- 17 Ağustos 2011
- 24.629
- 155.102
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
ilişkilerde en saçma sorun boy, kilo, yaş gibi farklarArkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Bunu bende cok dusunuyorum dun denedik elimi omzuna atamiyorumZaten onlar için seviyorum kendisi de çok yakışıklı ama mesela düşünüyorum evlensek dans etmek bile zor hatta ailesi fln beni beğenmeyip çok kısa fln bulur diye korkuyorum . Minyon tipliyim bide ama boy dışında güzel bi kızım
Benim eşimde 1.86 ben 1.50Kuzenim 193 karısı 150
Esim 1.90 ben 1.60 gayette muhtesemzArkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Eşim 1,92Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?