Denemek icin yapılan konusmalardan nefret ederim. Samimi bulmam.Sizce gerçekten beni denemek için şaka yapmış olabilir mi?
Yemlemiş,ayak yapmış.
Okul falan da bitmemiş,evlilik niyeti de olmaması normal.Çok erken daha.
Şaka da değil aslında.
Evet o yüzden söylüyor.Zaten bu cümleyi kurmasından 5 dk önce konu eski sevgilisiydi.Terkediliş hikayesinden bahsediyordu.Severken ayrılmış belki aldatılmıstır nefret ediyorum demesinin sebebi bu olabilir
Sevgilin olgunlaşmamış erkek türünden.
Şurada otururuz demiş evleniriz dememiş ayrıca.
Ve kızlardan nefret ediyorum deyipte seninle sevgili olması da tutarsızlık.
Evde kalacaksın evlen artık falan demiş yani bu kadar iticilik karşısında soğumadıysan helal diyorum.
Başlığa istemsiz guldum,Allah affetsin.Sacma muhabbet takilmayin genel halı iyiyse.
Ben mezun oldum.Öğrenci olan o.Ayrılmak da keşke o kadar kolay olsa.Ben pek ayrılabilen birisi değilim.1 yıl dile kolay benim böyle güzel ve özel olan ilk ilişkim.Kolayca silip atamam KiCocuk bu ya...
Okuyan ogrenciye "evde kalcan" muhabbeti, ozellikle de sevgilisi tarafindan... neresinden tutsan elinde kaliyor. Sevgiliniz pek akilli biri degil sanirim. Kusura bakmayin. Ben olsam boyle birinden ayrilirdim
Iyi bi kac sene sonra "hadi" desiginizde "ee ben sana soylemistim evlenmek istemedigimi. Sen kendin benimle devam ettin" lafini duyarsaniz sasirmayin o haldeBen mezun oldum.Öğrenci olan o.Ayrılmak da keşke o kadar kolay olsa.Ben pek ayrılabilen birisi değilim.1 yıl dile kolay benim böyle güzel ve özel olan ilk ilişkim.Kolayca silip atamam Ki
Olur şaşırmam.SağolunIyi bi kac sene sonra "hadi" desiginizde "ee ben sana soylemistim evlenmek istemedigimi. Sen kendin benimle devam ettin" lafini duyarsaniz sasirmayin o halde
Bende bunu yazacaktım her şaka da bir gerçek vardır diye baktım siz yazmışsınızHer sakanin altinda bir ciddiyet vardir...
Niyetinin olmaması normal bence de.Daha öğrenci,ben yeni mezun oldum.Zaten daha ben bile evlilik düşünmüyorum ama öylesine açılıverdi konu.Şaka yapmıştım dedi zaten ama biraz detaycıyım takılıyorum böyle ister istemez.Rahatladım biraz daha.Teşekkür ederim :)
Yani ben seninle evlilik düşünmüyorum da demedi.Açık sözlüdür söyler.Ya da gerçekten böyle başkasıyla olmamı istese benimle sevgili mi olur? Düşününce mantıksız geliyor evet ama kırıldım galiba biraz.Yorumunuz iyi geldi gerçekten.Takılmayacağım böyle ufak detaylara.Bu mevzular kader kısmet zaten.Şu an birlikteyiz,mutluyuz.Bana sonuna kadar sadık,sonuna kadar güvenen ve güvendiğim bir insanla beraberim.Beni sevdiğinden de çok eminim.Bunları düşünüp önüme bakacağım.Çok çok sağolun :)Mezun olur olmaz, düğün ne zaman, artık mürüvetini görmek kaldı bi diyen akrabalar vardır ya o tarz bir geyik çevirmek istemiş olabilir belki. Git başkasıyla evlen dememiş zaten sana aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?