Sevgilimle 1 yıldır beraberiz. Beni sevdiğini her türlü belli ediyor ama dün başkasıyla evlen dedi?

okaryot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
81
13
3
Sevgilimin bir sevgilisi olmuş. Çok sevmiş ve severken terkedilmiş sebep yokken. Çok acı çekmiş. Ayrılığının 5. Ayında biz tanıştık, karşılaştık. Şimdi 1 yıldır da beraberiz. Sevdiğini de söylüyor, davranışlarıyla da bunu fazlasıyla belli ediyor, ben ne istersem hepsini yapıyor, gözümün içine bakıyor resmen ama dün Evde kalacaksın artık evlenmen lazım dedi bana. Kimle evleneceğim diye sordum. Kimle evleneceksin dedi. Seninle evlenirim evleneceksem dedim. Ben kızlardan nefret ediyorum dedi. Benden de mi dedim. Seni seviyorum dedi ama garip bir konuşma oldu. Sabahına da şaka yaptığını söyledi
buna üzüldüğümü farkedince.Defalarca seviyorum seni dedi.Ne yaptım da sevmediğimi düşündün dedi.Dün gerçekten şaka yapmıştım dedi.Beni kullanıyor olma ihtimali sıfır çünkü istemediğim hiçbir şey yapmıyor aksine ben ne istersem onu yapıyor. Gelecek planları da yapıyoruz aslında. Okullarımız bitsin şurda oturalım diyoruz, eve bir hayvan alalım, ev şöyle olsun böyle olsun diye kendisi gelip anlattı bir kere. Bilmiyorum çok üzüldüm. Sizce gerçekten beni denemek için şaka yapmış olabilir mi? Yoksa neden böyle bir cümle kurmuş olabilir? Aklımdan atamıyorum bu mevzuyu

Sevgilin olgunlaşmamış erkek türünden.
Şurada otururuz demiş evleniriz dememiş ayrıca.
Ve kızlardan nefret ediyorum deyipte seninle sevgili olması da tutarsızlık.
Evde kalacaksın evlen artık falan demiş yani bu kadar iticilik karşısında soğumadıysan helal diyorum.

Yemlemiş,ayak yapmış.
Okul falan da bitmemiş,evlilik niyeti de olmaması normal.Çok erken daha.
Şaka da değil aslında.

Niyetinin olmaması normal bence de.Daha öğrenci,ben yeni mezun oldum.Zaten daha ben bile evlilik düşünmüyorum ama öylesine açılıverdi konu.Şaka yapmıştım dedi zaten ama biraz detaycıyım takılıyorum böyle ister istemez.Rahatladım biraz daha.Teşekkür ederim :)

Evlilik planlarını ben dahi kurmuyorum doğrusu.Henüz çok erken.Ondan da beklemedim ama şurda otururuz,yaşlanınca kolaylık olsun diye böyle bir ev yaptırırız vs dediğine göre baya gelecek planı yapmış kafasında.Olgunlaşmamış olabilir bir şey diyemem ama ben itici bulmuyorum doğrusu.Bu konuşmadan başka bir hatası,bir kusuru dahi olmadı ve aram da çok iyi.Soğumadım.

Cocuk bu ya...
Okuyan ogrenciye "evde kalcan" muhabbeti, ozellikle de sevgilisi tarafindan... neresinden tutsan elinde kaliyor. Sevgiliniz pek akilli biri degil sanirim. Kusura bakmayin. Ben olsam boyle birinden ayrilirdim
Ben mezun oldum.Öğrenci olan o.Ayrılmak da keşke o kadar kolay olsa.Ben pek ayrılabilen birisi değilim.1 yıl dile kolay benim böyle güzel ve özel olan ilk ilişkim.Kolayca silip atamam Ki

Ben mezun oldum.Öğrenci olan o.Ayrılmak da keşke o kadar kolay olsa.Ben pek ayrılabilen birisi değilim.1 yıl dile kolay benim böyle güzel ve özel olan ilk ilişkim.Kolayca silip atamam Ki
Iyi bi kac sene sonra "hadi" desiginizde "ee ben sana soylemistim evlenmek istemedigimi. Sen kendin benimle devam ettin" lafini duyarsaniz sasirmayin o halde

Mezun olur olmaz, düğün ne zaman, artık mürüvetini görmek kaldı bi diyen akrabalar vardır ya o tarz bir geyik çevirmek istemiş olabilir belki. Git başkasıyla evlen dememiş zaten sana aslında.

Mezun olur olmaz, düğün ne zaman, artık mürüvetini görmek kaldı bi diyen akrabalar vardır ya o tarz bir geyik çevirmek istemiş olabilir belki. Git başkasıyla evlen dememiş zaten sana aslında.
Yani ben seninle evlilik düşünmüyorum da demedi.Açık sözlüdür söyler.Ya da gerçekten böyle başkasıyla olmamı istese benimle sevgili mi olur? Düşününce mantıksız geliyor evet ama kırıldım galiba biraz.Yorumunuz iyi geldi gerçekten.Takılmayacağım böyle ufak detaylara.Bu mevzular kader kısmet zaten.Şu an birlikteyiz,mutluyuz.Bana sonuna kadar sadık,sonuna kadar güvenen ve güvendiğim bir insanla beraberim.Beni sevdiğinden de çok eminim.Bunları düşünüp önüme bakacağım.Çok çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…