sevgilimle ayrıldık akıl verirmisiniz

cunku kaldirabilcegimi dusunmuyordum sonra beni buna inandirdi yani ben kaldirabilcek oldugumu dusundum ve onunla tekrar baristim
manipüle etti çünkü senden büyük ve sen küçüksün
sonra zaman gecti bana karsi cok kiskanc cok baskici bi insan olmaya basladi
çünkü kendisi aldatacak tipte biri ve korkunç saçma ilişkiler yaşadı o yaşa dek ve tekrar ediyorum sen küçüksün seni kontrol etmesi kolay her şeye inanırsın karakterin daha oturmamış bunlar çok normal şeyler
her seferinde pesimden gelip ozur diledi bir daha olmayacagini soyledi bu yaklasik 1 sene surdu
senin gibi kontrol edebileceği birini zor bulur hatta bulamıyor zaten kendini yamayacak birini kendisi de toksikliğe bağımlı ruh sağlığı dengede değil
asikken gozunuz gormuyor
aşk değil manipülasyon - senin sinir sistemin (duyguların) onun sana onay vermesi ve onun ruh halinin sakin olup olmamasına göre şekil almaya alıştı
o bana kaba konustuysa ben 2 kati konusmaya basladim sinir krizleri geciriyordum aglayip kendimi harap ediyordum
tabii ki bir noktada patlayıp kendini savunacaktın sistem artık error veriyor kaldıramıyor
her kavgada sen eve git yine ayilip bayilacaksin diyordu her agladigimda agzini yuzunu eğe eğe taklidimi yapiyodu
sence bu sevgi mi?
her ettiginde ben onu tuttum 2 aydir hep diyodum ki ben duzeltirim kendimi onu yapariz boyle yapariz
bağımlı oldun. nasıl olduğunu yukarıda yazdım. sen de sevmiyorsun aslında
guzel zamanlarimizda ne kadar huzurlu oldugum aklima geliyor siz olsaniz ne yapardiniz
sizin güzel zamanlarınız aslında olmadı
senin huzur dediğin şey aslında onun odağını sana yönlendirmediği anlardı yani sorun yaşamadığınız anlardı veya gözünü boyamak için bir şeyler yaptığı zamanlardı yani bağımlılık oluşturmak için ilk adımlar
senin sinir sistemin tamamen ona göre şekil almaya programlandığı için ve o senin duygularını rollercoaster gibi bir yukarı bir aşağı oynatıp durduğu için bunun olmadığı stabil zamanları sevgi veya huzur zannediyordun..
sonuc olarak engelledim tekrar
engeli sakın açma her türlü mecradan engelle ısrara devam ederse de numara değiştir sıfırdan başla veya baban araya girsin
bu tarz insanlardan uzak dur kendi geleceğine hedeflerine kim olmak istediğine odaklan

terapiye gitmeni öneririm herhangi bir kişilik bozukluğu vb. var mı diye bu sinirden bayılma olayını (sistem kendini kapatıyor) ben eski bir tanıdığımda duymuştum ve onun belirli bir teşhisi vardı ama şimdi söyleyip de seni yanlış yönlendirmek istemiyorum sen bir uzmana danışmalısın

lütfen böyle insanlardan uzak dur kendine inancın bitmesin sen 27 yaşına geldiğinde geri dönüp baktığında ben bunları neden yaptım deme onun çaresi yok zaman geriye alınmıyor

dogru diyorsunuz ama matah birsey sanmakla alakasi yok sevdim asik oldum

Peki 35 yaşında olma çabanız nedir? Kocaman adamla ilişki yaşamak istiyorsunuz. Aranızda 9 yaş var!

