Sevgilimle 1 yıldır beraberiz. Beni sevdiğini her türlü belli ediyor ama dün başkasıyla evlen dedi?

Denemek demek biraz acımasız öyle olduğunu sanmıyorum. Seni sevip sevmemesi konusunda bir yorum yapamıyorum doğrusu. Aklımdan geçen tek şey eski sevgilisini unutamamış olması. Inşallah öyle değildir. Üzme o güzel kalbini.

Çok fazla güven verdiği için güveniyorum aslında.Önceki ilişkimde aldatılmıştım.İlk başlarda çok şüphe duyuyordum ama zamanla kartlarının çok açık olduğunu gördüm.Dosdoğru bir insan.Yalnız haklısınız tabi.Yine de dikkatli olmakta fayda var

Eski sevgilisini sevmiyor ama onun yaşattıklarını hala unutmadığını biliyorum.Kızı zaten hala görüyor.Okul arkadaşı.Onun verdiği acı baya etkilemiş.Çok sevmiş onu ve başkalarının sevgileri genelde küçük gelir bizlere dışardan bakan olarak ama ben sevgilimin eski sevgilisini ne kadar çok sevdiğini gerçekten o anlatmasa da anladım.Elimden yaşadıklarını unutması İçin malesef hiçbir şey gelmiyor.Düşünüyorum da akışına bırakmak Sanırım en doğrusu.Çok güzel,çok düzgün Ve ailemin bile bayıldığı bir ilişkim var.Bunu emin olamadığım bir olay İçin bozmamalıyım.

Kızlardan nefret ediyorum cümlesi benim aklıma başka birşey getirdi ama siz daha iyi bilirsiniz tabi

Eski sevgilisinin yaptiklari gelmis aklina ve bir anda kizlara duydugu nefreti hatirlamis ve disa vurmus.
Bu adam seni cok ugrastirir bacim daha gecmisinden kopamamis.
Seven erkek saka da olsa sevdigine git baskasiyla evlen demez

Bu iliskinin sonu yok gibi ama belli de olmaz tabii.

Denemek.amaciyla soylenecek sozler degil bunlar.

Çok enteresan. Şakaysa iğrenç gerçek ise daha iğrenç.
Uzun süreli ilişkisini yeni bitirmiş adamlardan uzak durmakta fayda var. Yarabandı olarak kullanıyorlar karşılarındakini.

Beni yanlış anlama lütfen unutamamış olmasından kastım hala kalbinde bir burukluk olması daha önce basıma geldi kalbimde bir kırgınlık vardı eski sevgilime karşı ama ben başkasına aşıktım tam anlamıyla bunu anlatmak istedim ve sana katılıyorum ilişkini bozmana değmez

Hayır hayır yanlış anlamadım merak etmeyin.Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için :)

Seven bir insan başkasıyla evlen diye şaka nasıl yapabilir aklım almıyor.
Şakasının bile kaldırması zor bir konu olduğunu düşünüyorum seven için.

Seven bir insan başkasıyla evlen diye şaka nasıl yapabilir aklım almıyor.
Şakasının bile kaldırması zor bir konu olduğunu düşünüyorum seven için.
Zor olmaz mı? Her ne kadar gönlümü almaya çalışsa da sonrasında,benim resmen içim acıyor düşündükçe.

Eşcinsel olup seni paravan kullanıyor gibi geldi.. His. Kızlardan nefret ediyorum demesi sanki dener gibi olmuş.

Evet o yüzden söylüyor.Zaten bu cümleyi kurmasından 5 dk önce konu eski sevgilisiydi.Terkediliş hikayesinden bahsediyordu.

İnsan neden 1 yıllık sevgilisine eski sevgilisinden ayrılık hikayesini anlatır ki

İnsan neden 1 yıllık sevgilisine eski sevgilisinden ayrılık hikayesini anlatır ki

İlk tanıştığımızdan beri biliyorum mevzuyu.Kızı kıskanıyorum.Bazı şeyler onunla olduğu zamanlardan farklı.Ben gidip açtım zaten bu konuyu.Hata biraz da bende yani.

İlk tanıştığımızdan beri biliyorum mevzuyu.Kızı kıskanıyorum.Bazı şeyler onunla olduğu zamanlardan farklı.Ben gidip açtım zaten bu konuyu.Hata biraz da bende yani.

Kim açarsa açsın diğer taraf kapatmalı. Kadınlar olarak biraz meraklıyız ama erkeğin anlatmaması lazım. Yani sebep ne olursa olsun bana saçma geliyor.
Öte yandan kafana takma zevzek zevzek konusmuş erkek arkadaşın. Herşey olacağına varır

Her şakanın altında bi gerçek yatar.
İnceden inceye ayar mı vermeye çalıştı anlamadım pek ama. Erkekler zaten hemen bi ilişkiyi evliliğe bağlamak istemez hani hazır olmaları zaman alıyor galiba.

Ayrıl bu salaktan aklınca kendi yaşadığını sana yasatip egosunu tatmin ediyor, seni küçük düşürerek kendinin daha önemli olduğunu telkin ediyor, eski sevgili fena koymuş buna aklı hala orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…