- 23 Ağustos 2012
- 52.060
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.599
- 898
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Gece açılan konulara cevap vermycem artk hep feyk ya da banlanıyor
Ilerdede evlenirseniz eger her tartismada emin olun bunu basiniza kakar basitsin der.Merhaba bayanlar,
Yapmam diyodum ama yaptım. Zayıf bi anıma denk geldi ve onun evine taşınma kararı aldım. Zaten ne zamandır ısrar ediyordu, çok fazla istiyordu ona taşınmamı. Neyse ilk zamanlar her şey gayet güzeldi hatta fazlasıyla güzeldi ama son zamanlarda kendimi onun evcil hayvanı gibi falan hissetmeye başladım. Her şeyime karışmaya başladı. Arkadaşlarımla dışarı çıkmamı bile istemiyor resmen ya kafayı yiycem. 24 saat onunla olmalıyım, hatta dizinin dibinde. Derslerime de odaklanamıyorum yeteri kadar çünkü gerçekten hiç abartmıyorum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Ev işleri konusunda bi problemimiz olmadı hatta yemekleri falan o yaptı hep ama bu anlattıgım konular beni çok bunalttı. Böyle işteSizinle paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım ne yapsam doğru olur. Yanlış bi şeyler yapıp ilişkimi yıpratmak da istemiyorum çünkü bana kötü davranmıyor. Fazla sahiplenici tavırlar sadece
Gece uyuyamayınca sonuç böyle oluyorAhhhaaa yeminle sesli güldüm çok içten yazmışsınız
Benim universite arkadaslarimin cogu evlenmeden once yasadi, iliskileri guzel gidince oyle evlendi. Insanlar artik iyice olcuyor, biciyor, tartiyor, birlikte yasiyor oyle evleniyor ki bana gore de dogrusu bu. Burda evlendikten sonra hanzorya donustu, boyle oldugunu bilmiyordum seklinde kac konu okuyoruz. Hayatini birlestirecegin insanin huyunu, suyunu bilmek, uzun vadede ayni evde olur mu olmaz mi gormek mi onemli. Evlenmek cok buyuk bir sorumluluk ve yasal yukumluluk. Bence herkes evlenmeden once bir sure birlikte yasamali.
Böyle bir şey yok lütfen insanları bu şekilde etiketlemeyin. Basbaya önce beraber yaşayıp sonra evlenen insanlar mevcut. Bende bunlardan biriyim. Konu sahibine bende evi ayır dedim ama senle oynar başkasıyla evlenir değil olay.
Tamam ama hayat her zaman toz pembe olmuyor iste. Herkes ayni eve girdikten sonra ayrilmayi kaldiramaz. Dusunsenize bir erkekle ayni evde yasiyorsunuz 5 sene yemegini yapiyorsun temizligini yapiyorsun butun hizmetini goruyorsun derslerini aksatiyorsun hatta belkide cinsellikte yasiyorsun sonra adam diyor ki ben annemin buldugu kizla nisanlandim iki ay sonrada evleniyorum. Haydee sana gule guleeeee. Benim icin yikim olur yani ben kendi adima kaldiramam boyle birseyi. Ama mutlu sonla biterse ne ala. Fakat bu riske girmeye deger mi? İşte bu kisiden kisiye gore değişir. Ben sahsen boyle bir riske giremem. Olasi bir yikimdan korkarim cunku. Üstelik arkamda duracak beni teselli edecek bir ailemde yok. Ama sizin icin durum baska olabilir tabi. Karsinizdaki kisiyi de tanimak onemli. Sizde haklisiniz.
Konu sahibine gelirsek bu kiz 19 yasinda sevgilisi de 23. Yaslari cok kucuk. Buyuk ihtimalle de ayrilcaklar. 19 yasindaki kiz boyle bir hareketin sonucunu dusunemez.
O yüzden buyuk ihtimal uzulmesi olasi. Ins uzulmez. Ama karsimizda 25-30 yaslarinda alacagi kararlarin sonucunu ongörebilen riskleri tahmin edebilen birisi olsaydi o zaman farkli konusurdum. Yine diyorum ins uzulmez. Keske kimse üzülmese yari yolda kalmasa. Keske..
