- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Evde işlerin çoğunu o yapıyor diye yazmıştım oysa ki... O açıdan hiçbir problemim yok aksine rahatım
20 yaş aynı eve çıkmak için çok erken bence.
Bu yaşlar daha çok gezilecek, eğlenilecek ne bileyim hayatı özgürce yaşanacak zamanlar.
Erkeklerin himayesi altında yaşama isteği neden var anlayamıyorum.
Bence fazla uzatmadan kendi evinize geri dönün.
Erkek arkadaşla aynı evi paylaşmak için 5-6 sene sonrasını bekleyin.
Evlenmeden ne olduğunu görerek iyi yapmışsın bence bence de ayrılHemen ayrıl o evden de o cocuktan da, kendine bir kukla alsin onu oynatsin istedigi gibi.
Onunde upuzun bir hayat var, butun hayatını emir eri modunda gecirirsen bir sure sonra insanliktan cikarsin.
Okuyor ama son senesi oldugu için zamanının çoğunda evde. Ama mesela en basitinden kendisi ders çalışırken bile bi eli belimde oluyor ya da sarılıyor vs. Bunlar ilk başlarda benim de sevdiğim şeylerdi ama sonradan bunaldıgımı fark ettim. Fazla geldisevgiliniz çalışıyor mu okuyor mu? anlamadım ki evde ne işi oluyor? şahsen ben tek yaşıyorum erkek arkadaşım haftanın 3 günü falan bende kalıyor kafasına göre bazen de gelme diyorum. benim evde iş yok yani,her gün evi kaldırıp indiriyor mu bu işten kasıt ne? aklıma sadece yemek geliyor çünkü öğrenci evi. çamaşırı da herkes kendisininkini yıkar bi zahmet.
Okuyor ama son senesi oldugu için zamanının çoğunda evde. Ama mesela en basitinden kendisi ders çalışırken bile bi eli belimde oluyor ya da sarılıyor vs. Bunlar ilk başlarda benim de sevdiğim şeylerdi ama sonradan bunaldıgımı fark ettim. Fazla geldi
Bacım bi eli belinde bi eli boynunda olacak binlerceeee erkekler var. Sen sanırım biraz ilgiye muhtaçsın. Önce kendini sevmeyi ve değer vermeyi bil. Kendi hayatını düzenini kur önce.Okuyor ama son senesi oldugu için zamanının çoğunda evde. Ama mesela en basitinden kendisi ders çalışırken bile bi eli belimde oluyor ya da sarılıyor vs. Bunlar ilk başlarda benim de sevdiğim şeylerdi ama sonradan bunaldıgımı fark ettim. Fazla geldi
Bitirmen gereken bi okulun varken birinin “kapatması” olmaktan hoşlanıyorsan devam et aynı evde yaşamaya.
ailenin haberi varmi nasil izin veriyor birlikte yasamana..bence yinede evlenmeden bir erkekle ayni evi paylasmak dogru degil. bizim toplumumuzda boyle,o kisiyle olmaz baska kisiyle olur aaa sunla sunla yasamisti beraber derler tabi takmiyorsaniz mesele degilMerhaba bayanlar,
Yapmam diyodum ama yaptım. Zayıf bi anıma denk geldi ve onun evine taşınma kararı aldım. Zaten ne zamandır ısrar ediyordu, çok fazla istiyordu ona taşınmamı. Neyse ilk zamanlar her şey gayet güzeldi hatta fazlasıyla güzeldi ama son zamanlarda kendimi onun evcil hayvanı gibi falan hissetmeye başladım. Her şeyime karışmaya başladı. Arkadaşlarımla dışarı çıkmamı bile istemiyor resmen ya kafayı yiycem. 24 saat onunla olmalıyım, hatta dizinin dibinde. Derslerime de odaklanamıyorum yeteri kadar çünkü gerçekten hiç abartmıyorum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Ev işleri konusunda bi problemimiz olmadı hatta yemekleri falan o yaptı hep ama bu anlattıgım konular beni çok bunalttı. Böyle işteSizinle paylaşmak istedim. Ne yapmalıyım ne yapsam doğru olur. Yanlış bi şeyler yapıp ilişkimi yıpratmak da istemiyorum çünkü bana kötü davranmıyor. Fazla sahiplenici tavırlar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?