- 14 Ekim 2016
- 7.142
- 48.198
- 548
- Konu Sahibi agresifkiz
Kargoyu sana ödetmesi oldukça nahoş bir durum. Kargo ile hediye yollayan adam o kargonun bedava gitmediğinden haberdardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.tabi o da doğru, ben son iki yıldır kendisine bardak alıyorum doğumgününde, anlayana kadar böyle dedim, geçen yıl güzel bir hediye aldı bu sayede, tabi ben tüyo vermesem o da yaştı da neyse.
Bak işte , sen anlamadığından mı bardak aldın sanki? Ona ders vermek için geçiştirdin.
Erkekler de "erkekler anlamaz" kalıbına sığındıkları için almıyorlar.
Ben de anlam veremiyorum bu duruma. Bir güzel hediye alıp sevindirmekte ne var yani?
Küçücük bir çikolatayla, tek bir dal gülle mutlu olabilen varlıkları mutsuz etmek için uğraş veriyorlar resmen![]()
Benim eski sevgilim de 6 yıl boyunca çookk çokk güzel hediyeler alıp yollayacaktı güya.evet kadına hediye almak erkeğe almaktan on kat daha kolay.
Bi kere okumaktan hoşlanıyo diye her tarz ve içerikte kitabı okumak zorunda değil ki insan. Böyle dayatmalar yüzünden kitap okumaya karşı önyargısı oluşuyo gençlerin. Git normal bir zamanda sevdiğim bi yazarın ya da ilgi alanlarımı içeren bi kitap al, ne güzel düşünmüşsün diyeyim. Ama bu değil, böyle olmaz. Hoş değil.Bir de şey derler ya, kitap çok anlamlı bir hediyedir anlamasını bilene falan.
Ne anlamı arkadaş gayet ucuzculuğun ve düşüncesizliğin hediyesidir kitap.
Ha istisnai durumlar hariç tabi ki.
Onun dışında baştan savmacılık başka bişey değil
Nasıl söylenir ki böyle bir şey rencide olmasın sonra![]()
O Seçimi kargo görevlisi yapıyor.Bazen iki taraftan da ödeme alabiliyorlar.Nişanlından soğursan daha ayıp olur.Laf arasında söyle bence..Bu arada hediye ise kargo ücretini kendi ödemeliydi,sanırım ben de soğurdum :)Benim aklıma gelmedi değil. Çok şaşırdım çünkü. Faturayı kontrol ettim kargo alıcı ödemeli olarak seçilmiş ama. Ona da soramadım ayıp olur diye
Kitaba para bile vermemiştir. Korsan kitap olmasın.Sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.
tuhaf ama, normalde nasıldır, para harcama konusundaSevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz bugün benim doğum günüm diye bana kargoyla hediye yollamış. Hediye eve geldiğinde kargo ücretinin alıcı tarafından ödeneceğini söyleyip benden 15 lira alınınca şok oldum. Hediye zaten kitaptı ama ben kitap okumayı severim buna çok takılmadım olabilir herkes maddi şeylere önem vermez. Para mevzularına hiç takılmam ben Allah’a şükür ailem ve benim durumum iyi ama paradan sakınan insanlardan da çok hoşlanmam. Sabahtan beri içimde ona karşı bir soğuma var ben mi olayı büyütüyorum yoksa annemin dediği gibi çok mu safım her türlü yoruma açığım teşekkürler.