sevgiliminden soğumam normal mi?

Ödese daha güzel olurmuş hoş olmamış. Ama belki unuttu yada dalginligina geldi sonuçta kimse hediye gönderip karşı taraf ödemeli yapmaz. Sevgilinizi tanimanz lazim bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yaptigini oyuzden sogumanza gerek yok gibi:)

Düşünememiş olabilir tatlım. Ama ben olsam bende soğurdum. Mesele para değil ama davranışı kırıcı.
Erkekler bizler kdr ince değildir.

Işık hızıyla soğurum
Ve kargoyu teslim almam geri gönderirdim
Ardına telefon açıp açık açık sorardım

Soğumak değil de bozulmak çok normal ya. Hediye bu sonuçta. Herşeyi erkek ödemeli demiypum ama siz bir kitap hçnderip alıcı ödemeli yapsanız yine ayıp olurdu. Bir kitap için kargonun 15 lira olmasını beklemeyip yanına nakit almamıştır belki? Bence bir sorun, konuşun yani rahatsız olduğunuzu bilsin.

Benim aklıma gelmedi değil. Çok şaşırdım çünkü. Faturayı kontrol ettim kargo alıcı ödemeli olarak seçilmiş ama. Ona da soramadım ayıp olur diye
bence sorun ayip falan olmaz..zaten bile isteye yolladiysa ayibi o yapmis. ben gecen gun bisi sattim kargoya vercem. onu bile karsi tarafa sordum sakincasi yoksa alıcı odemeli gondercem dedim. baya indirimli vermistim cunku.

Bence çok haklısın.. öğrenci mi erkek arkadaşın ? Maddi sorunu var mı ? Bunlar önemli. Bir de mesela ikiniz bir yerlere gittiğinizde hesabı kim ödüyor ?

Merhaba. İstisnalar mutlaka vardır ama genel kanım erkekler hediye ve özel günlere kadinlar kadar anlam yuklemiyorlar. Beyfendi de bu kategorideyse beceriksiz ve özensiz bir seçim yaparak kitapla meseleyi halletmeye çalışmış olabilir. Buna ben de olsam üzülürdüm ama suclayici yaklasmazdim. Ben sevgimi jest yaparak, sürpriz yaparak, özel günleri kutlayarak gostermeyi tercih ederken onun sevgiyi gösterme şekli bambaşka olabilir. Bu durumda da özel günlere önem verdigimi uzlaşmaya çalışarak anlatır ve hediye konusunda kendini geliştirmeye istekli oldugunu görmeyi beklerdim. Sonrasinda özel günleri kutlamayi anlamsız bile bulsa benim için kutlamalı elbette.

Karşı ödemeli konusunda da bir dalgınlık yasamis olabilir. Ben zamanım olmadiginda ya da şubede beklemek istemediğinde alıcı bilgilerini bir kağıda not eder paketle birlikte şubeye bırakır cikarim. Bunlar aileme gonderdigim paketler olduğu için üzerine karşı ödemeli diye not düşerim. Belki beyfendi de kargoyu bırakıp çıktı, ödeme kısmıni o an gerçekten unuttu.

Bunlari şeffaf bir şekilde konusmalisiniz. Bazen insanin tek bir anlamı olabileceğini düşündüğü durumlarin gerçekten çok farklı bir açıklaması olabiliyor.

Son düzenleme:
Yaniii tabi ki kötü bişey. Karşı ödemeli ben normal arkadaşıma küçük bişey bile gönderirken yapmıyorum utanıyorum. Ben olsam çok kötü hissederdim. Ama bir tek bu yüzden soğumazdım. Ama bunun benzeri şeyler çok fazlaysa kesinlikle soğurdum

Adam kitap göndermiş bu dünyadaki en güzel en zarif hediye bence.
Kargo kısmını düşünememiş olabilir, belki parası çıkışmamıştır, dikkat etmemiştir, vs
ama bu sizde bir soğuma yarattıysa;
kendinizi eleştirin ve duygularınızdan emin olun lütfen..

@komsukiziiiiii canım kargoyu sevgilin kendi mi elden göndermis yoksa internetten bir siteden mi göndermiş? Eşime sordum da bazı internet sitelerinde mecburi olarak kapıda ödeme olarak seçiliyor dedi...

Soğuma sebebi mi bilmem ama hiç hoş değil.
Ben kaç arkadaşıma yok param ile hediye yollayıp durumları benden iyi olmasın rağmen karşı ödemeli göndermedim,göndermem de.
Soğunadabilir yani.Benim içime dert olurdu bu.
Mesele sizin ödeyecek gücünüzün olmasında ziyade yaptığı davranış.
Parası olmayabilir o zaman kargo parasını da karşılayacak şekilde bi hediye gönderseydi, maddiyatçı biri değilmişsiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…