- Konu Sahibi agresifkiz
-
yanlış yapmış hediye sonuçta bu bende soğurdum bunun maddi yönünden değil hediye bu yani ayıp olmuş yoksa normal bi kargo olsa öde sorun değilSevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
Ne kadar düsüncesiz bir adam ya brn bile bayan halimle yolladigimda kendim oduyorum gurur yapar insan paran yoksa yollamaBana kargoyla hediye yollayıp kargo ücretini bana ödetmesi normal mi bilemedim. Ödemeyecek durumda değilim Allah’a şükür ama biraz garip geldi bana durum
Çok iticiSevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
Kendisi alıp paketleyip kargoya verdiyse tabiki ödemesi ıyi olurdu. Ama bazen siteden sipariş verildiğinde direk sizin evinize bazı sitelerde kargo ücreti kapıda ödeniyor bunu farketmemiş olabilir kendisi. Çünkü benimde başıma geldi yeğenim için animelere hediye sipariş etmiştim lc waikikiden kargoyu da aldı sandım ama ödenmemiş kargo kapıda onlar ödemiş. Böyle bi durum olabilir çokta şaapmamak lazım :))Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
Asıl özel hediyeler ilişkinin başlarında alınır. Zaman geçtikçe hediye de siradanlasiyor. Açıkçası ben hediyeyi çok özensiz buldum. Üstüne kargo parası ödenmesi de hiç hiç olmamış. Kitabin fiyatı ne kadardır ki zaten, kendiniz almışiniz gibi olmuş.Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?