- 9 Ekim 2017
- 37
- 34
- 3
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Özgürlük düşkünü olduğunuz için mi aynı evde yaşadığınız “sevgilinizin” her istediği şeye ve kısıtlamaya tamam diyorsunuz? Bravo, güzel kafa. Ayrıca her insanın her yaşta özgür olma hakkı var. Kısıtlayamazsınız derken, bu yaş kısıtlaması nereden geliyor?Neyi anlamadığınızı anlamıyorum :)) Bayan Afyonda öyle şeyler nasıl oluyor demiş, ben de bi yerde üniversite varsa mümkün demişim. 18-23 yaş tam anlamıyla insanların özgürlük düşkünü oldugu zamanlar. O yaşlardaki insanları kısıtlayamazsınız
Evet kesinlikle özgürlük her yaşta her zaman olmalı ama bazı zihniyetler başkalarının hayatlarına karışma hakkını kendinde buluyor. Anlatmak istediğim şeyle söyledikleriniz çok farklı burda sizinle özgürlüğü mü tartışacağız?Özgürlük düşkünü olduğunuz için mi aynı evde yaşadığınız “sevgilinizin” her istediği şeye ve kısıtlamaya tamam diyorsunuz? Bravo, güzel kafa. Ayrıca her insanın her yaşta özgür olma hakkı var. Kısıtlayamazsınız derken, bu yaş kısıtlaması nereden geliyor?
Bunu söylemen ne kadar da ironik :)18-23 yaş tam anlamıyla insanların özgürlük düşkünü oldugu zamanlar. O yaşlardaki insanları kısıtlayamazsınız
Tartışmak mı? Söylediklerinizle başlığı açma sebebiniz birbirleriyle çatışıyor da. Dikkatinizi çekerim.Evet kesinlikle özgürlük her yaşta her zaman olmalı ama bazı zihniyetler başkalarının hayatlarına karışma hakkını kendinde buluyor. Anlatmak istediğim şeyle söyledikleriniz çok farklı burda sizinle özgürlüğü mü tartışacağız?
Kesinlikle katılıyorum. Net. Ama konu şahini olumsuz yorumları önceki konusunda da bunda da kabul etmiyor. Neden açıyor konu anlamadım.
Troll mudur nedir anlamadım gittiBunu söylemen ne kadar da ironik :)
" Dindar " sözcüğünü kullanmadım ben.Demek istediğim o değildi.Her neyse size mutluluklar.Yaşadığınız şehrin dindar olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bi şehirde üniversite varsa, öğrenci varsa özgürlük her şekilde vardır
Neyi anlamadığınızı anlamıyorum :)) Bayan Afyonda öyle şeyler nasıl oluyor demiş, ben de bi yerde üniversite varsa mümkün demişim. 18-23 yaş tam anlamıyla insanların özgürlük düşkünü oldugu zamanlar. O yaşlardaki insanları kısıtlayamazsınız
Yaşadıgınız yer gerçekten afyon mu? Komşular ses çıkarmıyor mu diyerek ne demek istediğinizi söylerseniz ben de daha iyi anlamış olurum.Burda bahsettiğiniz "bayan" benim galiba.Ben öyle şeyler Afyon'da Nasıl yaşanıyor demedim.Dikkatli okumanızı öneririm.
Yaşadıgınız yer gerçekten afyon mu? Komşular ses çıkarmıyor mu diyerek ne demek istediğinizi söylerseniz ben de daha iyi anlamış olurum.Burda bahsettiğiniz "bayan" benim galiba.Ben öyle şeyler Afyon'da Nasıl yaşanıyor demedim.Dikkatli okumanızı öneririm.
Bu şeye benzedi. Hani siyasiler bi konuşmada bi cümle söylerler haberciler de o cümleyi cımbızla oradan çekip alır ve bambaşka anlamlar yüklerler ya :)) Özgürlükle ilgili söylediklerim tamamen "o şehirde yaşadıgına emin misin, komşular bi şey demiyor mu" cümlesine karşılıktı. Yoksa şu an özgür olmadıgımın farkındayım ve konumda da uzun uzun bahsettim zaten.Bunu söylemen ne kadar da ironik :)
Evlenmeden onun bunun evinde yasamak bence basitlik basit kadinlarin yapacagi isler iki gun sonra evleneceginz adamlardan kose bucak saklarsnz bunlari eglenilecek kiz olmayin ama tabi siz bilirsnz herkesin hayat gorusu fakfarkli
Ama ben herkesin hayat gorusu farklidir dedim asla yargilamam her insan ayri bir renk sevgiyle kucakliyorum hepinizi ama bakin bana gore demisim bana gore basitlik hepimiz ayri bir rengizBu nasıl bir yorum ya ?
Eğlenilecek,basit kız falan ? Hanımefendi burada bu şekilde yaşayan,bu şekilde düşünen bir sürü kadın var yorumlarınıza biraz daha dikkat etseniz ? Hayır nasıl düşünüyorsanız düşünün de bari dile getirirken biraz empati yapın...
Şu mesaja inanmıyorum.Aileme haber verdim sadece erkek arkadaşıma taşınıyorum diye. İstemediler muhtemelen ama bana bi şey söylemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?