusmalisiniz. Bazen insanin tek bir anlamı olabileceğini düşündüğü durumlarin gerçekten çok farklı bir açıklaması olabiliyor.