• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliminden soğumam normal mi?

Kargoyu sana ödetmesi oldukça nahoş bir durum. Kargo ile hediye yollayan adam o kargonun bedava gitmediğinden haberdardır.

tabi o da doğru, ben son iki yıldır kendisine bardak alıyorum doğumgününde, anlayana kadar böyle dedim, geçen yıl güzel bir hediye aldı bu sayede, tabi ben tüyo vermesem o da yaştı da neyse.
Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen:KK53:

Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen:KK53:

evet kadına hediye almak erkeğe almaktan on kat daha kolay.

Bende soğurdum ama önce bi sorun.. bi keresinde başıma geldi kargo ücretini ödememe rağmen karşı taraftan da karşı ödemeli diye para almışlardı.. rezil oldum..

evet kadına hediye almak erkeğe almaktan on kat daha kolay.
Benim eski sevgilim de 6 yıl boyunca çookk çokk güzel hediyeler alıp yollayacaktı güya.
Nedense hep parasız olur, bi türlü fırsatı olmazdı.

Ki kendisi Cumhurbaşkanı Sarayı'nda asker, o zamana göre maaşı da 4000 tl idi. :KK70:

Bir de şey derler ya, kitap çok anlamlı bir hediyedir anlamasını bilene falan.:KK70:
Ne anlamı arkadaş gayet ucuzculuğun ve düşüncesizliğin hediyesidir kitap.
Ha istisnai durumlar hariç tabi ki.
Onun dışında baştan savmacılık başka bişey değil
Bi kere okumaktan hoşlanıyo diye her tarz ve içerikte kitabı okumak zorunda değil ki insan. Böyle dayatmalar yüzünden kitap okumaya karşı önyargısı oluşuyo gençlerin. Git normal bir zamanda sevdiğim bi yazarın ya da ilgi alanlarımı içeren bi kitap al, ne güzel düşünmüşsün diyeyim. Ama bu değil, böyle olmaz. Hoş değil.

Aslında kargo gönderilirken soruluyor siz mi ödeyeceksiniz diye.

Ben de sizin gibiydim, sevgilim cimri değildi ama düşünemedikleri yüzünden soğurdum.(Mesela bana hiç çiçek almaması). Sonra benim canım sıkılacağına onunki de sıkılsın deyip bir bir yüzüne vurdum. Dank etmiş olacak ki hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyor. Gurur yapmadım bu konuda, iyi de oldu.

Bence siz de deyin "yaa kargoyu aldım ama alıcı ödemeli denildi. Benden para istendi şok oldum. Ödedim sorun yok da ben kargoyu gönderen ödüyor alıcı ödemeli diye bir şeyden haberim yoktu. Kendi hediyemi kendim ödeyerek öğrenmiş oldum hehehe" derseniz o anlar. :KK66:
Bu arada mutlu yıllar:KK37:

Uzulmeni istemem ama bastan savulmus bir hediye direkt alayim bitsin gibi. Daha guzel ince seyler dusunebilirdi bari kitabin icinden mektup gul yapragi bir seyler ciksaydi :) calismasa anlarim ama kargoyu senin odemen bence uzucu ben de olsam bozulurdum. Ha diyelimki parasi kalmamis o zaman da sana haber verirdi kusura bakma durum bu vs diye...

26 yaşında çalışan para kazanan insan 3 aylık sevgilisine ilk doğumgününde kitap almaz,hadi aldi diyelim kargo parasını ödetmez.pahali olmasa bile çok daha romantik düşünceli bir hediye alabilirdi.bence yol yakınken bitirin ilişkinizi.karsinizda çok düşüncesiz birisi var bence.

Nasıl söylenir ki böyle bir şey rencide olmasın sonra :KK43:

Siz rencide olmadınız mı yani?
Ben olurdum şahsen..

Hiç öyle pahalı zevklerim yoktur, ufak şeylerden mutlu olurum. Ama bana biri hediye diye gönderip kargo parasını kitlese baya rencide olurum..

Bir siteden alışveriş yapıp sizin adresinize postalasa oradaki kargo ücretini mecbur ödeyecekti sonuçta dimi?

Anneniz haklı ama biraz daha gözlemleyin. Cimri insanla hayat çok çok zordur emin olun..

Benim aklıma gelmedi değil. Çok şaşırdım çünkü. Faturayı kontrol ettim kargo alıcı ödemeli olarak seçilmiş ama. Ona da soramadım ayıp olur diye
O Seçimi kargo görevlisi yapıyor.Bazen iki taraftan da ödeme alabiliyorlar.Nişanlından soğursan daha ayıp olur.Laf arasında söyle bence..Bu arada hediye ise kargo ücretini kendi ödemeliydi,sanırım ben de soğurdum :)

Ben olsam ben de soğurdum biraz yani hediye kargo gönderiyor ve alıcı ödemeli. :110: ilginç. Ama bu yüzden ona karşı soğuduğunu belli etme bence. Bu defa da "sen şöylesin böylesin" diyerek üzmesin seni

Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
Kitaba para bile vermemiştir. Korsan kitap olmasın.
Anneni dinle!!!

Valla bencede hic hos değil.
Canim hediyede hediye degil kusura bakma da.
Kitaptan doğum günü hediyesi mi olur sevgiliye?
Pırlanta yollasin demiyoruz ama insan biraz deger verdiğini gösterecek birşeyler yapar
Kargo ücretini de odetip tüyü dikmiş.
Söyle tabiki yüzüne, yollarken utanmamis sende söylerken utanma.

Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
tuhaf ama, normalde nasıldır, para harcama konusunda

Back
X