sevgilimle ayrıldık akıl verirmisiniz

haklisin aslinda ama ben yasima gore olgun bi insanim oda yasina gore aslinda cok cocuk yani yasla bi alakasi yok aslinda sorunlarimizin kisiliklr alakasi

Yaşına göre olgun olduğuna emin misin? Dön de bir adamın sana yaşantılarına bak. Olgun hangi kız buna izin verir daha doğrusu olgun olmayan da vermez. Adam hakaret küfür ne varsa ediyormuş sanırım yokluktan buna bağlanmışsınız. Birde sorunların yaşla alakası var. Kazık kadar adam çocuk gibi davranıyorsa sorun ama siz sorun etmemişsiniz.

Son düzenleme:
cok dogru soyledin ama ben kendime olan degerimi coktan kaybetmis gibi hissediyorum bu kadar seye nasil katlandigimi gordukce kendime olan guvenim dusuyor
19 yaşındasın cok gençsin. En güzel yaşlarını hayatın sonuymuş gibi deoresif halde yaşamaya değer mi? Inan karşına daha ne kişiler çıkacak. İyisi de kötüsü de. Bazen kötü veya bize ruhumuza iyi gelmeyen insanlar da tanıyacağız ki nasıl biriyle yolumuza devam edeceğimizi, seven insanın nasıl olması gerektiğini, iyi insanın değerini anlamamız için kötüler de girmeli. Bu ilişkiden iyi ve kötü. Olması ve olmaması gerekenleri kısaca payına düşen dersleri alıp önüne bak.

olgunlugun sadece bununla ölculdugunu dusunmuyorum verdigim cevap ve cabalari sevgimden dolayi olusan bi körlukle karsilastirmayin lutfen yokluktan degil tabikide sadece gereksiz bi guven algisi oldu her dedigine inandim bana kufur etmezdi ama kufur etkili cumleler soylerdi bahsettigim sey bu..

tesekkur ederim beni cok iyi anlamissiniz

Tamamını okumadım gerek yok zaten. Reşıt olmadıgın zaman senınle sevgılı olmus. 25 yasındakı herıfın senınle ne ışı var. Otur bunu sorgula. Sapıklık, sapkınlık bu.

Her dediğine bu kadar çabuk inanmak zaten senin yaşındaki kadınların çokça yaptığı bir hata. Ayrıca Madem olgunluğun yaşla onunla bunlar ölçülemeyeceğini bilecek kadar olgunsun ne diye devam ettiniz, üstelik durmadan gitmekle tehdit ettiği halde?

19 yaşındaki birine 27 fazla .Şu an fazla .Zaten oda değil toksik .İlk başta kızlarla tatile giden adamın lafına ikna olunmaz.Öyle yapıyor böyle arıyor.Arar tabi 30 yaşındaki yemez ondaki bu defolari .Araması aşkından değil seven insanlar anlaşan insanlar bu kadar kavga etmez böyle ayılmalı bayilmalı komediler trajediler yaşamaz.Evlenip iki çocukla evde kızlarla tatilden dönmesini beklemekten iyidir aklınızı başınıza almanız

haklisiniz bir sekilde kaldim ama gozum acildi yorumunuz icin tesekkurler

haklisiniz yorumunuz icin tesekkurler yapmaya calisiyorum suanda

Ay sevgilimin kız kardeşiyle yaşıt. Bir yaş var senle aranda konu sahibi. Abin yaşındaki adamla ne buluyorsun? İkisi arasında o kadar fark var ki ortak hiçbir noktaları yok. Hep diyorum yaş farkina birşey demem saygım var ama kadın 25 yaşa bir gelsin. Olgunlaşsın. Hiç tasvip etmiyorum seni istediği gibi manipüle eder. İlk iliskilerin de kızlar anormal durumları bile normalleştiriyor çünkü ilk deneyim ve bilmiyor bile.
Ne işin var ya o yaşta biri ile.
Bu arada bende 17 yaş iken büyük biri ile sevgili olmayı matah birşey sandım alakası yokmuş. O hayatını düzene sokma yaşında sen hayatını sıfırdan kurma bilmem anlatabildim mi?
Ölü yatırım.

hangi huzur , çevrimiçi ss ' mi!?

Öncelikle yaş farkınız çok hayatlarınız farklı noktalarda bence ayriyeten sen ağlarken girdiği tavırlar çok ayıp

Öncelikle yaş farkınız çok hayatlarınız farklı noktalarda bence ayriyeten sen ağlarken girdiği tavırlar çok ayıp

O yaşlarda hepimiz kendimizi olgun sandık. Ama alakası yok. Çocukmuşum diyeceksin yine zaman geçip büyüdüğünde.
Bu yaştaki bir adam reşit olmayan bir kıza olgun olduğu için gelmez. Çıtır sevdasına gelir. Adam sapık. 25 yaşında biri istediği kadar olgunum desin 17 yaş çocukla anlaşamaz.
Bu nedenle bu kadar büyük yaş farkına girme bir daha. Ortalık lolita fantazili pislik dolu

yaşıtınız değil denginiz değil.
siz daha reşit bile değilken ilişki başlamış reşit birinin reşit olmayan biriyle sevgili olması normal değil. her türlü istismara açık bir yaştaymışsınız.
sakın barışmayın.

Kiskanip kisitliyor cunku kendisi yalanci ve aldatmaya meyilli hatts belki de aldatmis bir insan. 27 yasinda olmasi da baska sorun. Kendi akranlarindsn bulamamis, manipule edememis seni bulmus tabi. Sen de iyice ne derse yapmaya baslamissin. Sana saygisi fln kalmamis. Sagligini bile olumsuz etkileyen bir iliskiyi hala isteme sebebin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…