Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Özgüven eksikliği konusunda sanırım hak veriyorum size

Hazır ikinci üyelik sebebiyle banlanmışken söyleyeyim. Dışardan konuyu takip ediyorsanız( ki baya ilgilisiniz) ... Burda süslü püslü laflar edip hayat dersi vermekle olmuyor. Özelden "sürtünerek mi ilişkiye giriyorsunuz" diye sormuşsunuz resmen. Amacınızı bu kadar çabuk belli etmeseydiniz keşke. Yazık.

Burada o kadar hemcinsine düşman kadın var ki..(çok şükür mantıklı, güzel kalpli hanımlarda epey var) diğerlerinin kalpleri çok çirkin olduğu gibi dilleri de zehirli.. O gereksizleri takma hiç. Tabi ki bu yaşta bence de sağlıklı değil aynı evde yaşamanız. Nasıl mutluysan öyle davran, onu yap, vicdanını ve mantığını da dinle.. Bazı çirkin yorumlara bende denk geldim pes diyorum “kapatma” denmiş bir de. Sanarsın kendileri sütten çıkma ak kaşık.. insan bir de kendine baksa.. her konuda hakaret eden, büyüklenenlere artık gıcık oluyorum. Zaten üyeliğimi iptal ettiriyorum, daha da yazardım da neyse....

Çok teşekkür ediyorum... Ben de bundan sonra aktif olarak kullanmayacağım sanırım.

Anlıyorum ama mesaj içeriği gerçekten çok kötü. Çok ağır bi hakaret. Üzüldüm ne diyeyim...
Ciddi ciddi bu mesaji kafaniza taktiysaniz ben de uzuldum dogrusu. Dunyada ne kadar insan varsa o kadar fazla hayat gorusu var, hepsine birden sevimli gorunmemiz mumkun degil, arada boyle hakareti de asan ithamlara ugramamiz kacinilmaz. Yapilmasi gereken bu sozleri duymazdan gelmektir, ciddiye alinmaya degmezler cunku.

Olması gereken duruş nedir biliyo musunuz?

-Şu kadın çarşaf giyip peçe takmış, inanabiliyor musun?
+Banane
-Ama baksana böyle bi yobazlik olur mu bu çağda!
+Sanane

Veya

-Bu kız sevgilisiyle aynı evde kalıyo ahlaksızlık degil mi bu?
+Banane
-Bu nasıl midesizlik bi kız nasil birisinin kapatmasi olur!
+Sanane

Boşverin yani bu iki karakterdeki insanları. Bunlar ne yazık ki sığ ve değer görmeyi haketmeyen 2 topluluk.
Siz sorununuz için sevgilinizle konusun bence, iliskinize zarar verdigini ve böyle hissettiginizi. Bence orta yolu bulabilirsiniz.

Ben de o dehset yorumun altindaki begenenlere baktim da bazilari beni cok sasirtti.Onlarin gercekten begendigini düsünemiyorum , bir yanlislik olmali.
Konu sahibi bence erkek arkadasinizla oturup ciddi bir konusma yapin.Benim icin böyle kisitlanmak tahammül edilecek gibi degil.Bir an önce kendine gelip toparlansin.Simdiden böyle havalara girdiyse sonrasini düsünemiyorum bile.

Canım birlikte yaşayarak en güzelini yapmışsın huyunu suyunu en net şekil de görmüş oluyorsun.

Bu kadar kıskanç ve baskıcı hatta saygısız biri ile yürümez bir yer de zaten patlayacak ki o noktaya gelmişsin.

Kendisi ile konuş hala aynı devam ederse yol ver gitsin yazık sana da ne çekeceksin bu yaşta.

Flört etmek, sevgili olmak yasiniza gore guzel guzel gezmek tozmak varken, ayni evde yasayip bir nevi evlilik havasina girmis bulundunuz. Yani bu sorumluluklar evlilikte olur.. Sevgili iken ayni evde yasamak bu yuzden sacma geliyor bana herseyin sirasi var..

Aynı ev demek o evin sorumluluğunun ikiye bölünmesi ve aynı zamanda karşılıklı sorumlulukların artması demek. Eğer sen kendini bunalmış hissediyorsan zaten birşeyler yanlış gidiyor ve sen durumun farkındasın. Bence de biraz erken olmuş.
Öyleyse açıkça konuşarak ya biraz daha sizi kendinize bırakmasını ya da onu sevip kaybetmek istemediğinizi dile getirerek ayrı bir eve çıkıp haftada 2-3 gün birlikte kalmayı teklif edin.

Çok abartılı ve saçma tepkiler gelmiş. Bence bu sorun bir süre sonra düzelebilir. O da bu kadar ilgiden bıkabilir alışır varlığına. Ama istersen bir konuş onunla. Ben düzeleceğini düşünüyorum. Ve bu süreçte ona boyun eğme. İstediklerini yap.

Ben de düzeleceğini düşünüyorum, çünkü gerçekten bunun dışında bir problem yaşamadık. Bir süre daha devam ederse de evden ayrılacağım zaten. Anlayışla karşılayacaktır

Seni kısıtlaması kıskançlıktan mı yoksa koruma içgüdüsünden mi bu önemli bence. Bunlar halledilebilir sorunlar diye düşünüyorum. Zamanla oturuyor bazı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…