Kız ona çok acı vermiş.Toparlanması zaman aldı.Zaten bu konuşmadan 5 dk önce eski sevgilisiydi mevzu.Ona olan kızgınlığından Veya yaşattıklarını hatırladığı İçin böyle demiş olma ihtimali yüksek.Sonra defalarca söyledi sevdiğini,gönlümü almak İçin uğraştı epey.Belki bir anlık üzgünlüğünün sonucudur.Bilmiyorum doğrusu.Akışına bırakmak en doğrusu sanırım"kızlardan nefret ediyorum" bu nasıl bir söz. Hemde sevgilin varken. Ben anlam veremedim. İnsanlar sever, ayrılır acı çeker, , ilgi duyabileceği karşı cinsten nasıl nefret eder?
Akışına bırakmanız doğru bir karar lilikolcak en son aşmdır. Ve ilişkilerinize evlilik odaklı yaklaşmayın hayat bu ne olacağı belli olmazKız ona çok acı vermiş.Toparlanması zaman aldı.Zaten bu konuşmadan 5 dk önce eski sevgilisiydi mevzu.Ona olan kızgınlığından Veya yaşattıklarını hatırladığı İçin böyle demiş olma ihtimali yüksek.Sonra defalarca söyledi sevdiğini,gönlümü almak İçin uğraştı epey.Belki bir anlık üzgünlüğünün sonucudur.Bilmiyorum doğrusu.Akışına bırakmak en doğrusu sanırım
Eski sevgilisi konuşmak istedi ama istemedi.Engelledi de Zaten kendisini.Ki benimle daha mutlu olduğunu da söyledi bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur.Şimdi bu dediğimi yanlış anlamayın ama kimse bir şeyi durduk yere söylemez. Yani denemek için dahi olsa, şaka dahi olsa. Her şakanın altında bir gerçek payı vardır bu yüzden deniyor yani kimse aklından geçirmediği bir şeyi söylemez. Örnek veriyorum sizin aklınızda babanızın annenizi aldattığına dair bir durum yoksa babanıza böyle bir imada bulunmaz, şaka yapmazsınız. Anlaşılır oldu mu bilmiyorum. Erkek arkadaşınız sizi seviyor olabilir ama bence aklında hala eski sevgilisi var. Bu nasıl bir iz bırakmış bilmiyorum ama yediremediği kesin. Yani eski sevgiliden gelen bir işaret sizi bırakmasına da sebep olabilir, siz onun için bir "kafa dağıtıcı araç" da olabilirsiniz. O yüzden benim size tavsiyem bu çocuğa bu kadar bel bağlamamanız olur. Yoksa çok üzülebilirsiniz. Sevgiler.
Eski sevgilisi konuşmak istedi ama istemedi.Engelledi de Zaten kendisini.Ki benimle daha mutlu olduğunu da söyledi bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur.
Haklısınız o psikolojide de olabilir.Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim.Kırıldığımı anladı zaten gönlümü almak İçin uğraştı ama söylediğiniz çok doğru.Sen mezun oldun ya calismaya baslar gider birini bulursun diye bence korkmaya baslamis akli sira seni kendine birakma diye takik hale getircek guvenceye alcak kendini psikolojisini yedigim. Sen bence bu lafin beni cok kirdi de ve bi sure gorusme. O kadar pisman olsun ki bir daha boyle bi nabiz ölçme yapamasin dengesiz. Uzulduysen hak ediyor bence. Kimsenin kimseyi durduk yere uzmeye hakki yok baslarim onun gecmisteki boktan ergen iliskisine yaşı ne başı ne ıssız adam olmus kofti.
Ben yeni mezun oldum,o okuyor.Evlilik düşüncem yok,lafını etmişmişim yok biliyorum henüz çok çok erken.Neden öyle bir konu açılıverdi anlamadım bendeDaha okuyorsunuz evlilik konusmadan flort etseniz daha cok yasinizi yasamis olacaksiniz
Vallahi ben zamanında erkek arkadaşımı çok sevgili, "bir tanecik kardeşi" olduğunu söylediği kankasıyla yatakta bastıktan sonra kimseye o kadar güvenmiyorum, şu anki erkek arkadaşıma bile gözü kapalı kefil olmam. Kaldı ki böyle eski sevgili lafı geçseydi, deneme maksatlı zart zurt deseydi sanırım baya bir gözden geçirirdim ilişkimizi.
Biraz melankolik doğru.Tespitleriniz epey yerinde.Beni de üzüyor aslında ama eski sevgilisinin lafını ben ondan daha çok açıyorum sanırım.Burda biraz da ben hatalıyım.Dünkü eski sevgili muhabbetinin açılmasının sebebi de bendimEski sevgilisi çok acı vermiş olabilir ama ben sırf bu yüzden tüm kadınlardan ya da erkeklerden nefret edilmesini anlayamiyorum. Her insan başkadır. Biraz fazla melankolik biri sanırım .
Bende çok acı şekilde terk edilmiştim çokta acı çektim sonra hayatıma biri girince hiç aklıma gelmedi eski acılarım. Bu biraz fazla duygusal fazla melankolik olmasından kaynaklanıyor olabilir. Seni sevmiyor değildir ancak bu kadar eskiye takılı kalıp hala aklına gelip üzülmesi beni mutsuz ederdi.
Senin için sorun yoksa problem yok
İlk başta öyle başlamış olabilir ama şu an olamam.Çok sevdiğini gözlerinde görebiliyorum.Avutmak için değil gerçekten.İlk başta şüpheliydim,arkadaşlarım da aynı şekilde ama şu an hepimiz hemfikirizYara bandi olmus olmayasin bu zat'a ?
Zor geliyordur tabi artık eski sevgilisini asla ağzına alma. Sorma birşey zaten öğrenmişsiniz daha soracak birşey yok. Belki onun bile dikkatini çeker hiç sormaman çünkü konuları sen açıyormuşsun. Kendinden emin olduğunu göster. Kendisi konuyu açacak olursa da " Bunları konuşmak istemiyorum ne yaşadıysan geçmişinde kaldı benim için hiç önemi yok " de. Güzel giden bir ilişkiniz varsa tabi bu.Biraz melankolik doğru.Tespitleriniz epey yerinde.Beni de üzüyor aslında ama eski sevgilisinin lafını ben ondan daha çok açıyorum sanırım.Burda biraz da ben hatalıyım.Dünkü eski sevgili muhabbetinin açılmasının sebebi de bendimGidip ben açtım yanı.Çenemi hiç tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?