Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

20 yaş aynı eve çıkmak için çok erken bence.
Bu yaşlar daha çok gezilecek, eğlenilecek ne bileyim hayatı özgürce yaşanacak zamanlar.
Erkeklerin himayesi altında yaşama isteği neden var anlayamıyorum.
Bence fazla uzatmadan kendi evinize geri dönün.
Erkek arkadaşla aynı evi paylaşmak için 5-6 sene sonrasını bekleyin.

Evde işlerin çoğunu o yapıyor diye yazmıştım oysa ki... O açıdan hiçbir problemim yok aksine rahatım

sevgiliniz çalışıyor mu okuyor mu? anlamadım ki evde ne işi oluyor? şahsen ben tek yaşıyorum erkek arkadaşım haftanın 3 günü falan bende kalıyor kafasına göre bazen de gelme diyorum. benim evde iş yok yani,her gün evi kaldırıp indiriyor mu bu işten kasıt ne? aklıma sadece yemek geliyor çünkü öğrenci evi. çamaşırı da herkes kendisininkini yıkar bi zahmet.

Birlikte yaşadığınız taktirde adamın koyacağı kurallar bunlar tabi.
Git sevgilim 12lere kadar gez dolaş demeyecek

++++

Hemen ayrıl o evden de o cocuktan da, kendine bir kukla alsin onu oynatsin istedigi gibi.
Onunde upuzun bir hayat var, butun hayatını emir eri modunda gecirirsen bir sure sonra insanliktan cikarsin.
Evlenmeden ne olduğunu görerek iyi yapmışsın bence bence de ayrıl

Üniversitedesin,en güzel zamanların. Tadını çıkaracağına kendini baskı altına sokmuşsun. Şimdi böyleyse gittikçe abartacak,belli. Yol yakınken ayrıl yanından. Evli gibi yaşayacağına anının kıymetini bil. Bu zamanları bir daha bulamayacaksın.

Okuyor ama son senesi oldugu için zamanının çoğunda evde. Ama mesela en basitinden kendisi ders çalışırken bile bi eli belimde oluyor ya da sarılıyor vs. Bunlar ilk başlarda benim de sevdiğim şeylerdi ama sonradan bunaldıgımı fark ettim. Fazla geldi

öfff yapışık ikiz en nefret ettiğim.

niye demiyorsunuz ki "ders çalışıyorum şimdi,sonra da sarılır film izleriz" gibi şeyler? onun son senesi olabilir ama sizin daha önünüzde yıllar var.

Yaşın çok küçük hadi karşındaki olgun bir insan olsa neyse. Bu şekilde hayatına devam etmen zor görünüyor. Psikolojinde bozulabilir. Senin sorumluluğun sadece okul olmalı.

20 yasindasiniz. Resit sifatini alali henuz 2 sene olmus, siz emeklemeden kosmaya calismissiniz.

Ayni evi paylasmak dunyanin en zor seylerinden biri. En guzel caglarinizda bu zorlugun icine girmek nedir ki? Amac ne? Cok istiyorsaniz yine araliklarla gidin kalin sevgilinizin evinde ama ayni evde yasamak hic cazip degil ki belirtileri de yavas yavas ortaya cikmaya baslamis zaten.

Yasiniza uygun bir tercih olmamis bence.

sevgiliyle birlikte yaşamaya karşı değilim. eşimle sevgiliyken birlikte yaşıyorduk. ondan önceki sevgilimle de birlikte yaşamıştım sizin yaşınızdayken. ev işleri, yemek konusunda bir sıkıntı yaşamadım hiç sizinki gibi. ama bir süre sonra sürekli dipdibe olmadı. şimdi bakıyorum neden olmadı diye. yaşlarımız küçük olduğu için yapamamışız. o yaşlarda insan daha sosyal, daha özgür oluyor. birlikte yaşamak için bence erken bir yaş. ondan 6 yıl sonra eşimle- o zamn sevgilimdi- birlikte yaşamaya başladığımızda bu sorunları hiç yaşamadım. kendinizi keşfetme zamanındasınız, biraz özgürlük bazen yalnızlık ihtiyacınız olan şeyler. bence ailenizi bahane edip evleri ayırın. çok özlerseniz arada birbirinizde kalırsınız.

Ya keşke bi yasa gelse evlenmeden önce evlenecek çiftler 2-3 ay aynı evde kalsalar da bu şekilde birbirleri için doğru çift olup olmadıklarını anlasalar valla ya en azından evlendikten sonra insanlar 1 ayda (bknz ben) boşanma kararı almasa bence koşarak uzaklaşın o ne öyle ikizler gibi dip dibe

20 yaş bu sıkıntıları yaşamak için çok erken değil mi? Daha çok çok küçüksün ve hayatının en sorumluluğu az , eğlencesi bol dönemini elalemin naz kaprisini çekerek yaşaman çok üzücü.

Sevgiline yapamadığını ve kendi evine döneceğini söyle. İlişkimizin erken yıprandığını görüyorum bunu istemiyorum vs diye de bahane üret çok istiyorsan. Ayrılacaksa bu sebepten ayrılsın çok da önemli değil yahu. Kaç kere daha 20 yaşında üni okuyor olacaksın?

Seni gerçekten seviyorsa yurda çıkmak istediğinde de seni destekler. Senin kendini akademik sosyal ve ruhen geliştirmeye ihtiyacın var , birilerinin kafesine girip yolunun kesilmesine değil

Bacım bi eli belinde bi eli boynunda olacak binlerceeee erkekler var. Sen sanırım biraz ilgiye muhtaçsın. Önce kendini sevmeyi ve değer vermeyi bil. Kendi hayatını düzenini kur önce.

Bitirmen gereken bi okulun varken birinin “kapatması” olmaktan hoşlanıyorsan devam et aynı evde yaşamaya.

Ne çirkin laflar bunlar. Belli ki üniversitede okuyan genç insan. Kendi rızasi ile ev arkadaşı olmuş sevgilisiyle. Yani ne var bunda. Bu mantık ile evli kadınlar da kocalarının "yasal kapatmasi" oluyor.

Verilebilecek en kötü kararlardan biri. Sırf çevreye "Sevgilimle kalıyorum yaa ooo modernlik özgürlük bee" diyebilmek için yapmayın şunu. Ben tek yaşıyorum, sevgilim evime gelir etrafı yoklar, ne bileyim tamiratım ev işim varsa yardıma gelir. Bazen evinde ders çalışamıyor ev kalabalık oluyor benim evime gelir dersini çalışır. Ama sonra evine gider bende oturup yerleşebilir istese ama yerleşmiyor. Çünkü bunun hem ilişkimizi hem de kurduğumuz düzeni yıpratacağını ikimiz de biliyoruz. Evlenme niyetimiz var, evlendikten sonra istemediğimiz kadar bir arada olacağız zaten. Erkenden ilişkiyi bu kadar yıpratmanın, karı kocadan beter yaşamanın manası ne? Bağlılığın yok bir şeyin yok, bavulunu topla çık git onun evinden. "Çok kısıtlıyorsun beni şimdiden tavırlarından hoşlanmıyorum daha kötü kavgalar edip ilişkimizi yıpratmak istemediğim için ben gidiyorum" dersin.

ailenin haberi varmi nasil izin veriyor birlikte yasamana..bence yinede evlenmeden bir erkekle ayni evi paylasmak dogru degil. bizim toplumumuzda boyle,o kisiyle olmaz baska kisiyle olur aaa sunla sunla yasamisti beraber derler tabi takmiyorsaniz mesele degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…