Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

Benim ilk sevgilim de cok uzun boyluydu.
Kaldirimlarda mantarlar oluyor ya. Ne zaman mantar görsem cikar onu operdim :))
Onu boyle sev. Ne yapacan , senin de sansina boyle selvi boylusu dusmus.

Daha iyi en azından daha karakterlidir herhalde. Hani derler ya totosu yere yakin olandan korkacaksin. Benim esim öyle. Uzun falan degil. Fitne fesat fitnat
Daha bugun fitne çıkariyordu 2 gun onceden annesi icin bugun gelcek dedi bugun kaynanami aramasam gelmeyeceginden haberim olmayacakti
Bir de kıkır kıkır gülüyor. Ortalik karışsın yeter ki hem topuklu ayakkabi giyersin cok rahatsiz olursan. Ben topuklu giyince ondan uzun oluyorum. Yine umrunda olmuyor öyle gamsiz

ilişkilerde en saçma sorun boy, kilo, yaş gibi farklar

Bence boşuna takmayın kafanıza hele elalem ne der diye hiiiiiç düşünmeyin mutlu musunuz sevgi saygı sadakat var mı gerisi boş bence. :)

Benim eşim 1.97 ayakkabıyla 2 metre. Ben 1.67
Eşim çok korkmuş başlarda çok uzunsun derim onu beğenmem ve bu yüzden bitiririm diye. Ben de çok yadırgamıştım o kadar yukarı bakmayı ama çok çabuk alıştım. Şükürler olsun dünya iyisi bir adam. Ailede de var bikac dev ve minik eşleri hepsi de çok iyi geçinen birbirini çok seven çiftler. Düğünde özel bir ayakkabı yaptırdım oldu bitti. Şimdi kim ne düşünmüş umrumda değil. Benim en iyi arkadaşım o. Kusurumuz boyumu olsun. Mutluluğuna odaklan. Kocaman adamlar hep çok hassas ve düşünceli oluyorlar.

Arkadaşım 148 sevgilisi 193 desem, ben de isterdim öyle fidan boylu yarim olsun bu dert miiiiii diyin bana benim de böyle derdim olsaa

Bunu bende cok dusunuyorum dun denedik elimi omzuna atamiyorum napalim begenen bole begenmis diyip yasasin topuklu ayakkabilar dicez

Benim dedem 1.90 babaannem 1.55 ama o kadar yakışıyorlar ki. Babannem 72 yaşında hala çıtı pıtı çok kibar duruyor dedemin yanında ve dedemin de çok hoşuna gidiyor bu durum. Bence aranızdaki iletişime bakın. Olumlu bakmasa zaten sizinle beraber olmaz kompleks yapmayın.

Uzun boylu erkekler minik kadınları daha çok beğeniyor sanırım :)
Sürahi bardak yakıştırması yapan cok olur ama sorun etmeyin. İyi yönlerini düşünün. Uzun boylu çocuklarınız olur mesela

Ben uzun boylu bir kadinim.Hic uzun sevgilim olmadi.Halbu ki ben de uzun boy severim. Hep 170,173 boylarindaydi sevgililer. Bence sorun olmamali ne guzel. Cok yakisiyorsunuzdur eminim.

Lütfeeen ben çok gördüm öyle ciftler.. çokta cici duruyorlar.. ünlemle nokta gibi .. hiç kafaya takmayın bile. Mutlu musunuz en önemlisi bu

Esim 1.90 ben 1.60 gayette muhtesemz

Esim 1.87 ben 1.65... esimin yanında boy kompleksim olmuyor ama 1.97 kaynımın yanında kendimi kötü hissediyorum =) önemli olan kalpler uyuşsun tabi ... boy, pos, millet ne der düşüncesi hiiiç önemli değill =)

Bende erkek arkadaşımla nerdeyse aynı boydayım
O benden 2 3 cm uzundur ancak
Görünüş sadece boydan ibaret değil mesela o zayıf bense tombik
O yüzden hep fotolarımız selfie şeklindedir
Sizde oturarak çektirin
Şaka bi yana kalbi şahane olsun da gerisi inan geçici.

Eşim 1,92
Ben 1,60

Onu ilk gördüğümde asla olmaz bu iş dedim
Sonra beni ikna etti
15 cm topuklu ilke geziyordum hep yanında
Eve falan girsek topuklu çıkınca çok komik geliyordu yanıma gelme diyordum

Şimdi 5 senelik evliyiz farkında bile değilim boy farkının
Takıyorum sporları oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…