• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

arkadaşlar bütün yorumları okudum maşallahınız var bizde bu ayın 30unda 3.yılımızın bitişini kutluycaz benimde romantik bir şey bulmam lazım banada yardım edin :1:,ayrıca bende 3 yıl boyunca kendi yaptıklarımı anlatabilirim sizlere:34:

anlat tabı tatlım sende bıze fıkır ver... bızde daha planlıyoruz zaten sanada yardım ederız

arkadaşlar bütün yorumları okudum maşallahınız var bizde bu ayın 30unda 3.yılımızın bitişini kutluycaz benimde romantik bir şey bulmam lazım banada yardım edin :1:,ayrıca bende 3 yıl boyunca kendi yaptıklarımı anlatabilirim sizlere:34:

yıldonumlerımız bırbırıne cok yakınn :61: bende hala arayıstayım valla pasta yapıcam o kesınde devamı nasıl olucak bılmıyorummm hiiiç :44:

bende anlatiiim bendeeee:))
aşkımın ilk dogum gününüde muhteşem şekilde kutlamıştım:))) hediye olarak da fotolarımızın oldugu tişörtler yaptrmıştım ..gerçekten çok güzeldiii
zaten montuna kıyafetlerineee hep notlar koyarım.. beklemediği anda çıkar karşısınaa...
bu seferki dogum gününde sabahtan hediyelerimi aldım.. pastamı aldım kapısına gittim.. banyoya gircekti.. dur dedim girme bişey sölücem aşkım hemen girip çıkıcam dedi.. onu yemege gtürcem sanıo... ben merdiven dairesinde poşetleri bıraktım pastaya mumları dizdim, yaktım.. zili çaldım..içeri sesszce grdimm bi elimde pasta bi elimde foto makinesi o an yüzünü çekmem lazım.. anaaaam içeri girdim bnmki grmiş duşaaa:))) elimde kalakaldım.. :1: neyse bekledim çıkmasını.. çıktı üstünü giydi ben yine aynı şekilde odasına daldımm...o an yzünü görmek dünyalara bedeldiii:)))

anlat canim anlaatt :52: yardim isini dogunal a birakiyorum cnaim ne haddime cok odunum yanii:52:

AAAAAA bak benimde şimdi aklıma geldi bizimde Nisan 20 2. yıldönümümüz ve benmki askerde ben napçaaaaaam, kargoyle bişey mi göndersem ne etsem:64:
Ay şaka gibi unutmuşum resmen kendimi kınıyorum:47:

yıldonumlerımız bırbırıne cok yakınn :61: bende hala arayıstayım valla pasta yapıcam o kesınde devamı nasıl olucak bılmıyorummm hiiiç :44:

pasta demişken ben erkek arkadaşıma doğum gününde yaptığımı ekleyim size fikir olsun madem ayrıca sizin ayın kaçında :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0196.webp
    $Fotoğraf0196.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0190.webp
    $Fotoğraf0190.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 77
bende anlatiiim bendeeee:))
aşkımın ilk dogum gününüde muhteşem şekilde kutlamıştım:))) hediye olarak da fotolarımızın oldugu tişörtler yaptrmıştım ..gerçekten çok güzeldiii
zaten montuna kıyafetlerineee hep notlar koyarım.. beklemediği anda çıkar karşısınaa...
bu seferki dogum gününde sabahtan hediyelerimi aldım.. pastamı aldım kapısına gittim.. banyoya gircekti.. dur dedim girme bişey sölücem aşkım hemen girip çıkıcam dedi.. onu yemege gtürcem sanıo... ben merdiven dairesinde poşetleri bıraktım pastaya mumları dizdim, yaktım.. zili çaldım..içeri sesszce grdimm bi elimde pasta bi elimde foto makinesi o an yüzünü çekmem lazım.. anaaaam içeri girdim bnmki grmiş duşaaa:))) elimde kalakaldım.. :1: neyse bekledim çıkmasını.. çıktı üstünü giydi ben yine aynı şekilde odasına daldımm...o an yzünü görmek dünyalara bedeldiii:)))

