Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Hey gidininn dünyası ya kızım daha yasin 20 git babanın evine reşit olalı olmuş 2 sene ne sevgilinin evine taşınması töbe ya rabbim okulunu bitir anana babana faydan dokunsun

Şu mesajı beğenen 70 küsür kişi olması ne kadar üzücü... Hiçbir şey diyemiyorum başka
Vay arkadaş ne yorum yapmışım.. Sonradan bu yorumumu açıklayan, hatta “ÖZÜR DİLEYEN” bi yorum daha yapmıştım ama.. Hadi diğer arkadaşlar tek tek tüm mesajları okumamış olabilir, onlar hala saydırıyorlar ama sen?? Konu sahibi olarak okumuş olmalısın yazılan her şeyi.. Hala uzatıyosun :)

Hazır ban’ım kalkmışkene tekrar şeyapiyim. Açıklama. Arkadaşlar ben kapatma sözcüğünün içeriğine dair eksik bilgiye sahip saftirik bi şeydim günler önce. Bu lafı sık sık kullanır idim benzer durumlarda. Erkeklerin kadınların özgürlüğünü kısıtladıkları “eve kapatma” durumlarında. Meğersem metres filan da demekmiş. Ben metrese bile metres demem halbuki. Kadın der geçerim. Ayrıyeten kafanızda canlansın diye söylüyorum kendini keşfetme uğruna Avrupa’da yaşamış, her b.ku yemiş ve de tabi ki evlenmeden önce sayısız erkekle öpüşmüş, kimiyle sevişmiş, kimiyle aynı evde yaşamış bi insancağızım. Yorumu okuyup beğenen arkadaşlar vazgeçerler belki :)

Bu konudan sonsuza dek uzaklaşıyorum. Sana da sevgilinle mutluluklar diliyorum. Seni eve “kapatmasına” izin verme.

Tepkim sizden ziyade o mesajı beğenen kişilereydi. Zira onlar direkt metres anlamıyla beğendiler. Ayrıca sizin açıklama yaptıgınız yorumu az önce okudum siz söyleyince, o gün denk gelmemiştim bir anda fazla yorum geldiği için.

Sevgilinizin evine yerleşmeniz sorun değil yalnız bırakın sevgiliyi eşiniz dahi olsa kimse kimseye karışma hakkına sahip değil. Buna izin vermeyin. Bu kadar sıkı ve bunaltıcı birliktelikler ayrılıkla sonuçlanıyor defalarca şahit oldum. Bir de yani üniversite yılları sizin özgürlüğünüzü doya doya yaşayacağınız son virajdır. Neden kendinizi bir erkeğin egoistçe tavırlarına mahkum ediyorsunuz. Kurslar,konserler,geziler,arkadaşlarla içilen kahveler...
Yaklaşık 2-3 sene sonra işe başladığınızda,evlendiğinizde,çocuk sahibi olduğunuzda bunların hiçbirini yapamayacağınız dönemler olacak.(şair burada çok dertli) Bu günlerinizin kıymetini bilin derim

Çok çok çok haklısınız. Ya şu şekilde yorum yapanları kucaklayasım geliyor, o kadar iyi hissettiriyor ki... Teşekkür ediyorum

o ne geniş bir aileymiş öyle hangi karakterli baba kızının elin herifiyle nikahsız kalmasına onun koynuna girmesine izin verir. bunu normalleştirmeye çalışan zavallıların cümleleri nedir: aaa tabiki üniversite oynayan gençler tabiki kalıcaklar.. evet şimdi başka şeyler söylicem de üyeliğim yasaklanır. bence kendini daha fazla kullandırmadan biraz kendine saygın varsa git yurda mı çıkıyosun ne yapıyosan yap. babanı da seni de aileni de ALLAH ıslah etsin

Şu yazdığınız yorum ve özellikle son cümleniz sizin seviyenizi gösteriyor. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar saygı duymayı öğrenin önce, benden büyük insanlara saygıyı öğretmeye çalışıyorum ne kadar acı

Ay sanki "Sevgilimle yaşasam mı?" ya da "Size göre bu durumu nasıl karşılarsınız?" diye size sormuş konu sahibi, herkes bir kendince yorum yapmış.
Ben evlenmeden aynı evde yaşamam bu benim tercihim konu sahibi yaşamayı tercih etmiş bu da onu tercihi. Bana ne, ona ne, size ne?

Konu sahibi yaşınız daha büyük olsaydı eve çıkmanız bu kadar problem yaratmazdı bence. Çok erken davranmışsınız sevgilinizi çok baskıcı ve bencil buldum. Bence en kısa zamanda yurdunuza dönün bu gidişle ilişkiniz yıpranır.

ben de üni son sınıfta sevgilimin evine tasınmıstım
şuanda kızım olsa boyle bırseye onay vermem :)
ama erkek arkadasım cok ıyı bır ınsandı ve bız bırbızımızı uzun seneler tanıyorduk

bana cok garip bir durum gbi gelmedi

Garip bir durum değil zaten ben insanların bu kadar garipsemelerini anlayamadım. Her 5 kişiden biri erkek arkadaşıyla kalıyor ünide. Ayrıca neden kızınıza izin vermezdiniz onu merek ettim

bene sorun aynı evde yaşamanız değil ama çok erken yaşamanız. 25-26 yaşında olup kendi ayaklarınız üzerinde durun, birbirinizi tanıma amaçlı yaşayın tamam ama şimdi ikinizin de aklı bir karış havada, o kendince seni sahipleniyor ama saçmalıyor, sen kendi hayatından ödün veriyorsun en güzel zamanlarını heba edyorsun.. ne gerek var. bence ünv de sevgili bile olmamalı kafana göre gezeceksin :)

Garip bir durum değil zaten ben insanların bu kadar garipsemelerini anlayamadım. Her 5 kişiden biri erkek arkadaşıyla kalıyor ünide. Ayrıca neden kızınıza izin vermezdiniz onu merek ettim
o zamanlar kendimi çok büyük olgun görüyordum
şuanda 37 yasındayım ve o zamanlar resmen cocuk oldugumuzu düşünüyorum
ben sanslıymısım o zamanlar hem ortam daha guvenılırdı hem de hayatımdaki insan çok iyi bir insandı

şuanda bir kızım olsa mümkün değil o yasta bır erkekle aynı evı paylassın ıstemezdım:)

ama sen daha önce de bu konuyla ilgili konu açmıştın ve herkes seni uyarmıştı

üstelik yanlış hatırlamıyorsam sevgilin son sınıftaydı peki ya seneye ne yapacaksın? gidecek mi evden

Üniversite okuyorsun. Gez dolaş ama kimseye bağlı ya da bağımlı kalma bence.. pişman olacaksın kaybettiğin zamana.. çık arkadaşlarınla gez toz Eğlen. . Okulunu oju bitir. Kimseye boyun egme..

size karşı genel tavrının kötü olmadığını söylemişsiniz, o yüzden bence ciddi ciddi konuşup çözmeyi deneyin derim ben. onu denediyseniz çift terapisi, o da olmuyorsa ayrı eve çıkın gitsin. belki aklı başına gelir, ama ilişki de bitebilir, tam bilemedim onu :/
geçmişinde aldatılma falan gibi bir durum var mı ki, güvensizlikten mi kaynaklanıyor acaba durum?

Elin ergeninin sana bu tur kisitlamalar yapmasina izin verme. Evli bile degilsiniz sadece ayni evde kaliyorsunuz, ne munasebet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…