• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliminden soğumam normal mi?

Güzellikle sor
Düşünememiş olsa bile bu esekliği bie daha yapmaz. Çümkü yaptıgı çooook ayıp.
Annene kulak ver derim, dedikleri hep çıkıyor biz asktan görmüyoruz.
Bu arada kitabı sana her zaösn alanilir özel birgün beklemesine gerek yok ama özel günler için özel hediyeler jestler fena olmaz. Pahalı olmadına gerek yok. Bu arada Arkadaşına kitap alırsın sevgiliye kitap almak da neymiş.

Sevgilinzin durumu nasıl. Ve daha önce parasa mevzularda rahatsız edici bi durum gördünüz mü? Benim de hoşuma gitmezdi açıkçası. Kitap ta ödemeli yollaması da. Herkesim dediği gibi kitap güzel bir hediye olsa da sevgili olunca insan özenilsin istiyor.

Bende öyle düşünüyorum ödeyemeyecek durumda değilim zaten öderim ama beni düşünüp hediye yollayıp kargo ücretini bana ödetmek garip geldi düşüncesizlik gibi geldi ben mi abartıyorum diye başkalarının fikrini almak istedim teşekkür ederim
belkide o ödeyemeyecek durumdadır olamaz mı.

Ayip ayip ayip. Olmaz oyle sey. Annenin dedigi dogru gibi geldi. Cimriligin yapmis sanki. Hep derim cimri adamdan uzak durmak lazim

Baba para ver sana hediye alacağımın bir kaç level üstü olmuş bu.
Zahmet etmeseymiş, şu kitabı benim için kendine al dese de olurmuş.
Ben de soğurdum, bu acayip bir odunluk türü çünkü.

Kitap alması da saçma bence.
Tamam sen seviyor olabilirsin ama o kadar seçenek içinden ala ala kitap mı almış?
Durumu yoksa da adam akıllı açıklasaymış.

Hele birde kargo olayı tam "mçtı cafer bez getir, cıvık mçtı tez getir" olmuş.

ihihihi,
bu erkekler hediye olayını beceremiyorlar,
o yüzden ben konuda hediye içeriğine hiç takılmadım şahsen, benim kaç yıllık kocam her sene beni deli edecek bir hediye seçiyor.

Asla dayanamam, dakikasında "Kargoyu bana kitlemişsin, hadi iyisin." derdim herhalde.
İçinizde tutmayın şu saçma sapan şeyleri, söylerken çok kırıcı da olmayın, yanlış anlaşılma falan da olabilir.

Kitap okumayı ben de çok severim ancak birine kitap hediye etmeyi de inanılmaz saçma bulurum. Kolaycılık olduğunu düşünüyorum. Nasılsa kitap seviyo diye üzerinde hiç düşünülmemiş, emeksiz bir hediye. Kaldı ki o sizin erkek arkadaşınız ve özel bir gün için hediye seçiyor. Resmen aradan çıkarmış. Hadi bütün bunları boşverdik diyelim, alıcı ödemeli kargo da nedir? Bugün gidip kitapçıdan alsanız yine 15 lira vereceksiniz belki o kitaba. Bunun hesabını yapacak kadar cimri bir adama saygı ve sevgi duyamazdım sanırım ben de. Çok ama çok itici.

ihihihi,
bu erkekler hediye olayını beceremiyorlar,
o yüzden ben konuda hediye içeriğine hiç takılmadım şahsen, benim kaç yıllık kocam her sene beni deli edecek bir hediye seçiyor.
Bence beceremiyorlar değil de, işlerine gelmiyor.
Biz kadınlar da "erkekler anlamıyor" diyerek üstünde durmadığımızdan onlar da anlamamazlıktn geliyor.
Yoksa -sende biliyorsundur- ne erkekler var , kadınların bile aklına gelmeyecek hediyeler alan..

Bence beceremiyorlar değil de, işlerine gelmiyor.
Biz kadınlar da "erkekler anlamıyor" diyerek üstünde durmadığımızdan onlar da anlamamazlıktn geliyor.
Yoksa -sende biliyorsundur- ne erkekler var , kadınların bile aklına gelmeyecek hediyeler alan..

tabi o da doğru, ben son iki yıldır kendisine bardak alıyorum doğumgününde, anlayana kadar böyle dedim, geçen yıl güzel bir hediye aldı bu sayede, tabi ben tüyo vermesem o da yaştı da neyse.

Kitap okumayı ben de çok severim ancak birine kitap hediye etmeyi de inanılmaz saçma bulurum. Kolaycılık olduğunu düşünüyorum. Nasılsa kitap seviyo diye üzerinde hiç düşünülmemiş, emeksiz bir hediye. Kaldı ki o sizin erkek arkadaşınız ve özel bir gün için hediye seçiyor. Resmen aradan çıkarmış. Hadi bütün bunları boşverdik diyelim, alıcı ödemeli kargo da nedir? Bugün gidip kitapçıdan alsanız yine 15 lira vereceksiniz belki o kitaba. Bunun hesabını yapacak kadar cimri bir adama saygı ve sevgi duyamazdım sanırım ben de. Çok ama çok itici.
Bir de şey derler ya, kitap çok anlamlı bir hediyedir anlamasını bilene falan.:D
Ne anlamı arkadaş gayet ucuzculuğun ve düşüncesizliğin hediyesidir kitap.
Ha istisnai durumlar hariç tabi ki.
Onun dışında baştan savmacılık başka bişey değil

Back
X