t shirt cok romantik caniim ama benimki giymez diye yaptirmadim ben belki de hosuna gider bilmiyorum da ben yokken giymez utanir :9:

canim benimki biraz oduun :52: ama yapar heralde biseyler bide ben nazar boncugu istedim ondan o bana takmisti kiz bebeklerine takilandan bide bana sarki yazmis onu soylemisti cok aglamistim acayip bi anisi var kaybedince cok uzuldum bu yaz getir tamam mi dedim tamam dedi:31:

bak sımdı dogumgununde 10 tane arkadasına sevgılının numarasını ver..ve hepsıne bırer kagıda sevgılıne guze cumleler yazdır. hepsıne mesela ornek verıyorum saat 10 da atın mesaj olarak de.. o anda senın yanındayken telefonuna 10 tane mesaj gelsın şaşırcak bunlar kımden geldı dıye.. bı sure ızle onu.. ve atla boynuna hepsı benden gelıyor askım sneı cok sevıyorum de ve öpp bence cok guzel bı suprız

AAAAAA bak benimde şimdi aklıma geldi bizimde Nisan 20 2. yıldönümümüz ve benmki askerde ben napçaaaaaam, kargoyle bişey mi göndersem ne etsem:64:
Ay şaka gibi unutmuşum resmen kendimi kınıyorum:47:

bende kınadım bak şimdi seniii :9::9: içeri bazı yerlerde kargo almıyolar ordaki subede bekler carsısında gider alır canımmm bizim yıldonumumuzde o süpriz yapıp gelmiştii :69: belkı senınkıde gelııırr

Son düzenleme:
t shirt cok romantik caniim ama benimki giymez diye yaptirmadim ben belki de hosuna gider bilmiyorum da ben yokken giymez utanir :9:

canım ikimizede yaptım ön tarafta bizim fotolarımız var arkasında da çok gzel bi yazı:1: giyersek beraber giycez zaten.. şuan dolabımızda çok güzel yer kaplıyooo:16:

pasta demişken ben erkek arkadaşıma doğum gününde yaptığımı ekleyim size fikir olsun madem ayrıca sizin ayın kaçında :)

24ünde canım bızımkıde 4. senemızı bitiricez 5e dikey geçiş yapıcaz :9: yaa ıns bende becerebılırım yemek konusunda ıyıyımdırde bu seker hamurludan bıraz endıse edıyorum :9:

anlat tabı tatlım sende bıze fıkır ver... bızde daha planlıyoruz zaten sanada yardım ederız

bi tane anlayım canım eczaneden kapsül şeklinde ilaçlar aldım, içindeki tozları boşalttım, kapsüllerin içine tek kelime güzel sözler yazdım kapattım 15 kapsüle falan böyle yaptım ,kendim bir prespektüs yazdım, ilacın kutusunu kapladım romantik sözler yazdım, sevgilim görünce ne olduğunu anlamadı şok oldu sonra i:53:laçları tek tek açtıkça yüzündeki ifade görülmeye değerdi:52::52:

bak sımdı dogumgununde 10 tane arkadasına sevgılının numarasını ver..ve hepsıne bırer kagıda sevgılıne guze cumleler yazdır. hepsıne mesela ornek verıyorum saat 10 da atın mesaj olarak de.. o anda senın yanındayken telefonuna 10 tane mesaj gelsın şaşırcak bunlar kımden geldı dıye.. bı sure ızle onu.. ve atla boynuna hepsı benden gelıyor askım sneı cok sevıyorum de ve öpp bence cok guzel bı suprız

aneeem cok siriiin :) tamam caniim bunun yaninda birkac arkadasima da o dilek feneri mi balonu mu neyse onu da o arkadaslarima ucurtabilirim iskeleden izleriz bizdeee mesajlardan kafasini bi kaldirirr anam noluyo burdaaaa :16::16::16:

Back
X