- 9 Ağustos 2025
- 99
- 136
- 8
manipüle etti çünkü senden büyük ve sen küçüksüncunku kaldirabilcegimi dusunmuyordum sonra beni buna inandirdi yani ben kaldirabilcek oldugumu dusundum ve onunla tekrar baristim
çünkü kendisi aldatacak tipte biri ve korkunç saçma ilişkiler yaşadı o yaşa dek ve tekrar ediyorum sen küçüksün seni kontrol etmesi kolay her şeye inanırsın karakterin daha oturmamış bunlar çok normal şeylersonra zaman gecti bana karsi cok kiskanc cok baskici bi insan olmaya basladi
senin gibi kontrol edebileceği birini zor bulur hatta bulamıyor zaten kendini yamayacak birini kendisi de toksikliğe bağımlı ruh sağlığı dengede değilher seferinde pesimden gelip ozur diledi bir daha olmayacagini soyledi bu yaklasik 1 sene surdu
aşk değil manipülasyon - senin sinir sistemin (duyguların) onun sana onay vermesi ve onun ruh halinin sakin olup olmamasına göre şekil almaya alıştıasikken gozunuz gormuyor
tabii ki bir noktada patlayıp kendini savunacaktın sistem artık error veriyor kaldıramıyoro bana kaba konustuysa ben 2 kati konusmaya basladim sinir krizleri geciriyordum aglayip kendimi harap ediyordum
sence bu sevgi mi?her kavgada sen eve git yine ayilip bayilacaksin diyordu her agladigimda agzini yuzunu eğe eğe taklidimi yapiyodu
bağımlı oldun. nasıl olduğunu yukarıda yazdım. sen de sevmiyorsun aslındaher ettiginde ben onu tuttum 2 aydir hep diyodum ki ben duzeltirim kendimi onu yapariz boyle yapariz
sizin güzel zamanlarınız aslında olmadıguzel zamanlarimizda ne kadar huzurlu oldugum aklima geliyor siz olsaniz ne yapardiniz
senin huzur dediğin şey aslında onun odağını sana yönlendirmediği anlardı yani sorun yaşamadığınız anlardı veya gözünü boyamak için bir şeyler yaptığı zamanlardı yani bağımlılık oluşturmak için ilk adımlar
senin sinir sistemin tamamen ona göre şekil almaya programlandığı için ve o senin duygularını rollercoaster gibi bir yukarı bir aşağı oynatıp durduğu için bunun olmadığı stabil zamanları sevgi veya huzur zannediyordun..
engeli sakın açma her türlü mecradan engelle ısrara devam ederse de numara değiştir sıfırdan başla veya baban araya girsinsonuc olarak engelledim tekrar
bu tarz insanlardan uzak dur kendi geleceğine hedeflerine kim olmak istediğine odaklan
terapiye gitmeni öneririm herhangi bir kişilik bozukluğu vb. var mı diye bu sinirden bayılma olayını (sistem kendini kapatıyor) ben eski bir tanıdığımda duymuştum ve onun belirli bir teşhisi vardı ama şimdi söyleyip de seni yanlış yönlendirmek istemiyorum sen bir uzmana danışmalısın
lütfen böyle insanlardan uzak dur kendine inancın bitmesin sen 27 yaşına geldiğinde geri dönüp baktığında ben bunları neden yaptım deme onun çaresi yok zaman geriye alınmıyor