sevgilimle ayrıldık akıl verirmisiniz

yazdiklariniz icin tesekkur ederim okurken gozlerim doldu gercekten beni anlayabilmissiniz diger insanlar sadece o adamla neden iliski yasadigimi sorgulayip bana laf ediliyor siz gercekten beni anlamissiniz cok tesekkur ederim boyle devam edecegim
çoğu insanın başına gelen durumlar kendini yalnız hissetme ben de benzerlerini yaşadım pek çok kadın da yaşadı hatta erkekler de var yaşayan çünkü bu senin karşındaki insan gibilerden çok var senden benden de çok var
yaşın daha çok küçük elbette hatalar yapacaksın sadece daha sakin, daha bilinçli hareket etmeye çalış insanların sana kendini tanıtması için zaman ver ve doğru görmediğin durumlar olduğunda uzaklaş sınırını çiz
biriyle beraberliğinde gerçekten sevgi ve huzur olduğu zaman güvende hissettiğini, daha çok kahkaha attığını, canını sıkan şeylerden bahsedebildiğini, geleceğe dair umut hissettiğini göreceksin
sen şimdi kendi sağlığına ve geleceğine, hedeflerine kafa yor
bugünlerinde inşa edeceksin hayatını o yüzden nasıl bir insan olmak istediğini düşün uygula
zamanla içindeki bu çalkantı geçecek daha stabil hale geleceksin daha enerji dolu mutlu bir insan olacaksın sinir sisteminin tamir edilmeye ihtiyacı var sen kendini stresli şeylerden uzak tut ondan da uzak dur kendine iyi bak olumlu düşün o zaman tamir olacak
senden çok büyük olup da sana ilgi gösteren insanlardan uzak dur onlar etik prensipleri olan insanlar değiller
maddi durumunuz varsa psikologa git eminim bu ilişkiden hariç konuşman gereken şeyler var erkenden çözmüş olursun
geçmiş olsun

ekleme: yorumlarda sevdim aşık oldum dediğini görüyorum sen onu sevmedin öncelikle bunu kabullen lütfen bu yaşadığın şey sevgi değildi bunu da kısa kısa açıklayabildiğim kadar ilk yorumlarda açıkladım evet yaşın küçük anlamak için biliyorum ama bunların hepsi psikolojik temelli zihin ve duygu oyunları manipülasyonları bazı psikolojik dengeler yani
pek çok birlikteliğin sebebi sevgi değil bu psikolojik dengeler
o sebeple öncelikle kabul etmen gereken şey ne o seni ne de sen onu sevdin
sevgi değil bu. aşk da değil

Son düzenleme:
çok güzel konusmussunuz size cok tesekkur ediyorum cok guzel acikladiniz dediginiz gibi kendime yoneliyorum okulumda 1 senem kaldi onu bitirip daha fazla kendimi gelistirmeye yonelecegim degerli yorumunuz icin tekrardan tesekkurler umarim hep iciniz gibi guzel yasarsiniz

tesekkur ederim cok guzel anlatmissiniz dersimi aldim yoluma devam edecegim

sevgilimde 27 yasindaydi biz 1bucuk seneyi gecen bi iliski yasadik
Devamını okursam midem almaz sevgilin pedofili eğilimleri olan biri kazık kadar herif 18 yaş altı kıza kaldıysa manipülatör eşeğin tekidir yaşıtları yallah dediği için gözü kapalı olan bi saf arıyordur lütfen bu herifle muhatap olma asla

teşekkür ederim canım benim umarım sen de öyle

tesekkur ederim haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…