• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

bi tane anlayım canım eczaneden kapsül şeklinde ilaçlar aldım, içindeki tozları boşalttım, kapsüllerin içine tek kelime güzel sözler yazdım kapattım 15 kapsüle falan böyle yaptım ,kendim bir prespektüs yazdım, ilacın kutusunu kapladım romantik sözler yazdım, sevgilim görünce ne olduğunu anlamadı şok oldu sonra i:53:laçları tek tek açtıkça yüzündeki ifade görülmeye değerdi:52::52:

bu nasi bi yaraticiliiiktiiirr yaaa:53::53::53: vay anam vayy cok ilgincmiss kk ya bak sen yaa bu cevherleri daha once niye dokmediniz kizlaar sankii:52:

aneeem cok siriiin :) tamam caniim bunun yaninda birkac arkadasima da o dilek feneri mi balonu mu neyse onu da o arkadaslarima ucurtabilirim iskeleden izleriz bizdeee mesajlardan kafasini bi kaldirirr anam noluyo burdaaaa :16::16::16:

evettt işte budurr..:) bak ıkımız bır suprız cıkardık.. :D bence cok begenıcek

ben hazır bulamadım kendim yaptım bide çok zordu:18: ama değdi:16:

değeeerr tabiiii yaa el emeği göz nuruu :69: ben onceden yaptım ama oncekı sayfalardada dedım pudınglı fln sımdı bıraz farklı dusunuyorum seker hamurundan onla benıde yapıcam pastanın ustunde kalp tutucaazz beraber yanı becerebılırsem :9:

evettt işte budurr..:) bak ıkımız bır suprız cıkardık.. :D bence cok begenıcek

hele bi begenmesin canina okurum oracikta :52:

bende buna benzer birşey biyerde okumuştum canım kendi yaratıcılığım değil yani:27::1:

kiz sus benim fikrim dee kim bilcek:52::52: saka biyana canim hepimiz zaten biyerlerden esinleniyoruuz zaten dimii onemli olan yapmakk

ben videoyu hazirladigimda arkadaslarimdan biri bi baska arkadasina bende yapabilirdim boyle bisey dedi onunki de uzakta sanirim ama ben yaptim aramizdaki fark bu:52:

değeeerr tabiiii yaa el emeği göz nuruu :69: ben onceden yaptım ama oncekı sayfalardada dedım pudınglı fln sımdı bıraz farklı dusunuyorum seker hamurundan onla benıde yapıcam pastanın ustunde kalp tutucaazz beraber yanı becerebılırsem :9:

olur canım olur ben ilk denememde bunu yaptım senin ilk değilmiş daha iyi olur :)

evet tatlım gayet mantıklı cok guzel olmus ama ellerıne saglık ben bayıldım sevgılın ney yaptı bılmem :D

çok mutlu oldu ,en güzel doğum gübü hediyem falan dedi ,birde o evdeydi hiç haberi yok bu olaydan kapıyı çaldım karşısında pasta ve mumlarla beennn :16::16:

tesekkur ederim canim ben bu kadar cok sey cikcagini dusunmemistim acikcasi sok olduum meger ne romantikmis kadinlar dimi kendimi odun hissettim gercekten:52:

:52::52::52:Şimdi uyurkene bütün gece süpriz düşün bakalım kertenkelebekk hanım:18::18::18:
Şöyle bi kutu olsa bütün özlemimi doldursam içine de yollasam vay arkadaş ne zor geldi şimdi bana:53::53:

Dogunal cok tesekkur ederim caniiim kafani yorup bana surpriz buldugun icin :16:

peki bunu dogum gunumde mi yapmaliyim yoksa yil donumumuzde mi yildonumumuze kadar bekleyemem kiii zaten o zamanda farkli bisey mi yapsam ki bilemedim:26:

nerdeyse sana dolunay dicem dogunal aklimda kalmiyo :D:D:D

Son düzenleme:
bi tane daha gelliiiyyyoooorrrr:1: 14 şubatta yapmıştım bunu geçen yıl;14 tane not kağıdı şeklinde kağıt kestim kırmızı kartondan, bir yüzüne niye seni seviyorum yazdım hepsinin ,diğer yüzlerinede kendimce sebepler yazdım onları rulo yaptım beyaz kurdele ile bağladım ve bir kutuya koydum aldığım hediyenin yanında vermiştim çokta mutlu olmuştu:16:

:52::52::52:Şimdi uyurkene bütün gece süpriz düşün bakalım kertenkelebekk hanım:18::18::18:
Şöyle bi kutu olsa bütün özlemimi doldursam içine de yollasam vay arkadaş ne zor geldi şimdi bana:53::53:

benim aklima bisey geldi aslinda canim ama bir kutu hazirla ayni hap taktigini kullanip o kutunun icini rengarenk haplarla doldur icine de kisa tatli sozler yaz... sonra kalpli kitabi da yap kartonlarin on kismina yine fotograflarinizdan koyup arka kismina da o fotolarla ilgili anilairni yaz sana neler hissettirdigini nasi mutlu ettigini yaz hatta tarihleri varsa tarih siralamsi da yapabilirsiin cokkk da guzel olur bencee ama daha farkli bisey istersen bilmiyorum yine dusun tatlim benim aklima bu geldii:38:

benim aklima bisey geldi aslinda canim ama bir kutu hazirla ayni hap taktigini kullanip o kutunun icini rengarenk haplarla doldur icine de kisa tatli sozler yaz... sonra kalpli kitabi da yap kartonlarin on kismina yine fotograflarinizdan koyup arka kismina da o fotolarla ilgili anilairni yaz sana neler hissettirdigini nasi mutlu ettigini yaz hatta tarihleri varsa tarih siralamsi da yapabilirsiin cokkk da guzel olur bencee ama daha farkli bisey istersen bilmiyorum yine dusun tatlim benim aklima bu geldii:38:

Oyy canım benim düşünmen yeter:13:

yapabilirim böyle birşey ama gece biraz daha düşünmeliyim askerde ya belki daha farklı birşey bulurum, bulursam burdada paylaşcm bakayım fikirlerinize danışayım:13::13: Gece uzun düşüneceğimmm:18:

Back
X