- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Özgüven eksikliği konusunda sanırım hak veriyorum sizeE tamam, neden seninle birlikte yaşamaya bu kadar ısrar ettiği belli oldu. Yani arkadaşlar ben açık ve dürüst olmayı severim, hiçbir şeyi saklamaya gerek yok. Genellikle öküz erkeklerimiz saf kızlarımızı bunun için kullanıyorlar. Ben bu tabloda birbirini çok seven birbirine saygı duyan birlikte yaşayan bir çift görmüyorum. Eski konularını da okudum konu sahibinin. Konu sahibi net özgüven eksikliği yaşıyor.
Tamam büyüksün canım :)ama ne bileyim cok erken değil miÇok küçük değil aslında. Yurtta kalıyordum yeni geçtim sevgilimin evine
Hazır ikinci üyelik sebebiyle banlanmışken söyleyeyim. Dışardan konuyu takip ediyorsanız( ki baya ilgilisiniz) ... Burda süslü püslü laflar edip hayat dersi vermekle olmuyor. Özelden "sürtünerek mi ilişkiye giriyorsunuz" diye sormuşsunuz resmen. Amacınızı bu kadar çabuk belli etmeseydiniz keşke. Yazık.Sevgili olup aynı evde yaşamak ile evli ve eş olup aynı evde yaşamak maalesef aynı şeyler değil. Evlilik daha fazla sorumluluk, ciddiyet ve beklentileri gerçekleştirmeyi gerektirir. Evet, huyunu suyunu daha iyi öğrenirsiniz görürsünüz. Fakat evlilik yine de başka bir olay. İki kişinin karakterinde bile değişiklikler oluşabiliyor.
Aslinda o biraz da suru psikolojisi canim ya. Bakiyorsun bir suru kisi begenmis, sen de basiyorsun ben de yapiyorum cunku bazenŞu mesajı beğenen 70 küsür kişi olması ne kadar üzücü... Hiçbir şey diyemiyorum başka
Anlıyorum ama mesaj içeriği gerçekten çok kötü. Çok ağır bi hakaret. Üzüldüm ne diyeyim...Aslinda o biraz da suru psikolojisi canim ya. Bakiyorsun bir suru kisi begenmis, sen de basiyorsun ben de yapiyorum cunku bazen
Çok teşekkür ediyorum... Ben de bundan sonra aktif olarak kullanmayacağım sanırım.Burada o kadar hemcinsine düşman kadın var ki..(çok şükür mantıklı, güzel kalpli hanımlarda epey var) diğerlerinin kalpleri çok çirkin olduğu gibi dilleri de zehirli.. O gereksizleri takma hiç. Tabi ki bu yaşta bence de sağlıklı değil aynı evde yaşamanız. Nasıl mutluysan öyle davran, onu yap, vicdanını ve mantığını da dinle.. Bazı çirkin yorumlara bende denk geldim pes diyorum “kapatma” denmiş bir de. Sanarsın kendileri sütten çıkma ak kaşık.. insan bir de kendine baksa.. her konuda hakaret eden, büyüklenenlere artık gıcık oluyorum. Zaten üyeliğimi iptal ettiriyorum, daha da yazardım da neyse....
Ciddi ciddi bu mesaji kafaniza taktiysaniz ben de uzuldum dogrusu. Dunyada ne kadar insan varsa o kadar fazla hayat gorusu var, hepsine birden sevimli gorunmemiz mumkun degil, arada boyle hakareti de asan ithamlara ugramamiz kacinilmaz. Yapilmasi gereken bu sozleri duymazdan gelmektir, ciddiye alinmaya degmezler cunku.Anlıyorum ama mesaj içeriği gerçekten çok kötü. Çok ağır bi hakaret. Üzüldüm ne diyeyim...
Ben de düzeleceğini düşünüyorum, çünkü gerçekten bunun dışında bir problem yaşamadık. Bir süre daha devam ederse de evden ayrılacağım zaten. Anlayışla karşılayacaktırÇok abartılı ve saçma tepkiler gelmiş. Bence bu sorun bir süre sonra düzelebilir. O da bu kadar ilgiden bıkabilir alışır varlığına. Ama istersen bir konuş onunla. Ben düzeleceğini düşünüyorum. Ve bu süreçte ona boyun eğme. İstediklerini yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?