Sevgilimle aynı evde yaşamaya başladık...

Yaşadığınız yer gerçekten Afyon mu bu arada? Komşular filan ses çıkarmıyor yani beraber yaşamanıza ? Ben de o kısma takıldım.

Niye cocuk evlimiymis.

Konu sahibi erken karar olmus senin icin evini ayirabilirsin.

Kapatma? Sizi çirkin düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum...

Ne çirkin laflar bunlar. Belli ki üniversitede okuyan genç insan. Kendi rızasi ile ev arkadaşı olmuş sevgilisiyle. Yani ne var bunda. Bu mantık ile evli kadınlar da kocalarının "yasal kapatmasi" oluyor.

“Kapatma” baya baya metres demekmiş ya Ben o mantalitede bir insan değilim. Hakaret etme amaçlı kullanmadım. Bu kelimenin içeriğine dair eksik bilgiye sahiptim diyeyim en iyisi.. Özür dilerim.

Benim bir arkadaşım var. Hemşirelik yapıyordu derken bir sevgilisi oldu. Aynı evde yaşamaya başladılar. Kız baskılar sonucu işi bıraktı, çevresi kalmadı. Bütün gün yapayalnız sevgilisinin gelmesini bekliyor. Bu kişi onu tam anlamıyla “eve kapattı”. Kadın ilgisi, sevgisine duyduğu açlık ve ev işi yaptırmak için kullanıyor onu.

Kısacası özgürlüklerini kısıtlayan biriyle hiçbir yaşta, hiçbir medeni halde birlikte olmaman gerektiğini düşünüyorum. 20 yaşındasın sevgilinle aynı evde elbet yaşayabilirsin ama bir yandan dışarda hayatı keşfediyor, insanları tanıyor olman lazım. Üzerindeki bu baskı artmadan önlemini almalısın.

Aferin ..güzelim üniversite yıllarını gençliğini birinin sahiplenmesi adı altında mahvet.. Geri gelmeyecek yılların için bu adam değer mi sence ?şuan için evet olabılir ama ya ayrılırsan? Bence ya konuş bu durumdan sıkıldığını yada evden ayrılmak istediğini söyle

Bnm nisanlimda sevgili doneminde cok israr ettiydi... Dedim kiz kardesin erkek arkadasiyla eve ciksa naparsin dedim
Cocuk dahada cikak demedi ... Be suan nisanliyiz kulturume ters...keskede uni yilinda gitmeseydin..

Tabi sizleri bilemem

Yaşadığınız yer gerçekten Afyon mu bu arada? Komşular filan ses çıkarmıyor yani beraber yaşamanıza ? Ben de o kısma takıldım.
Yaşadığınız şehrin dindar olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bi şehirde üniversite varsa, öğrenci varsa özgürlük her şekilde vardır

Evlenmeden ayni ev zaten sacma bana gore..onla beraber yasa bunla yasa evliligin anlami yok oluyo resmen..simdi evlenmeden zaten her seyi eskitmis oluyosunuz.. herneyse.. partnerin cok baskici.. ayni evde yasamak sanattir

evli olanlar bile cekmiyor böyle adami. sizi baglayan sey ne ?? hemen kendinize yeni bir yer bulun ve ayrilin

Kesinlikle katılıyorum. Net. Ama konu şahini olumsuz yorumları önceki konusunda da bunda da kabul etmiyor. Neden açıyor konu anlamadım.

Bir an evvel özel alanlarınızın sınırını çizmezseniz çok üzülürsünüz.
Bitirilmesi gereken bir okul var.
Tamam el ele göz göze olunsun ama her şeyün bir zamanı sınırı var.
Bu konuyu konuşmanız gerekiyor. Anlayış göstermezse evleri ayırmak en iyisi.

Senle ayni evde yasar bir güzel ama evlenmeye gelince baskasiyla evlenir. Kimseye kendini kullandirma bir an evvel bu yanlistan don. Sonra coooook uzulursun.

Benim universite arkadaslarimin cogu evlenmeden once yasadi, iliskileri guzel gidince oyle evlendi. Insanlar artik iyice olcuyor, biciyor, tartiyor, birlikte yasiyor oyle evleniyor ki bana gore de dogrusu bu. Burda evlendikten sonra hanzorya donustu, boyle oldugunu bilmiyordum seklinde kac konu okuyoruz. Hayatini birlestirecegin insanin huyunu, suyunu bilmek, uzun vadede ayni evde olur mu olmaz mi gormek mi onemli. Evlenmek cok buyuk bir sorumluluk ve yasal yukumluluk. Bence herkes evlenmeden once bir sure birlikte yasamali.

Kesinlikle katılıyorum. Net. Ama konu şahini olumsuz yorumları önceki konusunda da bunda da kabul etmiyor. Neden açıyor konu anlamadım.
"Ayrıl hemen" tarzı yorumları kabul etmiyorum elbette ben konumda da "ilişkimi yıpratmadan nasıl çözüm bulabilirim" yazmışım zaten. Onun dışında yapılan her yorumu dikkate alıyorum, evden ayrılmam gerektiğinin de farkındayım. Devam etmeyeceğim böyle

Ne alaka üniversiteyle öğrenciyle?
Neyi anlamadığınızı anlamıyorum :)) Bayan Afyonda öyle şeyler nasıl oluyor demiş, ben de bi yerde üniversite varsa mümkün demişim. 18-23 yaş tam anlamıyla insanların özgürlük düşkünü oldugu zamanlar. O yaşlardaki insanları kısıtlayamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…