- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi agresifkiz
-
O erkek anlamaz olayi yalan!!!! Sizden benden daha iyi anliyorlar her seyi!!! :)Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen
Bal gibi anlıyorlar ya, anlamıyorum tamamen yalan:) İsteyince neler neler yapıyorlar ama genel olarak yapmak istemiyor erkekler, sonra da " biz anlamıyoruz yaa" yalanına sığınıyorlar.Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen
O erkek anlamaz olayi yalan!!!! Sizden benden daha iyi anliyorlar her seyi!!! :)
Ben de öyle dedim ya zaten. Ne cin fikirlidir onlar hey yavrum heyyBal gibi anlıyorlar ya, anlamıyorum tamamen yalan:) İsteyince neler neler yapıyorlar ama genel olarak yapmak istemiyor erkekler, sonra da " biz anlamıyoruz yaa" yalanına sığınıyorlar.
Aynen korkulur onlardanBen de öyle dedim ya zaten. Ne cin fikirlidir onlar hey yavrum heyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?