Normal yaşıtlarınız gibi olmak zor mu geliyor?
suanda sorun benmiyim 35 yasinda olma cabam nerde goremedim kocaman adam dinlemiyor iste sevdim olay bu ben size farkli birsey sordum cevaplayacaksaniz onu crvaplayin yasimi degil

yazdiklariniz icin tesekkur ederim okurken gozlerim doldu gercekten beni anlayabilmissiniz diger insanlar sadece o adamla neden iliski yasadigimi sorgulayip bana laf ediliyor siz gercekten beni anlamissiniz cok tesekkur ederim boyle devam edecegim

hala istemiyorum garip bi sekilde hicbisey hissetmiyorum suanda ona karsi ama icimde bi kotu his olusturuyor oda beni sucladigi ve bagirdigim icin en sonunda sucluluk duyuyorum

neden boyle kaba bi tabirle yazdiginizi anlayamiyorum zorla kimse cevap verdirmiyor size anlayabilenler cok guzel yorumlar yapmis anlayamadiysaniz yorum yapmayin tesekkurler
allahaskina yalanlar duydugun, aldatilmakla ve yalanci olmakla suclanip devamli dogru soyledigine dair kanitlar attigin , sana sinir krizleri gecirtecek kadar umursamaz, onun yuzunden hastanelik olunca senle dalga gecen, sen aglarken yüzünün aldigo sekli taklit edip eglenen adam agrina gitmedi, ayrildin ayrildin baristin da benim mesajima gelince mi hassas kalpli oldun?
şükür ayrilmissin iste. bunun devami siddetmis. en azindan ilk yumruğunu yemeden kurtulmussun.

neden boyle kaba bi tabirle yazdiginizi anlayamiyorum zorla kimse cevap verdirmiyor size anlayabilenler cok guzel yorumlar yapmis anlayamadiysaniz yorum yapmayin tesekkurler
Mümkünse sübyancı olmayan bir sevgili bulun kendinize. 30 yaşında adamlarla olmaz bu iş. Siz daha okula gitmeden meslek edinmeden karşınızdaki adam iş kurup kariyer yapıp evlenip çoluk çocuğa karışmış olsa yadırganmayacak yaşta azıcık bile olsa mantık var mı ??????

benim agrima hepsi gitti zaten fakat burdak hemcinslerimden biseyler duymak icin yazdim bunu neyin aklini verelim tarzinda yazdiginiz icin soyledim tesekkur ederim yorumunuz icin

neden benim yazdigim seyde sadece yasima odaklaniliyor birsey yasamisim sonuc olarak ve bitmis ben burda hemcinslerimden birseyler duyup kendimi rahatlatmak istedim benim bulmamla alakasi yoktu asik oldugumu sandim ve bircok seye katlandim teswkkur ederim yorumunuz icin sizede..

asik oldugumu sandim ve bircok seye katlandim
iste diyoruz ki aklini kullan bir seye katlanma
iliski boyle birsey degil
saglikli iliskilerde inan ki kimse kimseye katlanmiyor. kimse kimseyi birseye zorlamiyor.
yasin cok kucuk, deneyimin yok ki bunlari bilmiyorsun. insallah hatalarindan ders alirsin da iliskinin guzel gecen kisa bir suresine turunup hayatini mahvetmezsin bir dahakine

Çünkü tüm sorunlarınızın temelinde sübyancı ve manipülatör 30 yaşında kazık kadar bir herif yatıyor.

Küçücük çocuğa göz dikmiş. Normal bir insanın asla 25 yaşındayken 17 sinde kızla anlaşamayacağı hatta çocuk gibi bulacağı halde sırf iyi manipüle edebildiği ve sömürebildiği için sizinle sevgili olmuş ya da sapık. Çocuk aklınla aşık olmuşsun ancak karşındaki sübyancı maalesef olmamış sadece kullanma amacıyla yaklaşmış e tabi ki sana asıl temeldeki sorunu söyleyerek abla nasihati vericez kız kardeşim yaşındasın.

Valla ne güzel yazmışsın benimde başımdan geçti şimdi büyüdüm, buna rağmen beni bazen yokluyor kaç sene geçmiş rezil herif ya. İnsanda utanma olur. Çocukluk aşkı diyelim saçma sapan birşeydi 17 yaşında iken. Herif şuan evli bazen fake hesapla ekliyor beni rezil ya. Engel atıyorum.
Şuan ondan gencecik sevgilim var maddi durumu da herşeyi ondan kat kat kat üstûn. Karşımıza hep daha iyisi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…