sevgiliminden soğumam normal mi?

Tavır alsan neye aldığını anlaması uzun sürer böylesinin, iyisi mi bir mesaj at,

Teşekkür ederim nazik hediyen için, bir dahaki sefere PTT ile gönderirsen benim için daha iyi olur. Kitap gönderimlerinde %50 indirim yapıyorlar. Boşu boşuna 15 lira kargo ödemeyeyim :*

Yada,

Bir dahaki sefere sen ne alacağını söyle, ben buradan alayım. Boşu boşuna kargo parası vermeyelim.

Yada

Keşke haber verseydin, başka kitap siparişlerimde vardı, 100 lira üstü kargo bedava falan olurdu böylece.

Seç beğen al :)

cok sacma geldi bana tavrınız
belki farkında bile değil
bu mu soğumak için sebep?
bende birikmiş biseyler var sandim

Yanlış anlama ama Doğum günümde bana sevgilim kitap yollasana çok bozulurum üzerine bir de kargoyu ödesem vallahi soğumak ne kelime buz gibi olurum, normal zamanda aynı şehirde olsak neyse kitap bir derece olabilir ama hem ayrı şehirdeyiz hemde görüşme olanağımız yoksa çok daha özenli bir hediye beklerdim ben. Aynı şekilde onun Doğum günündede özenli bir hediye yollardım ona

Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen:KK53:
O erkek anlamaz olayi yalan!!!! Sizden benden daha iyi anliyorlar her seyi!!! :)

Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen:KK53:
Bal gibi anlıyorlar ya, anlamıyorum tamamen yalan:) İsteyince neler neler yapıyorlar ama genel olarak yapmak istemiyor erkekler, sonra da " biz anlamıyoruz yaa" yalanına sığınıyorlar.

O erkek anlamaz olayi yalan!!!! Sizden benden daha iyi anliyorlar her seyi!!! :)

Bal gibi anlıyorlar ya, anlamıyorum tamamen yalan:) İsteyince neler neler yapıyorlar ama genel olarak yapmak istemiyor erkekler, sonra da " biz anlamıyoruz yaa" yalanına sığınıyorlar.
Ben de öyle dedim ya zaten. Ne cin fikirlidir onlar hey yavrum heyy:KK53:

kendi kendime hediye almış gibi hissederdim ben olsam :skandal::skandal:

Valla sevgilimden hediye olarak kitaptan farkli bir hediye beklerim acikcasi

Yanlis anlasilmasin kitap okurum hediye de alirim veririm falan

Ama ne bileyim sevgiliye kitap hediye edilmesi ustelik kargo ucretinin sana odetilmesi normal degil
Haklisin

Biraz cimri mi acaba?

Öncelikle mutlu seneleriniz olsun :) Açıkçası ben çok bozulurdum. Kitap yerine daha özel bir hediye beklerdim üstüne kargoyu ödetmesi de baya kötü olmuş maalesef. Para sakınan insanlardan bende hiç hazetmiyorum yakın zaman da benimde doğum günüm bakalım korktuğum başıma gelecek mi :)

Eski basım bir kitap çok ince düşünceli ve üzerinde kafa yorulmuş bir hediye siz aksini söyleyenlere bakmayın mango dan tişört alsa asıl o zaman bu ne sıradan hediye derdim. Kargo ücreti o an üzerinde nakit yoktur dalgınlığına gelmiştir onu hesap edecek bi adam gibi gelmedi bana

Gayet soğuyabilir insan. Eski basım kitap ne? Hani normal zamanda alınır tamam da doğum gününde o mu verilir? Kargo ücreti felaket zaten umarim bir yanlışlık olmuştur. Ben normal kargoyu bile (tanidigima yolluyirsam) kendim öderim. Böyle yapacaksa yapmasaymiş bari.

ben normal bir şey gönderirken bile kargoyu kendim ödüyorum ayıp olmasın diye. hediye yollarken tabi ödemesi gerekirmiş. tuhaf olmuş.

vardı bir ara görüştüğüm. sana bir hediye yollayacağım dediğinde ondan hatıra kalacak bir bileklik tarzı bir şey beklemiştim. bana da kitap gelmişti. telefonda konuşmanın 10 dakikası 10 kuruştu o zamanlar. erken kapatınca homurdanıyordu. açık bırak telefonu diyordu. 10 kuruşu ben yere düşse dönüp almıyorum. o cimriydi. kitap yollamak cimrilik diyemem ama insan daha özel bir şey bekleyebiliyor :)

ben onu çok sevmiştim, hala kitabı benim için çok özeldir saklarım ama başka şeylerden dolayı ayrılmıştık. cimri şimdi başkasıyla evlendi :) ara ara kitabına bakıp gülümserim. o kadar. geçti gitti..

Dogumgunu sebebiyle hediye mecburiyetine girilmis hizlandirilmis bir hediye secimi ve özensiz.Siradan bir kitap olsa bile anlamli seyler katip dusunulmus ozenilmis izlenimi birakabilirdi bir de kargo ucretini karsi tarafa biraktigi zaman haklisiniz kizilmayacak kadar degil..
Maddi degerinden ziyade kisiye kendini özel hissetirecek uzerine dusunulmus farkli hediye secenekleri bence kisiyi daha mutlu eder,etmesi lazim.Maddi degerine onem veren insanlar da vardir bu olay bana hos,güzel gelmiyor acikcasi..
Kendisine yakin zamanda normal bir hediye ile iade-i kargo yapin.. :) Bakalim kendini nasil hissedecek nasil tepki verecek?

Hediye gönderiyorsa kargo parasını senin ödemen çok saçma bizde hediye gönderdik bizede hediye geldi böyle bi durumla hiç karşılaşmadım. Soğuma kısmı sana kalmış ona yorum yapamayacağım.

Açık açık sor, böyle karkterdeki biriyle yapamıyosan senin susman bir işe yaramaz. Açıkça konuşamadığın biriyle zaten olmaz. Sorduğun zamanki tepkisinden bile anlarsın

Soğumaniz garip değil ama onun yaptığı çok garip.bir insan birşeyi yaptı mı tam yapmalı.size niye ödetiyor öyle hediye mi olur.ayrıca kitap değerlidir falan ama doğum gününde daha özel birşey de alabilirdi.çok sıradan.

Back
X