sevgilimle ayrıldık akıl verirmisiniz

pekka0909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
32
3
1
18
şimdi soyle ben 19 yasindayim 2 hafta once ayrilik yasadigim sevgilimde 27 yasindaydi biz 1bucuk seneyi gecen bi iliski yasadik ilk baslarda o bana bir yalan soyledi flort oldugumuz donemlerde kizlarla tatile gitmisti neyse ben bunu ilk ayimizda ogrendim acikcasi basta tamamen umidi kesip ayrildim cunku kaldirabilcegimi dusunmuyordum sonra beni buna inandirdi yani ben kaldirabilcek oldugumu dusundum ve onunla tekrar baristim sonra zaman gecti bana karsi cok kiskanc cok baskici bi insan olmaya basladi iliskinin ilk 4 ayi cok sorunluydu bana eskiden kalma bi guven problemi oldugunu soylemisti sanirim bundan kaynakliydi ben yinede cok sevdigim icin bu guveni ona vermeye calistim elimden geleni yaptim fotograf istedi attim wpde cevrimici kalinca ss istiyordu atiyordum yani akliniza ne gelirse belli bi zaman sonra bende ona karsi biraz guven problemi yasadim soyledigi yalandan sonra cunku o sorun icimde hicbi zaman tam anlamiyla cozulmemisti bende ona biraz baski kurdum ister istemez bu yuzden cok kavga ettik ama sorun su ki bu kavgalarda da ben agliyodum uzuluyordum cunku kavga aninda agzini tutabilen bir insan degil bende ona gore cok dusunen bi insanim bana defalarca agir cumleler kullandi ben bunlari kaldiramayip her defasinda onunla konustum bi sure sonra ayrilma isteginde bulundum bikac kez cunku katlanamamaya baslamistim bu kabaliklarina.her seferinde pesimden gelip ozur diledi bir daha olmayacagini soyledi bu yaklasik 1 sene surdu ama yani kizlar nasil anlatayim anlarsiniz asikken gozunuz gormuyor ben kendimi kaybetmisim o iliskinin basindaki sevimli kizdan eser kalmamis o bana kaba konustuysa ben 2 kati konusmaya basladim sinir krizleri geciriyordum aglayip kendimi harap ediyordum bu arada parantez geceyim kucuklukten beri hastaligim var cok sinirlendigimde butun vucudum uyusuyor bayiliyorum vs bu bayilma uyusma olayi cok fazla olmaya basladi son 1 sene icinde stresten ve o kisi kavga ettikten sonra yaninda 1 kere bayildim diye her kavgada sen eve git yine ayilip bayilacaksin diyordu her agladigimda agzini yuzunu eğe eğe taklidimi yapiyodu neyse iste kizlar sinir krizli bol aglamali 1 seneden sonra ben kendimi degistirmeye calistim cunku baktim o degismiyor ben artik uzulmemeye aglamamaya kafaya takmamaya falan calistim sirf seviyorum devam edelim diye bu son 2 3 aydirda onun dilinde her kavgada ayrilik vardi yani kavga dedigimde ilk bastaki yalani disinda bizim aramizda oyle buyuk kavgalar olmadi ufak tefek zitlasmalardan cikiyodu ve soyledigi sozler yuzunden kocaman bi dag oluyodu neyse ayrilik kelimesini her ettiginde ben onu tuttum 2 aydir hep diyodum ki ben duzeltirim kendimi onu yapariz boyle yapariz hayatinda taniyabilecegi en tripsiz insanimdir hic bi zaman bi kavgada donup arkami kusmedim hep konustum anlattim aslinda ona ama bu onu dirdir olarak adlandiriyodu gel zaman git zaman bu ayrilik kelimesini her ettikce ben dahada koth hissetmeye basladim 2 hafta once yinebiseyden kavga ettik ben bu sefer sinirimi tutamadim bende patladim benden ayrilmak istedigini soyledi bende artik dayanamayip heryerden engelledim 2 3 gun boyunca hala duzeltecegine inanip engeli actim guzel guzel anlattim ama her seferinde nankorluk yapip sen sunu yaparsan duzelir bunu yaparsan duzelir diyip hicbir sorumluluk almadi bu seferde ben istemedigimi soyleyip engelledim beni defalarca aramaya devam etti farkli numalardan kendinden hep ulasmaya calisti ben en sonunda cok sinirlendim baya kizdim dedim ayrilma diye yalvardigim gunler cabalasaydin boyle diye yani sonuc olarak engelledim tekrar ve aramiyor suanda sanirim icimde asla onu affedemiyecegimi biliyorum hatta ailemde artik isin icinde babama kadar herkes olaylari biliyor yinede icimde bazen onu akliyorum ve uzuluyorum guzel zamanlarimizda ne kadar huzurlu oldugum aklima geliyor siz olsaniz ne yapardiniz

