- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Niye cocuk evlimiymis.
Konu sahibi erken karar olmus senin icin evini ayirabilirsin.
Kapatma? Sizi çirkin düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum...
Ne çirkin laflar bunlar. Belli ki üniversitede okuyan genç insan. Kendi rızasi ile ev arkadaşı olmuş sevgilisiyle. Yani ne var bunda. Bu mantık ile evli kadınlar da kocalarının "yasal kapatmasi" oluyor.
Yaşadığınız şehrin dindar olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bi şehirde üniversite varsa, öğrenci varsa özgürlük her şekilde vardırYaşadığınız yer gerçekten Afyon mu bu arada? Komşular filan ses çıkarmıyor yani beraber yaşamanıza ? Ben de o kısma takıldım.
Özgürlük derken? Eğitim açısından demek istemişsindir umarım.Yaşadığınız şehrin dindar olması ya da olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Bi şehirde üniversite varsa, öğrenci varsa özgürlük her şekilde vardır
"İsteyen istediği ile istediği şekilde yaşayabilir, kimse de sesini çıkaramaz." Özgürlük buÖzgürlük derken?
Kesinlikle katılıyorum. Net. Ama konu şahini olumsuz yorumları önceki konusunda da bunda da kabul etmiyor. Neden açıyor konu anlamadım.Verilebilecek en kötü kararlardan biri. Sırf çevreye "Sevgilimle kalıyorum yaa ooo modernlik özgürlük bee" diyebilmek için yapmayın şunu. Ben tek yaşıyorum, sevgilim evime gelir etrafı yoklar, ne bileyim tamiratım ev işim varsa yardıma gelir. Bazen evinde ders çalışamıyor ev kalabalık oluyor benim evime gelir dersini çalışır. Ama sonra evine gider bende oturup yerleşebilir istese ama yerleşmiyor. Çünkü bunun hem ilişkimizi hem de kurduğumuz düzeni yıpratacağını ikimiz de biliyoruz. Evlenme niyetimiz var, evlendikten sonra istemediğimiz kadar bir arada olacağız zaten. Erkenden ilişkiyi bu kadar yıpratmanın, karı kocadan beter yaşamanın manası ne? Bağlılığın yok bir şeyin yok, bavulunu topla çık git onun evinden. "Çok kısıtlıyorsun beni şimdiden tavırlarından hoşlanmıyorum daha kötü kavgalar edip ilişkimizi yıpratmak istemediğim için ben gidiyorum" dersin.
Aşk olabilir mi?evli olanlar bile cekmiyor böyle adami. sizi baglayan sey ne ?? hemen kendinize yeni bir yer bulun ve ayrilin
Senle ayni evde yasar bir güzel ama evlenmeye gelince baskasiyla evlenir. Kimseye kendini kullandirma bir an evvel bu yanlistan don. Sonra coooook uzulursun.
"Ayrıl hemen" tarzı yorumları kabul etmiyorum elbette ben konumda da "ilişkimi yıpratmadan nasıl çözüm bulabilirim" yazmışım zaten. Onun dışında yapılan her yorumu dikkate alıyorum, evden ayrılmam gerektiğinin de farkındayım. Devam etmeyeceğim böyleKesinlikle katılıyorum. Net. Ama konu şahini olumsuz yorumları önceki konusunda da bunda da kabul etmiyor. Neden açıyor konu anlamadım.
Ne alaka üniversiteyle öğrenciyle?"İsteyen istediği ile istediği şekilde yaşayabilir, kimse de sesini çıkaramaz." Özgürlük bu
Neyi anlamadığınızı anlamıyorum :)) Bayan Afyonda öyle şeyler nasıl oluyor demiş, ben de bi yerde üniversite varsa mümkün demişim. 18-23 yaş tam anlamıyla insanların özgürlük düşkünü oldugu zamanlar. O yaşlardaki insanları kısıtlayamazsınızNe alaka üniversiteyle öğrenciyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?