Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Özgürlük düşkünü olduğunuz için mi aynı evde yaşadığınız “sevgilinizin” her istediği şeye ve kısıtlamaya tamam diyorsunuz? Bravo, güzel kafa. Ayrıca her insanın her yaşta özgür olma hakkı var. Kısıtlayamazsınız derken, bu yaş kısıtlaması nereden geliyor?

Evet kesinlikle özgürlük her yaşta her zaman olmalı ama bazı zihniyetler başkalarının hayatlarına karışma hakkını kendinde buluyor. Anlatmak istediğim şeyle söyledikleriniz çok farklı burda sizinle özgürlüğü mü tartışacağız?

Tartışmak mı? Söylediklerinizle başlığı açma sebebiniz birbirleriyle çatışıyor da. Dikkatinizi çekerim.

Kesinlikle katılıyorum. Net. Ama konu şahini olumsuz yorumları önceki konusunda da bunda da kabul etmiyor. Neden açıyor konu anlamadım.

Kendi bilir, herkes kendi hatalarının sorumluluğunu almalı. Yapacak bir şey yok.

Zayıf bir anına denk gelmiş kabul etmişsin,şimdi de farkına varmışsın bir an önce ayrıl o evden,ne gerek var bu kadar dip dibe ya...
Beni çok kısıtlıyorsun ben buna gelemem falan de,al bavulunu çık git.Eskisi gibi takılırsınız.

Ay yavrum bizde okuduk bizde 18-23 yasinda olduk..ozgurluk biriyle beraber yasamaktan ibaretse hic ozgurlugumuz olmamis demekki :) hahaha konu sahibi bayan hem sikayet ediyosun millet niye katlaniyosun cik git evden deyincede cvbi begemiyosun :)

Burda bahsettiğiniz "bayan" benim galiba.Ben öyle şeyler Afyon'da Nasıl yaşanıyor demedim.Dikkatli okumanızı öneririm.

Sanırım sizin özgürlük savaşçısı durumunuz ailenize karşı sevgilinize değil. Çünkü aileme haber veririm deyip sevgilim izin vermiyor diye şikayet etmek özgür bir insana göre değil. Anlamıyorum sizi okutan büyüten yetiştiren aileye sadece haber veriyorum deyip de sevgilinize benim sınırım bu diyememenizi. Bence insan kendi parasını kazanana kadar tam olarak yetişkin olmaz, yetişkin olmayan bir insan için de sevgili ile aynı eve çıkmak sorun doğurabilir. Keşke bu kararı sonra alsaydınız. Ya evi ayırmak istediğinizi konuşun, kırmamak için bahane olarak ailem rahatsız oluyor diyerek, ya da ciddi bir sınır konuşması yapın. Anlayacaktır kırıcı şekilde ifade edilmediği sürece.
Yoksa ayrılın denmesi şu an mantıklı değil, sadece ilgi istiyor gibi çünkü. Bazı evli insanlar aşkı kendi tekelinde zannediyor, evli ve çocuksuz bir insanın ayrılmak konusunda bekardan tek farkı hukuki ve maddi süreç bence. İkisi de psikolojik olarak aynı zorlukta.

Konu sahibi, düşünceme bakacak olursan eğer sevgilinden ayrılma. Kendisini güzelce uyar hatta ufak dokunuşlar yap bu konu hakkında. Okulun ve okumanın tadını derslerini bu günleri yine göremezsin.
Birlikte elbet yaşayın bu gayet normal bir durum fakat şu an için çok erken.
Sürekli dip dibe olmak, yanyana olmak bir takım zarar verebilir ilişkinize. Aranızda özlem olsun ilişkiniz kuvvetlenir.
Evlendikten sonra yaşayın demiyorum. Görüyoruz ki evlendikten sonra hemen boşanan insanları. O yüzden şu an için gerçekten çok erken.

bencr sen o evden ayril okulunu bitir.anlattigin sey hic hoş birsey degl.daha 20 yasindasin gerçekten hic hoş değil sevgilin olur ama ayni evde yaşamak neymiş

Bunu söylemen ne kadar da ironik :)
Bu şeye benzedi. Hani siyasiler bi konuşmada bi cümle söylerler haberciler de o cümleyi cımbızla oradan çekip alır ve bambaşka anlamlar yüklerler ya :)) Özgürlükle ilgili söylediklerim tamamen "o şehirde yaşadıgına emin misin, komşular bi şey demiyor mu" cümlesine karşılıktı. Yoksa şu an özgür olmadıgımın farkındayım ve konumda da uzun uzun bahsettim zaten.

Evlenmeden onun bunun evinde yasamak bence basitlik basit kadinlarin yapacagi isler iki gun sonra evleneceginz adamlardan kose bucak saklarsnz bunlari eglenilecek kiz olmayin ama tabi siz bilirsnz herkesin hayat gorusu fakfarkli

Bu nasıl bir yorum ya ?
Eğlenilecek,basit kız falan ? Hanımefendi burada bu şekilde yaşayan,bu şekilde düşünen bir sürü kadın var yorumlarınıza biraz daha dikkat etseniz ? Hayır nasıl düşünüyorsanız düşünün de bari dile getirirken biraz empati yapın...

Ama ben herkesin hayat gorusu farklidir dedim asla yargilamam her insan ayri bir renk sevgiyle kucakliyorum hepinizi ama bakin bana gore demisim bana gore basitlik hepimiz ayri bir rengiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…