bu arada yanlis anlasilma olmasin aldatmadi erkek arkadasiyla tatildeyken kiz yakin arkadasida oraya gitti bana yalan soyledi

bu arada yanlis anlasilma olmasin aldatmadi erkek arkadasiyla tatildeyken kiz yakin arkadasida oraya gitti bana yalan soyledi
Masum gelmedi bana. Eğer arkadaşı ise neden açıkça söylemiyor.? Aynısını seneler önce yaşadım. Arkadaş ayağına tatile gittiler. Kızın ondan hoşlandığını öğrendim.

27 yaşında eşşek kadar adam 19 yaşında ergenlikten yeni yeni çıkan bir kızla sevgili oluyorsa normal değildir.
Ki Zaten saplantılı tavırlarından belli.
Genceciksin. 19 yaşındaki sevgilinle sonsuza kadar beraber olacak değilsin.
Önüne bak ve lütfen akranlarınla ol.
Böyle sübyancılara prim verme daha karşına kimler çıkar

19 yaşında daha en güzel zamanlarını sahiden ergen olarak kalmış 27 yaşındaki adamla mı harcadın? ayrıldığın iyi olmuş. devam etme bu adamla. yahu git yaşıtını bul gez dolaş oku mesleğini al eline ne bilim ne aptal aptal kişilerle uğraşıosun.

Masum gelmedi bana. Eğer arkadaşı ise neden açıkça söylemiyor.? Aynısını seneler önce yaşadım. Arkadaş ayağına tatile gittiler. Kızın ondan hoşlandığını öğrendim.
bu mesele degildi cok uzun anlatamadim ama bu belli bi sure sonra kafama oturdu sorun olan kaba davranislari ve her zorlukta cekip gitmesi

haklisin aslinda ama ben yasima gore olgun bi insanim oda yasina gore aslinda cok cocuk yani yasla bi alakasi yok aslinda sorunlarimizin kisiliklr alakasi

maalesef harcamis bulundum 1 bucuk senemi

maalesef harcamis bulundum 1 bucuk senemi
yıllar sonra bu hallerine bakıp ne kadar aptalmışım diceksin güleceksin vs . bak 92 liyim şunu söylim sana kimler geliyor kimler geçiyor unutamam dediklerini öyle bş unutuosun ki sen düşünme bu adamı daha yoluna bak işine gücüne okuluna herneyse işte.

oyle yaptim zaten devam edecegim sadece aklimi karistiran yonleri tahmin edemiyorsunuz muhtemelen cok garip hislerdeyim

İlişkiniz çok laçkalaşmış. Saygıyı kaybetmişsiniz. Bu durumda ne aşk ne sevgi bu ilişkiyi yürütmeye yetmez. Bu kadar yüz göz olunan, her tartışmada ayrılık lafı edilen ilişkide sadece uzatmaları oynamış olursunuz.

Tamamını okuyamadım içim daraldı.
Toksik ilişki nedir neye denir bunun cevabı yani bu ilişki.
Ayrıca karşındaki insan seni sevmiyor kendince erkeklik taslamış egosunu şişirmiş.
Lütfen kendine saygın olsun kimse için bir şeyleri kanıtlamaya uğraşma.

evet cok haklisin bu konuda surekli kendimi sucluyorum o yuzden buraya yazdim aslinda cunku gercek hayatta gorsen hani o kadar cok kendimi hirpaladim ki hala beb suclu hissettiriliyorum

cok haklisin toksikligin kitabi yazildi resmen iliskide sadece cok yiprandim

evet cok haklisin bu konuda surekli kendimi sucluyorum o yuzden buraya yazdim aslinda cunku gercek hayatta gorsen hani o kadar cok kendimi hirpaladim ki hala beb suclu hissettiriliyorum
Seni manipüle etmesine izin verme. Kendini haklı gördüğün her konuda kararlı ol ve düşüncelerini hissettiklerini savunmaktan vaz geçme. Önce sen kendini seveceksin, değer vereceksin. Kaybetme korkusuyla başkaları için kendinden ödün verme. Kendine saygınlığını kaybedersen başkasının gözünde kıymet zaten bulamazsın

cok dogru soyledin ama ben kendime olan degerimi coktan kaybetmis gibi hissediyorum bu kadar seye nasil katlandigimi gordukce kendime olan guvenim dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…