Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Ilerdede evlenirseniz eger her tartismada emin olun bunu basiniza kakar basitsin der.

Tamam ama hayat her zaman toz pembe olmuyor iste. Herkes ayni eve girdikten sonra ayrilmayi kaldiramaz. Dusunsenize bir erkekle ayni evde yasiyorsunuz 5 sene yemegini yapiyorsun temizligini yapiyorsun butun hizmetini goruyorsun derslerini aksatiyorsun hatta belkide cinsellikte yasiyorsun sonra adam diyor ki ben annemin buldugu kizla nisanlandim iki ay sonrada evleniyorum. Haydee sana gule guleeeee. Benim icin yikim olur yani ben kendi adima kaldiramam boyle birseyi. Ama mutlu sonla biterse ne ala. Fakat bu riske girmeye deger mi? İşte bu kisiden kisiye gore değişir. Ben sahsen boyle bir riske giremem. Olasi bir yikimdan korkarim cunku. Üstelik arkamda duracak beni teselli edecek bir ailemde yok. Ama sizin icin durum baska olabilir tabi. Karsinizdaki kisiyi de tanimak onemli. Sizde haklisiniz.

Konu sahibine gelirsek bu kiz 19 yasinda sevgilisi de 23. Yaslari cok kucuk. Buyuk ihtimalle de ayrilcaklar. 19 yasindaki kiz boyle bir hareketin sonucunu dusunemez.
O yüzden buyuk ihtimal uzulmesi olasi. Ins uzulmez. Ama karsimizda 25-30 yaslarinda alacagi kararlarin sonucunu ongörebilen riskleri tahmin edebilen birisi olsaydi o zaman farkli konusurdum. Yine diyorum ins uzulmez. Keske kimse üzülmese yari yolda kalmasa. Keske..

Yıkım sizce sadece onunla değil başkasıyla evlenmesiyle mi olur? Tozpembe değil hayat zaten bunu savunmuyorum. Birlikte yaşadığım sevgilimle evlendim ama bosandik sonrasında bu zafer mi o zaman? Keşke evlenmeden bitseydi her şeye rağmen. Hayat bazen sizi istediği yere götürür

Katılıyorum bu arada umarım pişmanlık olmadan mutlu olur konu sahibi

Henüz sevgiliyken karı-koca hayatı yaşamaya gerek yok bence. Birbirinizden sıkılırsınız, demiyorum ki az görüşün ama aynı ev farklı. Belki karşındakini tanımak için iyi olmuştur. Ve tanıdığını beğenmemiş gibisin. Karar senin...

Kendi başlığınızdan alıntı:
“Merhaba kızlar 28 yaşında 4 yasında oğlu olan biranneyim. Esimle oğlum 2 aylıkken ayrıldık (şiddetligeçimsizlik)”
Bu adamla birlikte yaşayıp nasıl biri olduğunu anlayamadınız mı? Ya da birlikte yaşadık dediğiniz sanırım doğru düzgün bir dönem değildi. Her neyse, sizin yaptığınız da insanları yanlış bir şekilde etkilemek.

ve bence de konu kapansın, boşa yorumlar.

Sevgili olup aynı evde yaşamak ile evli ve eş olup aynı evde yaşamak maalesef aynı şeyler değil. Evlilik daha fazla sorumluluk, ciddiyet ve beklentileri gerçekleştirmeyi gerektirir. Evet, huyunu suyunu daha iyi öğrenirsiniz görürsünüz. Fakat evlilik yine de başka bir olay. İki kişinin karakterinde bile değişiklikler oluşabiliyor.

Ben evlilik öncesi birlikte yaşama fikrine karşı değilim fakat yaşınız ve öğrenci olmanız sebebiyle yanlış bir karar verdiğinizi düşünüyorum.
Şu an en güzel zamanlarınız,kendinizi bir başkasının boyunduruğu altına sokmanız doğru gelmedi bana.
Ders zamanı ders,kalan zamanlarda gezmek keyifli vakit gecirmek varken eve kapanmak neden?
7 senedir evliyim ,eşimde beni sıkan,kısıtlayan biri değildir ona rağmen bazen kendi özel alanım kalmamış gibi hissediyorum zaman zaman,evlenmeden önceki halimi özlüyorum. Siz daha 20 yaşında neden böyle bir hayatı yaşamayı seçtiniz anlamıyorum.
Dönün daha önce nerede kalıyorsanız oraya,tatlı ve kararında flörtleşmenin ve hayatın tadını çıkarın.

Benimde 20 yaşında bir kız kardeşim var. Kendisinin sevgilisi de var gezer tozar, eğlenir hiç hesap vermez. Benim en güzel yaşlarım bir erkek için niye zindan edeyim hayatı kendime der hep. Bence birlikte yaşamak için yaşın çok küçük. Bu güzel senelerin bir daha gelmeyecek ki.. Bence uygun bir üslupla sevgilinle konuş ve evden ayrıl derim daha sağlıklı olur...

Gerçekten konum çok farklı yerlere çekildi. "Kapatma" olduğumu söyleyen bile oldu. Dehşet içinde okudum bazılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…