- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Ne zaman durucak bu Merkür sanki beni de çarptı gibi de :/Merkür gerilemesi erkeklere fena çarptı sapittilar iyice...
Zor geliyordur tabi artık eski sevgilisini asla ağzına alma. Sorma birşey zaten öğrenmişsiniz daha soracak birşey yok. Belki onun bile dikkatini çeker hiç sormaman çünkü konuları sen açıyormuşsun. Kendinden emin olduğunu göster. Kendisi konuyu açacak olursa da " Bunları konuşmak istemiyorum ne yaşadıysan geçmişinde kaldı benim için hiç önemi yok " de. Güzel giden bir ilişkiniz varsa tabi bu.
Yalnız arkadaşlara katılıyorum çok güvenme demeleri hususunda. Elbette güven olmadan bir ilişki yürümez ancak temkin gerekir. Özellikle böyle bir espri yapabiliyorsa.
Eski sevgilisini sevmiyor ama onun yaşattıklarını hala unutmadığını biliyorum.Kızı zaten hala görüyor.Okul arkadaşı.Onun verdiği acı baya etkilemiş.Çok sevmiş onu ve başkalarının sevgileri genelde küçük gelir bizlere dışardan bakan olarak ama ben sevgilimin eski sevgilisini ne kadar çok sevdiğini gerçekten o anlatmasa da anladım.Elimden yaşadıklarını unutması İçin malesef hiçbir şey gelmiyor.Düşünüyorum da akışına bırakmak Sanırım en doğrusu.Çok güzel,çok düzgün Ve ailemin bile bayıldığı bir ilişkim var.Bunu emin olamadığım bir olay İçin bozmamalıyım.Denemek demek biraz acımasız öyle olduğunu sanmıyorum. Seni sevip sevmemesi konusunda bir yorum yapamıyorum doğrusu. Aklımdan geçen tek şey eski sevgilisini unutamamış olması. Inşallah öyle değildir. Üzme o güzel kalbini.
Sevgilimin bir sevgilisi olmuş. Çok sevmiş ve severken terkedilmiş sebep yokken. Çok acı çekmiş. Ayrılığının 5. Ayında biz tanıştık, karşılaştık. Şimdi 1 yıldır da beraberiz. Sevdiğini de söylüyor, davranışlarıyla da bunu fazlasıyla belli ediyor, ben ne istersem hepsini yapıyor, gözümün içine bakıyor resmen ama dün Evde kalacaksın artık evlenmen lazım dedi bana. Kimle evleneceğim diye sordum. Kimle evleneceksin dedi. Seninle evlenirim evleneceksem dedim. Ben kızlardan nefret ediyorum dedi. Benden de mi dedim. Seni seviyorum dedi ama garip bir konuşma oldu. Sabahına da şaka yaptığını söyledi
buna üzüldüğümü farkedince.Defalarca seviyorum seni dedi.Ne yaptım da sevmediğimi düşündün dedi.Dün gerçekten şaka yapmıştım dedi.Beni kullanıyor olma ihtimali sıfır çünkü istemediğim hiçbir şey yapmıyor aksine ben ne istersem onu yapıyor. Gelecek planları da yapıyoruz aslında. Okullarımız bitsin şurda oturalım diyoruz, eve bir hayvan alalım, ev şöyle olsun böyle olsun diye kendisi gelip anlattı bir kere. Bilmiyorum çok üzüldüm. Sizce gerçekten beni denemek için şaka yapmış olabilir mi? Yoksa neden böyle bir cümle kurmuş olabilir? Aklımdan atamıyorum bu mevzuyu
Valla 1 2 ay daha var sanirsamNe zaman durucak bu Merkür sanki beni de çarptı gibi de :/
Beni yanlış anlama lütfen unutamamış olmasından kastım hala kalbinde bir burukluk olması daha önce basıma geldi kalbimde bir kırgınlık vardı eski sevgilime karşı ama ben başkasına aşıktım tam anlamıyla bunu anlatmak istedim ve sana katılıyorum ilişkini bozmana değmezEski sevgilisini sevmiyor ama onun yaşattıklarını hala unutmadığını biliyorum.Kızı zaten hala görüyor.Okul arkadaşı.Onun verdiği acı baya etkilemiş.Çok sevmiş onu ve başkalarının sevgileri genelde küçük gelir bizlere dışardan bakan olarak ama ben sevgilimin eski sevgilisini ne kadar çok sevdiğini gerçekten o anlatmasa da anladım.Elimden yaşadıklarını unutması İçin malesef hiçbir şey gelmiyor.Düşünüyorum da akışına bırakmak Sanırım en doğrusu.Çok güzel,çok düzgün Ve ailemin bile bayıldığı bir ilişkim var.Bunu emin olamadığım bir olay İçin bozmamalıyım.
Beni yanlış anlama lütfen unutamamış olmasından kastım hala kalbinde bir burukluk olması daha önce basıma geldi kalbimde bir kırgınlık vardı eski sevgilime karşı ama ben başkasına aşıktım tam anlamıyla bunu anlatmak istedim ve sana katılıyorum ilişkini bozmana değmez
Zor olmaz mı? Her ne kadar gönlümü almaya çalışsa da sonrasında,benim resmen içim acıyor düşündükçe.Seven bir insan başkasıyla evlen diye şaka nasıl yapabilir aklım almıyor.
Şakasının bile kaldırması zor bir konu olduğunu düşünüyorum seven için.
Evet o yüzden söylüyor.Zaten bu cümleyi kurmasından 5 dk önce konu eski sevgilisiydi.Terkediliş hikayesinden bahsediyordu.
İnsan neden 1 yıllık sevgilisine eski sevgilisinden ayrılık hikayesini anlatır ki
İlk tanıştığımızdan beri biliyorum mevzuyu.Kızı kıskanıyorum.Bazı şeyler onunla olduğu zamanlardan farklı.Ben gidip açtım zaten bu konuyu.Hata biraz da bende yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?