- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Vay arkadaş ne yorum yapmışım.. Sonradan bu yorumumu açıklayan, hatta “ÖZÜR DİLEYEN” bi yorum daha yapmıştım ama.. Hadi diğer arkadaşlar tek tek tüm mesajları okumamış olabilir, onlar hala saydırıyorlar ama sen?? Konu sahibi olarak okumuş olmalısın yazılan her şeyi.. Hala uzatıyosun :)Şu mesajı beğenen 70 küsür kişi olması ne kadar üzücü... Hiçbir şey diyemiyorum başka
Tepkim sizden ziyade o mesajı beğenen kişilereydi. Zira onlar direkt metres anlamıyla beğendiler. Ayrıca sizin açıklama yaptıgınız yorumu az önce okudum siz söyleyince, o gün denk gelmemiştim bir anda fazla yorum geldiği için.Vay arkadaş ne yorum yapmışım.. Sonradan bu yorumumu açıklayan, hatta “ÖZÜR DİLEYEN” bi yorum daha yapmıştım ama.. Hadi diğer arkadaşlar tek tek tüm mesajları okumamış olabilir, onlar hala saydırıyorlar ama sen?? Konu sahibi olarak okumuş olmalısın yazılan her şeyi.. Hala uzatıyosun :)
Hazır ban’ım kalkmışkene tekrar şeyapiyim. Açıklama. Arkadaşlar ben kapatma sözcüğünün içeriğine dair eksik bilgiye sahip saftirik bi şeydim günler önce. Bu lafı sık sık kullanır idim benzer durumlarda. Erkeklerin kadınların özgürlüğünü kısıtladıkları “eve kapatma” durumlarında. Meğersem metres filan da demekmiş. Ben metrese bile metres demem halbuki. Kadın der geçerim. Ayrıyeten kafanızda canlansın diye söylüyorum kendini keşfetme uğruna Avrupa’da yaşamış, her b.ku yemiş ve de tabi ki evlenmeden önce sayısız erkekle öpüşmüş, kimiyle sevişmiş, kimiyle aynı evde yaşamış bi insancağızım. Yorumu okuyup beğenen arkadaşlar vazgeçerler belki :)
Bu konudan sonsuza dek uzaklaşıyorum. Sana da sevgilinle mutluluklar diliyorum. Seni eve “kapatmasına” izin verme.
Daha çok küçüksünüz bitir okulunu, bunu ben söylüyorum bak,, sevdiği adam için dünyaları karşısına alan kız söyl20, 23
1 yılı geçiyor
Çok çok çok haklısınız. Ya şu şekilde yorum yapanları kucaklayasım geliyor, o kadar iyi hissettiriyor ki... Teşekkür ediyorumSevgilinizin evine yerleşmeniz sorun değil yalnız bırakın sevgiliyi eşiniz dahi olsa kimse kimseye karışma hakkına sahip değil. Buna izin vermeyin. Bu kadar sıkı ve bunaltıcı birliktelikler ayrılıkla sonuçlanıyor defalarca şahit oldum. Bir de yani üniversite yılları sizin özgürlüğünüzü doya doya yaşayacağınız son virajdır. Neden kendinizi bir erkeğin egoistçe tavırlarına mahkum ediyorsunuz. Kurslar,konserler,geziler,arkadaşlarla içilen kahveler...
Yaklaşık 2-3 sene sonra işe başladığınızda,evlendiğinizde,çocuk sahibi olduğunuzda bunların hiçbirini yapamayacağınız dönemler olacak.(şair burada çok dertli) Bu günlerinizin kıymetini bilin derim
Anneme babama faydam dokunsun diye değil kendim için okuyorum. Benim parama ihtiyaçları yok.Hey gidininn dünyası ya kızım daha yasin 20 git babanın evine reşit olalı olmuş 2 sene ne sevgilinin evine taşınması töbe ya rabbim okulunu bitir anana babana faydan dokunsun
Şu yazdığınız yorum ve özellikle son cümleniz sizin seviyenizi gösteriyor. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşar saygı duymayı öğrenin önce, benden büyük insanlara saygıyı öğretmeye çalışıyorum ne kadar acıo ne geniş bir aileymiş öyle hangi karakterli baba kızının elin herifiyle nikahsız kalmasına onun koynuna girmesine izin verir. bunu normalleştirmeye çalışan zavallıların cümleleri nedir: aaa tabiki üniversite oynayan gençler tabiki kalıcaklar.. evet şimdi başka şeyler söylicem de üyeliğim yasaklanır. bence kendini daha fazla kullandırmadan biraz kendine saygın varsa git yurda mı çıkıyosun ne yapıyosan yap. babanı da seni de aileni de ALLAH ıslah etsin
ben de üni son sınıfta sevgilimin evine tasınmıstımMerhaba bayanlar,
Yapmam diyodum ama yaptım. Zayıf bi anıma denk geldi ve onun evine taşınma kararı aldım. Zaten ne zamandır ısrar ediyordu, çok fazla istiyordu ona taşınmamı. Neyse ilk zamanlar her şey gayet güzeldi hatta fazlasıyla güzeldi ama son zamanlarda kendimi onun evcil hayvanı gibi falan hissetmeye başladım. Her şeyime karışmaya başladı. Arkadaşlarımla dışarı çıkmamı bile istemiyor resmen ya kafayı yiycem. 24 saat onunla olmalıyım, hatta dizinin dibinde. Derslerime de odaklanamıyorum yeteri kadar çünkü gerçekten hiç abartmıyorum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Ev işleri konusunda bi problemimiz olmadı hatta yemekleri falan o yaptı hep ama bu anlattıgım konular beni çok bunalttı. Böyle işteSizinle paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım ne yapsam doğru olur. Yanlış bi şeyler yapıp ilişkimi yıpratmak da istemiyorum çünkü bana kötü davranmıyor. Fazla sahiplenici tavırlar sadece
Garip bir durum değil zaten ben insanların bu kadar garipsemelerini anlayamadım. Her 5 kişiden biri erkek arkadaşıyla kalıyor ünide. Ayrıca neden kızınıza izin vermezdiniz onu merek ettimben de üni son sınıfta sevgilimin evine tasınmıstım
şuanda kızım olsa boyle bırseye onay vermem :)
ama erkek arkadasım cok ıyı bır ınsandı ve bız bırbızımızı uzun seneler tanıyorduk
bana cok garip bir durum gbi gelmedi
o zamanlar kendimi çok büyük olgun görüyordumGarip bir durum değil zaten ben insanların bu kadar garipsemelerini anlayamadım. Her 5 kişiden biri erkek arkadaşıyla kalıyor ünide. Ayrıca neden kızınıza izin vermezdiniz onu merek ettim
Evet son sınıfta. 1 senelik aynı evde kalıcaz zaten. Sonrasında o çıkıcak arkadaşım gelicekama sen daha önce de bu konuyla ilgili konu açmıştın ve herkes seni uyarmıştı
üstelik yanlış hatırlamıyorsam sevgilin son sınıftaydı peki ya seneye ne yapacaksın? gidecek mi evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?