Katılıyorum bu arada umarım pişmanlık olmadan mutlu olur konu sahibiTamam ama hayat her zaman toz pembe olmuyor iste. Herkes ayni eve girdikten sonra ayrilmayi kaldiramaz. Dusunsenize bir erkekle ayni evde yasiyorsunuz 5 sene yemegini yapiyorsun temizligini yapiyorsun butun hizmetini goruyorsun derslerini aksatiyorsun hatta belkide cinsellikte yasiyorsun sonra adam diyor ki ben annemin buldugu kizla nisanlandim iki ay sonrada evleniyorum. Haydee sana gule guleeeee. Benim icin yikim olur yani ben kendi adima kaldiramam boyle birseyi. Ama mutlu sonla biterse ne ala. Fakat bu riske girmeye deger mi? İşte bu kisiden kisiye gore değişir. Ben sahsen boyle bir riske giremem. Olasi bir yikimdan korkarim cunku. Üstelik arkamda duracak beni teselli edecek bir ailemde yok. Ama sizin icin durum baska olabilir tabi. Karsinizdaki kisiyi de tanimak onemli. Sizde haklisiniz.
Konu sahibine gelirsek bu kiz 19 yasinda sevgilisi de 23. Yaslari cok kucuk. Buyuk ihtimalle de ayrilcaklar. 19 yasindaki kiz boyle bir hareketin sonucunu dusunemez.
O yüzden buyuk ihtimal uzulmesi olasi. Ins uzulmez. Ama karsimizda 25-30 yaslarinda alacagi kararlarin sonucunu ongörebilen riskleri tahmin edebilen birisi olsaydi o zaman farkli konusurdum. Yine diyorum ins uzulmez. Keske kimse üzülmese yari yolda kalmasa. Keske..
çirkin düşünce degl bu.bu durumun başka açıklaması yok ki canim benim. daja yasin bile cook küçük. önünde kocaman bi hayat var. inşallah pisman olmazsinKapatma? Sizi çirkin düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum...
Kendi başlığınızdan alıntı:Böyle bir şey yok lütfen insanları bu şekilde etiketlemeyin. Basbaya önce beraber yaşayıp sonra evlenen insanlar mevcut. Bende bunlardan biriyim. Konu sahibine bende evi ayır dedim ama senle oynar başkasıyla evlenir değil olay.
Aferin :)
Su tavırları babalar yapsa baskıcı olur.
Aileleriniz ne diyor bu duruma ?
Hangi çağda yaşıyosunuz? Çevrenizde olup bitenlerden haberiniz yok cidden.hangi türk ailesi kızın erkek arkdaşın evinde yaşamasina izin verir fake konu
Gerçekten konum çok farklı yerlere çekildi. "Kapatma" olduğumu söyleyen bile oldu. Dehşet içinde okudum bazılarını.Yani burda konu sahibi size sizce ayni evde kalmalı mıyım? Dogru mu? Demis mi? Hayır. Kimseyi yargilamayin.burda sizden erkek arkadaşının bu huyunu duzeltmek icin nasil bir yol izlemeliyim diye fikir bekliyor. Cok kırıcı ve yargilayiciniz. Oldu olacak namussuz damgası da yapıştırın olsun bitsin. Ne insanlar var ya biraz saygı. Ben de sevgilimle ayni evde kaldım. Evlendik mutlu bir yuvamiz var. Onemli olan hayatinda bir insan olmasi ona sadık olmasi aralarindaki yakınlık kimseyi ingilendirmez.
Çok küçük değil aslında. Yurtta kalıyordum yeni geçtim sevgilimin evineYaşın daha çoook küçük canım
Neden ailenle yaşamıyorsun??
Veya yurt,apart??
Şu mesajı beğenen 70 küsür kişi olması ne kadar üzücü... Hiçbir şey diyemiyorum başkaBitirmen gereken bi okulun varken birinin “kapatması” olmaktan hoşlanıyorsan devam et aynı evde yaşamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?